Muminek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) to może jakaś porada z Twojej :buttrock: strony jakie przełożenia byś dobrał do mojego malucha? teoretycznie były jakieś opisy na DML np http://www.ducatimonster.org/smf/index.php?topic=37115.0 i trochę opisu na stronie http://ca-cycleworks.com/shop/catalog/ducati/chain.html Crissa Kelleya Edytowane 20 Października 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) z przodu masz na pewno 15 a tylem sie nie przejmuj. spece twierdza, ze zawsze robi sie tyl a nie przod bo bla, bla, bla.............ale kto by ich tam sluchalwiec proste: kup przednie "kolko lancuchowe" (czytasz to seb? patrz jaki jestem madrala) z 14 zabkami, poluzuj lancuch z tylu bo nie zdejmiesz, wymiej kolko i idz fruwaj a w pon nam opowiesz psten chris to super facet i posyla na caly swiat liczac prawdziwa cene a nie z palca wyssana. a i jego ceny sa oktyle ze jak ciezkie cos kupisz to i tak zabolisz jak za woly Edytowane 20 Października 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 j araczej nie będę tera zymieniał (w sensie w ten w'end) - nie mam zbytnio gdzie kupipć (a w zasadzie kiedy kupić graty) - dziś mam trochę zapchany dzień ze spotkaniami i właśnie się pakuję do wyjazdu z biura. Zobaczę jak z cenami będzie - może bym coś dobrego od Dominika dostał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 No Melvin, czytam, czytam. Zrobimy tu z Ciebie "fachowca" z prawdziwego zdarzenia :D A tak dokładnie to "zdawcze kółko łańcuchowe" dyletancie...hihihi Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Poczekaj Kris, aż założymy mniejsze kółka łańcuchowe, Seba założy jeszcze przelotowe kominy i narobimy gdzieś niezłego zamieszania... Ćwicz kolego jazdę na jednym kole, hihihi Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 dowaiadywałem się po drodze jadąc o zestaw: zębatka JTS 14T cena 64 zł, zębatka JTS 43T 87 zł, łańcuch DID 520VMG&B (wzmacniany i złoty) 323 zł Czy te zębatki nadawały by się - nie są one chyba z tych najlżejszych? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 bo trzeba jezdzic zwracajac na siebie uwage :D Melvin w drodze do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 dowaiadywałem się po drodze jadąc o zestaw: zębatka JTS 14T cena 64 zł, zębatka JTS 43T 87 zł, łańcuch DID 520VMG&B (wzmacniany i złoty) 323 zł Czy te zębatki nadawały by się - nie są one chyba z tych najlżejszych? :D64 zł za przod to cos drogo; pamietam ze Dom mowil o 30tu paru złotych :D na tyl to ty musisz miec wieksza; policz ile masz teraz; ale krzysiu, to naprawde zbedne, chyba ze juz wytarles co do lancucha to cena wydaje sie bardziej niz przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) z tyłu mam 46T - jest normalne zużycie jak przy 9 kkm tak mi się wydaje. Nie wiem dlaczego jest taka różnica w cenie. Wydaje mi się, że Dominik mówił o zębatkach VAZ. Nie wim jak jakościowo ma się do tego JTS? Jakieś opinie? :D a co powiecie na taki łańcuch? http://ca-cycleworks.com/shop/catalog/ducati/img/ek_red.jpg Edytowane 20 Października 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Panowie i Panie, trzeba by może zrobić jaki show :D a szczegolnie Panie - raz nam sie tylko kolezanka z W-wy odezwala i na tym koniec. czyzby w polsce kobiety na ducati nie jezdzily? a jezeli, to miejmy nadzieje ze nie takie krotko ostrzyzone w bojowkach i traperach :D jak bedziesz mial tylu monster-friends to na pewno pani sie wsrod nich znajdzie; zawsze to milo wymienic poglady z plcia piekna :D Edytowane 20 Października 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Widzę Melvin, że przebrałeś sie do zdjęcia, żeby Cię nikt nie poznał? Ale się nie udało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 ha ha ha :D Moż ejeszcze trochę wody w Wiśle upłynie, zanim zrobimy takie zdjęcie w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) z tego co ja wiem, to kto robi przednie zebatki jest bez wiekszego znaczenia, ale jesli juz chcesz najlepsze, to kup Renthal (www.renthal.com) .......... chris je tez sprzedaje a lancuch syf - wybij sobie z glowy, krzysiu. poloz go razem z kolorowymi lampkami, pamietasz ten pomysl-fiasco? :Dskoncentruj sie na szukaniu najlepszej ceny za DID i nie bedziesz zalowal Edytowane 20 Października 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 nastepna propozycja na przyszly rok.......mnie sie nie podoba, ale pasuje do tematu watku http://www.motorcycle-usa.com/Galleries_In...Back=1&Media=1# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 w starym klasycznym wydaniu nowy sprzęt - jak dla mnie nie najgorszy do pokazania się pod knajpą np w Sydney :D z jakąś fajną laską na tylnym siedzeniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi