>DANIEL< Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 SiemaMam takie małe pytanko, czy w buzerze na siatce ochraniacze na łokciach i barkach powinnły bardzo przylegać czy powinły być luźne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 ja mam utike i mam bardziej przylegające tak że podczas wywrotki żeby sie nie ześlizneły tylko żeby były na swoim miejscu i chroniły to co chronić mają . Oczywiscie troszke luzu musi być ale nie na tyle że ochraniacze sobie latają jak chcąpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu_Yo Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 No właśnie a ja mam z koleji pytanie czy taka zbroja na siatce jest leprza od normalnego buzera ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 No właśnie a ja mam z koleji pytanie czy taka zbroja na siatce jest leprza od normalnego buzera ?? Czy lepsza to nie wiem, ale napewno lepiej chroni, ponieważ masz już w niej ochrone na kręgosłup, łokcie, a w lepszych zbrojach tego typu to i pas nerkowy. Kwestia gustu :P Ja swoją Fox'a dostałem więc nie zamierzam jej zmieniać mimo że jest w niej cieplej niż w zwykłym plastiku. Szczerze to dopiero na wiosne wyprubuje ją :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manager Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Stasiu odsyłam http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=23427 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ja mam utike i mam wrażenie że podczas gleby buser może sie obsunąć na rękach ,ale jeszcze w nim nie jezdziłem tak że nie wiem jaki będzie w praktyce na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuber Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Zadowoleni jesteści z buzera utiki? bo mam zamiar kupić ją na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoki Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 ja nie mam do niego wiekszych zastrzezen... natomiast momentami mam wrazenie, ze nałokietniki chyba nie sa na swoim miejscu :/ ale za taka cene ok.270 zl chyba warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja mam też Utika, i nie nażekam, lezy dobrze, pozatym masz paski do regulacji, widac ze uczciwie zrobiony i kosztowal kolo 300zł chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Lepiej kup buzer. Latem w zbroji jest gorzej niż w piecu. Zero wentylacji. jedyny plus zbroji to to że jest cały komplet a do buzera trzeba dokupić nałokietniki i pas nerkowy. Ja tam jestem za buzerem bo nie krępuje tak ruchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Moim zdaniem jak latasz enduro to kup na siatce,jak latasz w motocrossie(tor) to zywkły buzer.W tym na siatce w lecie można się ugotować.Ja mam zwykły buzer model UFO SHOCKWAVE i naprawdę super sprawa,ja latam praktycznie tylko na torze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 ja katuje w enduro i polecam zwykly buzer, takie gleby przykladalem i jedynie co mnie bolalo to zebra. Fakt mam jeszcze nalokietniki i pas nerkowy ale taki zwyczajny ocieplajacy bardziej niz ochronny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Po co piszecie skorojeden kolega już zauważył, że jest identyczny temat już i w nim można wymieniać nowe spostrzeżenia :!: Daniel Jeśli masz takie pytanie to tamten temat był do tego idealny, ale widze, że chyba kolejny raz z lenistwa ktoś zakłada nowy temat. Bardzo prosze o używanie opcji "Szukaj" To naprawde nie boli, a sprawi forum przejżystym bardzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi