Skocz do zawartości

Kurs jazdy dla zaawansowanych

BEDNAROS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

może i śnieg ale niektóre rejony polandu zdatne dla 2oo :buttrock: a i u nas za 2 tygodnie pewnie coś drgnie.Prawda jest taka że jak teraz nie ustalimy tej daty to później tym bardziej, bo wszelakich imprez i niesprzyjających okoliczności będzie na pęczki.

dadeq gratuluję prawie* zakupu (niepotrzebne skreślić)

dadeq napisał:
widze ze chetnych brak ...

Nie brak tylko czekam na konkretny (czyt. ostateczny) termin tego wypadu jeśli o mnie chodzi pasują mi obydwa wcześniej proponowane czyli łykend majowy i Boże Ciało. Dadeq dobrze napisałeś niech Tomek klepnie jakiś termin i wtedy się okaże ile jest chętnych

Piątek 16 czerwca, czyli dzień po Bożym Ciele.

Zbiórka w samo południe w miejscu o którym wspominali mieszkańcy Trójmiasta.

W kwestii domków, to ja mam metę na Wrzeszczu gdzie zaloguję się w czwartek z wizytą u przyjaciół.

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus

Tomek Kulik napisał:
Piątek 16 czerwca, czyli dzień po Bożym Ciele.

Tylko przypadek losowy może sprawić że odpadnę, także jak najbardziej się piszę

zajc napisał:
Poza tym teraz jest tam wszystko zamkniete na cztery spusty. Jak bedzie blizej wiosny, ktos juz tam bedzie siedzial to podjade i dowiem sie co i jak.

Uzbrajam się w cierpliwość i czekam na info w odpowiednim czasie :banghead:

Mam nadzieję że zbierze się też jakaś ekipa lecąca z Wawy i nie będę musiał lecieć w samotności :buttrock:

c00l to ile śmigasz na trasie? szukam kogoś do kogo mogę się podłączyć, tyle że będę na enduro (nie turystycznym) więc pow.120km/h wiatr mnie ściąga :P i zostawiam dwa ślady.Wyjazd planuję z Gdańska.

Dla Wawki było już trzy razy. Właściwe hasło padło już ze dwa razy w tym temacie.

Pożyjemy zobaczymy. Tzeba pomyśleć o imprezie w stolycy, lecz będzie to osobny temat.

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus

panz napisał:
c00l to ile śmigasz na trasie? szukam kogoś do kogo mogę się podłączyć, tyle że będę na enduro (nie turystycznym) więc pow.120km/h wiatr mnie ściąga  ;) i zostawiam dwa ślady.Wyjazd planuję z Gdańska.

to moge jechac z toba hehhe