cosmic Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 tutaj sa dwa elektroniczne regulatory napiecia sa ich fotki moze mi ktos powiedziec ktory lepszy ktory kupic ? z gory dzieki za odpowiedz !! pozdrawiamhttp://agmot.strefa.pl/sklep.php?cz=11&k=18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Oryginalnie ETZ 251 ma chyba ten regulator z 5 wyjsciami (niebieski za 29zl). Ten drugi z 3 wyjsciami (czarny za 20zl) wyglada jakby byl od pradnicy 12 voltowej (a w ETZ nie bylo pradnic i to jeszcze 12voltowych) - wiec cholera go wie od czego on jest. Biez ten pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 ja na tym drugim latałem chyba ze 3lata na etce, kumple tez na taki zmieniali (z mechanicznego) i powiem szczerze polecam go :D. Mi problemów nie przysporzył.Ps a tego niebieskiego to pierwszy raz w życiu widze :P Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 A jakie wyjscia sa w tym czarnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 takie same jak w niebieskim (i orginalnym) poza + ami. Dwa czerwone kable (plusy) łączysz ze sobą. I zostaje Ci: masa (brązowy), kabel od szczotek (zielony) i jeszcze jeden(nie pamiętam jaki). Osobiście polecam ten czarny - sprawdzony i pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Oryginalnie ETZ 251 ma chyba ten regulator z 5 wyjsciami (niebieski za 29zl). Ten drugi z 3 wyjsciami (czarny za 20zl) wyglada jakby byl od pradnicy 12 voltowej (a w ETZ nie bylo pradnic i to jeszcze 12voltowych) - wiec cholera go wie od czego on jest. Biez ten pierwszy.TaaaaPo pierwsze orginalnie w mz bym regulator mechaniczny i rzeczywiscie miał on 5wejsc.Po drugie w mz jest prądnica 12V.Po trzecie zapraszam na mz-club. tam znajdziesz instrukcjie montazu tego z 3 wyjsciami. ewentualnie prosze...http://www.mz-club.pl/files/thumbs/t_mz_elekt_163.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Po drugie w mz jest prądnica 12V. Nie wiedzialem o tym :oops: myslalem ze sa tylko 6V pradnice pradu stalego i 12V alternatory (badz pradnice pradu przemiennego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmic Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 czyli który mam w końcu kupic jedni polecają czarny a ma ktoś może tyen niebieski zamontowoany ? z początku też miałem w planie kupic czarny ale jak zobaczyłem ten niebieski to już sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi