panz Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 będzie ten kurs, czy nie będzie ?? bo widzę iż temat popadł w niełaskę, termin niezany! sprecyzujcie kiedy bo muszę grafik ułożyć (póki co mam jedno wesele, egzamin i imieniny :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 widze ze chetnych brak ... temat umarl smiercia naturalna ;( co bylo zreszta do przewidzenia....a ja przed chwila dogadalem ostatecznie zakup b6 :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Kurna ,chopy-za oknami snieg pada, a Wy chcecie juz miec wszystko ustalone?? Dajcie sobie troszke czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 może i śnieg ale niektóre rejony polandu zdatne dla 2oo :buttrock: a i u nas za 2 tygodnie pewnie coś drgnie.Prawda jest taka że jak teraz nie ustalimy tej daty to później tym bardziej, bo wszelakich imprez i niesprzyjających okoliczności będzie na pęczki.dadeq gratuluję prawie* zakupu (niepotrzebne skreślić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 widze ze chetnych brak ... Nie brak tylko czekam na konkretny (czyt. ostateczny) termin tego wypadu jeśli o mnie chodzi pasują mi obydwa wcześniej proponowane czyli łykend majowy i Boże Ciało. Dadeq dobrze napisałeś niech Tomek klepnie jakiś termin i wtedy się okaże ile jest chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Piątek 16 czerwca, czyli dzień po Bożym Ciele.Zbiórka w samo południe w miejscu o którym wspominali mieszkańcy Trójmiasta. W kwestii domków, to ja mam metę na Wrzeszczu gdzie zaloguję się w czwartek z wizytą u przyjaciół. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 i to jest konkret :buttrock:bede !! 8) ps.sam mam jechac do tego Borska czy bedzie jakas ekipa sie zbierala.. takich srednio szybkich :banghead: bo nie chce mi sie pilowac 2 paki cala droge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Piątek 16 czerwca, czyli dzień po Bożym Ciele.Tylko przypadek losowy może sprawić że odpadnę, także jak najbardziej się piszę Poza tym teraz jest tam wszystko zamkniete na cztery spusty. Jak bedzie blizej wiosny, ktos juz tam bedzie siedzial to podjade i dowiem sie co i jak.Uzbrajam się w cierpliwość i czekam na info w odpowiednim czasie :banghead: Mam nadzieję że zbierze się też jakaś ekipa lecąca z Wawy i nie będę musiał lecieć w samotności :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Piątek 16 czerwca, czyli dzień po Bożym CieleTo pozostaje mi tylko Wam życzyć fajowego i udanego wypadu!No, cóż..... Wszystkiego nie można mieć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 mirek ja bede jechal z gdanska ale ja raczej wolno sie przemieszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 c00l to ile śmigasz na trasie? szukam kogoś do kogo mogę się podłączyć, tyle że będę na enduro (nie turystycznym) więc pow.120km/h wiatr mnie ściąga :P i zostawiam dwa ślady.Wyjazd planuję z Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 a czy bedzie jeszcze cos takiego dla wawki?; jesli tak to gdzie i kiedy? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Dla Wawki było już trzy razy. Właściwe hasło padło już ze dwa razy w tym temacie.Pożyjemy zobaczymy. Tzeba pomyśleć o imprezie w stolycy, lecz będzie to osobny temat. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 c00l to ile śmigasz na trasie? szukam kogoś do kogo mogę się podłączyć, tyle że będę na enduro (nie turystycznym) więc pow.120km/h wiatr mnie ściąga ;) i zostawiam dwa ślady.Wyjazd planuję z Gdańska.to moge jechac z toba hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 mysle ze jka bedzie blizej imprezy to sie zgadamy... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi