Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Kinga, duża ta wszywka nie jest ale napewno widoczna. Kwestia gustu, mnie by drażniła:)

http://www.mariomoto.pl/page4.php?view=pre...e=12&category=0

Ciekaw jestem dlaczego 370 zł. Kanapa będzie wg Twojego projektu czy korzystasz z jego gotowców?

Wydaje mi się, że takie logo pojawia się w przypadku wzoru autorsta mario moto, a jeśli wysyłam swój wzór nie może się pod niego podpisać. Zobaczymy jak będzie, ale z tego co widzę taką wszywkę można łatwo usunąć :wink:

Franek najładniej to by pospawał takie sprawy Rychu z Motostodoły pod warunkiem że to do Ducata bo on w tą naprawę włożyłby serce tak jak naprawił Rubbenowi a jak to Ryżopęd to nawet nie znajdzie pewnie czasu na naprawe :bigrazz:

EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737

Franek najładniej to by pospawał takie sprawy Rychu z Motostodoły pod warunkiem że to do Ducata bo on w tą naprawę włożyłby serce tak jak naprawił Rubbenowi a jak to Ryżopęd to nawet nie znajdzie pewnie czasu na naprawe :bigrazz:

To nie ryżopęd. Triumph- można więc powiedzieć, że teapęd :icon_mrgreen:

Jak namiar od Theo nie wypali, będę szukał dalej. Motostodoła- dobry pomysł :lalag:

A wczoraj z wieczora, tzn dzisiaj o 2 rano ułożylim z mym bratem Michałem i Ryśkiem Klekotka 748 S do snu zimowego w słynnej kuchni Ryśkowej - no tej z filmu na wrzucie: Ducati 999-Ryśka, a Ryśkowe 999 R jeszcze 1 przejażdżkę zaliczy i też tam trafi, a co niech mają ciepełko - się należy:-)))...

No i Brawoo Stoner!!!

Pozdr. Janek.

Mój grzechotnik też powoli zapada w sen zimowy. Znajdę trochę czasu to zaczynam go rozbierać do prac zimowych :cool:

http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATI
http://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie

Ja tam jeszcze w tym roku nie odstawiłem sprzętów na kołki mam jescze nadzieje zrobić jakieś killometry tylko ciekawe czy ryzykować klekotami :notworthy: czy poturlać się bawarką :crossy: w końcu 70KM nie kusi do odkręcania i łatwiej opanować.Może jeszcze jak będzie w miarę polecę tak jak sobie zaplanowałem na S4 do Rycha :crossy:- pogoda pokaże.

EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737

a Sandomierz za tydzień??

Dajcie koledzy więcej info o tym :buttrock:

Szukałem, ale nie znalazłem, na stronie klubowej też nie.

Trzeba przewietrzyć Wdowę, coby nie myślała, że do snu zimowego czas :icon_mrgreen: