musieli Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Tak, soczewki to porazka. Dlatego zalozylem ksenon: http://www.allegro.pl/item760035962_xenony...tor_skuter.html , cieniutka przetwornica kosztuje ok 140zl. Polecam, koles z mojego Gniezna wiec nie ma problemow. Pzdr,J POpieram, jak zobaczyłem to w 998 Jacka to stwierdziłem, że dokładnie o taką poprawę chodzi. Oryginalnie na mijania w moim 996 też nic nie widać nocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Musieli.. dopiero widze, ze jestes niezidentyfikowany na forum ;-]. Juz poprawiamy :flesje: Musieli.. dopiero widze, ze jestes niezidentyfikowany na forum ;-]. Juz poprawiamy :flesje: Tak- to 'tanie pieniadze' a efekt naprawde rewelacyjny. Pzdr,J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Jesli sie nie mylę to własnie ze wzgledu na słabe oswietlenie 916 na rynku któregos państwa była homologowana z kwadratowa lampą. Nie jestem pewien, ale cos mi sie australia kojarzy. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Ooooo okulary się Wam Staruchy kłaniają... a ja byłem dzisiaj na okresowych badaniach i wsio mam O.K. zdrów i gotów do obrony Ojczyzny...tralalaaa...Pozdr. Janek. Teoś po prostu doczepiali taką prostokątną lampkę jak kiedyś halogeny w m"maluchu" i homologacja szła...J-748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musieli Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Ooooo okulary się Wam Staruchy kłaniają... Hehe - to znaczy, że nigdy nie jeździłeś moto z porządnymi światłami. I w tej kwestii tęskno mi za Hondą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) Nooo wracałem nocą od Ryśka kiedyś Hondą CB 750 SOHC i tak przy 140 pizło mi światło... hardkor total....dobrze, że księżyc świecił...hahaha... No nie jest rewelacyjne światło w 748, a w 999 jeszcze słabsze się wydaje, ale trzeba na wsio brać poprawkę i nocami jeździć spokojnie, a w ogóle to czemu się po nocach szwędacie! Do domu hizo... :icon_mrgreen: :biggrin: P.S Hizo- znaczy najszybciej jak się da już nie ma szybciej niż hizo... Edytowane 5 Października 2009 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Szanowni Ducatisti.....jak tak czytam co mi wypisujecie...to ........jeszcze bardziej sklaniam sie ku włoskiej marce. Indywidualnosc,te "brutalne cechy" :) Ktoś wspominał żebym zainteresował się S2r w 1000ccm ale jednak ma obawy przed momentem obrotowym Zakręcony Wariacie, to może Monster 696 lub 695? Jest tylko jeden problem - żaden z nich nie jest brutalny :) Niemniej obydwa 'charakterne' i nie dla każdego :) 696 ma 67 Nm przy niecałych 8000 obrotów. Mogę dać usiąść i obejrzeć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Hehe - to znaczy, że nigdy nie jeździłeś moto z porządnymi światłami. I w tej kwestii tęskno mi za Hondą... Zmien avatar na klubowej www- powalil mnie ten ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bika Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) Wracam do tematu. Dwa dni temu zrobiłam pierwszy krok w stronę nowego moto - wystawiłam swój na sprzedaż. Jak na razie wczoraj był chętny, ale za mało chciał dać, nie sprzedam swojego Bandziora za grosze, bo wiem co jest wart i że nie był katowany. Niech jedzie kupić tańsze od jakiegoś szaleńca to tylko na kole jeździł ;) Ale pełna nadziei czekam ;D Co do klekoczącego sprzęgła, to nikt się nie będzie śmiał - nie jeżdżę z tryskającymi jadem wężami, tylko z przyjaciółmi, a miłością do suchego sprzęgła zapałałam rok temu, gdy pierwszy raz usłyszałam ST... Mój chłopak jeździ XX ale stwierdził, że jak ja kupię Monstera to on też się na Ducata w końcu przesiada bo nie wytrzyma jak ja będę mu pod uchem klekotać tak pięknie. Czy ta oferta od dziewczyny z Jarocina nadal aktualna? Nie mogę odnaleźć :icon_rolleyes: CO do tego, że to wymagający sprzęt, to za każdym razem gdy wzdycham do któregoś na allegro mój TŻ uprzedza i szkoli, że już sobie nie poodkręcam jak Bandziorkiem, bo w sekundę mnie na moto nie będzie ;D Ale wie przecież, że ja grzecznie jeżdżę, spokojnie ;D Edytowane 6 Października 2009 przez bika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 kto to jest Tż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 kto to jest Tż?? Towarzysz Życia :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Towarzysz Życia :) :) Nigdy bym na to nie wpadł :icon_rolleyes: Kobiety jednak sa z innej planety :biggrin: Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Nigdy bym na to nie wpadł :icon_rolleyes: Kobiety jednak sa z innej planety :biggrin: I za to nas kochacie :) Jest jeszcze MŻ - Mężczyzna Życia :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) I za to nas kochacie :) Jest jeszcze MŻ - Mężczyzna Życia :) :D idąc dalej tropem wnioskuję iż występuje także KŻ :) czy tu już popłynąłem.. ? ;) Edytowane 6 Października 2009 przez Domin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 idąc dalej tropem wnioskuję iż występuje także KŻ :) czy tu już popłynąłem.. ? ;) Ekhm... Ale pytasz mnie czy... tak ogólnie ? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi