KingRider Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Kinga, duża ta wszywka nie jest ale napewno widoczna. Kwestia gustu, mnie by drażniła:) http://www.mariomoto.pl/page4.php?view=pre...e=12&category=0 Ciekaw jestem dlaczego 370 zł. Kanapa będzie wg Twojego projektu czy korzystasz z jego gotowców? Wydaje mi się, że takie logo pojawia się w przypadku wzoru autorsta mario moto, a jeśli wysyłam swój wzór nie może się pod niego podpisać. Zobaczymy jak będzie, ale z tego co widzę taką wszywkę można łatwo usunąć :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Widźę że nikt się Ursusem nie interesuje, a szkoda. Theodor jak byś byl (w sprawie nowej kanapy) u nich daj znać jak wyglądają ich projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Franek najładniej to by pospawał takie sprawy Rychu z Motostodoły pod warunkiem że to do Ducata bo on w tą naprawę włożyłby serce tak jak naprawił Rubbenowi a jak to Ryżopęd to nawet nie znajdzie pewnie czasu na naprawe :bigrazz: Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Franek najładniej to by pospawał takie sprawy Rychu z Motostodoły pod warunkiem że to do Ducata bo on w tą naprawę włożyłby serce tak jak naprawił Rubbenowi a jak to Ryżopęd to nawet nie znajdzie pewnie czasu na naprawe :bigrazz: To nie ryżopęd. Triumph- można więc powiedzieć, że teapęd :icon_mrgreen: Jak namiar od Theo nie wypali, będę szukał dalej. Motostodoła- dobry pomysł :lalag: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 A wczoraj z wieczora, tzn dzisiaj o 2 rano ułożylim z mym bratem Michałem i Ryśkiem Klekotka 748 S do snu zimowego w słynnej kuchni Ryśkowej - no tej z filmu na wrzucie: Ducati 999-Ryśka, a Ryśkowe 999 R jeszcze 1 przejażdżkę zaliczy i też tam trafi, a co niech mają ciepełko - się należy:-)))... No i Brawoo Stoner!!! Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Mój grzechotnik też powoli zapada w sen zimowy. Znajdę trochę czasu to zaczynam go rozbierać do prac zimowych :cool: Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Taaa, gdy patrze na ta pogode to ciary mnie przechodza. 21 tez w garazu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 a ja jeszcze po niedzieli mam zamiar polatać,a jak sie zbiore to dziś sie przegonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Ja tam jeszcze w tym roku nie odstawiłem sprzętów na kołki mam jescze nadzieje zrobić jakieś killometry tylko ciekawe czy ryzykować klekotami :notworthy: czy poturlać się bawarką :crossy: w końcu 70KM nie kusi do odkręcania i łatwiej opanować.Może jeszcze jak będzie w miarę polecę tak jak sobie zaplanowałem na S4 do Rycha :crossy:- pogoda pokaże. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 a Sandomierz za tydzień?? jak Bóg i kolezanja Żona da to jade Ducatem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 kolezanja Żona da A wiesz, że nie wszyscy mają ochotę słuchać o Waszych intymnych sprawach? :P Joke :flesje: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 No i Stoner wygrał aha, mam nadzieję, ze to pikna zapowiedź przyszłorocznych wyścigow... Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 a Sandomierz za tydzień?? Dajcie koledzy więcej info o tym :buttrock: Szukałem, ale nie znalazłem, na stronie klubowej też nie. Trzeba przewietrzyć Wdowę, coby nie myślała, że do snu zimowego czas :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 To jest wyjazd Desmoobsesion i tam szukaj info ale byla jakas zmiana terminu. Slalem jakis czas temu info do klubowiczow przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Franek tu masz linka do ich forum: http://medevillek.pl/ForumDucati/viewtopic.php?f=6&t=23 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi