sonix Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Witam, Ktos moze ma rozmiarówke Hein Gericke? Co do samej firmy - od 5 lat - Tylko HG Ale rozmiarowki cos nie moge znalezc :( A najgorsze jest to ze HG chyba wycofalo sie z PL rynku.. Ktos cos wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Witam, Ktos moze ma rozmiarówke Hein Gericke? Co do samej firmy - od 5 lat - Tylko HG Ale rozmiarowki cos nie moge znalezc :( Witam http://www.hein-gericke.de/service/masstabellen Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satrian Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam czy ktoś z was jeździ w rzeczach firmy HEIN GERICKE i co możecie o nich powiedzieć. PROSZE O OPINIE!! Ogladałem w sklepie kurtke z membraną goretexowa za 1300zł(MASTER 4) i wydaje sie być solidnie zrobiona ma ochraniacze fajne podobno lepsze niz plastikowe ale to moje 1 wrażenie!!!! dziękuje za opinie!!! Mam kurtkę (all seasons) i spodnie tekstylne HG z szeltexem, kevlarem i hiprotecami. Jakość wykonania bardzo wysoka. Hiprotecki sprawiają wrażenie zbyt delikatnych. Wygoda hmm - ciężko zapinają się mankiety, są grube przez co trudno założyć na nie rękawiczki. Reszta jak najbardziej w porządku. Spodnie mają klasyczny krój dżinsów, z braku łaty w kroku są bardzo śliskie. Można spaść przy schodzeniu na kolano! Podpinka w spodniach bardzo ciepła, w kurtce z braku podpinki wbudowałem ogrzewanie elektryczne które sprawdza się rewelacyjnie! Za ten komplet dałem na ciuchach 160 PLN i jestem zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 HEIN-GERICKE-TRICKY-T2-GORETEX Czy ktoś ma taką kurtke i mógłby napisać pare słów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ja mam Tricky 2 z gore-texem, kurtke i spodnie. Ostatni sezon w tym przejezdzilem. Hein Gericke to bardzo dobre ubrania. Nic sie nie pruje, niszczy czy przecieka. Gore-tex spelnia zadanie ale nie oczekuj, że w upał 30C bedzie ci w tym chłodno jak zejdziesz z motoru bo to fizycznie niemożliwe. Mysle jeszcze nad spodniami z odpinanymi nogawkami. Ja sporo chodze tez po zejsciu z motoru i wtedy w upały przydaloby sie nie mieć nogawek. Tricky 2 mogę zdecydowanie polecić. Kurtka ma z przodu dwa i z tyłu dwa wloty powietrza, ochrona barkow i łokci jest wszyta w rekaw. Nic nie lata i nie majta sie na łokciu - genialna sprawa. Zawsze wnerwialy mnie te wkladane ochraniacze, nigdy nie byly w dobrym miejscu a przy zakladaniu zawsze gdzies sie plątały. Hein Gericke to wysoka półka, szczególnie drozsze modele z GTX a Tricky 2 do tych należy. Jak w dobrej cenie to kupuj i bedziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi