Frencci Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 MADI - kupilas Duka??? Co ja widze na Picasie? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patlobuz Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 no nie zaraz sie wkorze wy tam w polsce sie bawicie na zlotach a ja siedze w san francisco i nie mam swojego duca stoi w polsce rozebrany na czesci i zostal na nim tylko bak ale mysle ze w nastepnym sezonie to sie spotkamy i poszalejemy pozdrawiam wszystich maniakow ducatii :banghead: :banghead: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinhol Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Mam 2 propozycje na weekend 3-4 października: -jeżeli zbierzemy grupę 5 motomaniaków to jest możliwość przeprowadzenia szkolenia w Bednarach: http://www.ttsc.pl/index.php?mode=article&...ore&id=65&cid=3 Szkolenie bardzo chwalone przez Ade i Klausa. -alternatywnie możemy w tym samym terminie przewietrzyć nasze piękności i zrobić jakąś małą traskę :) Inne propozycje??? Przemek/Krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Osikowicz Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 soleski nie żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Tak, straszne jest ilu ludzi odeszlo w tym sezonie. :icon_eek: [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 ;-( kolejny ducatista [*] w tym sezonie, bardzo przykre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 ;-( kolejny ducatista [*] w tym sezonie, bardzo przykre... [*] [*] [*] [*] Co się stało ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/2875143 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 od wczoraj jestem prze-szczęśliwą posiadaczka Duka!!!!!! Monsterek 696 doprowadza do pełnego banana na buźce, uczucia szczenięcego zakochania i wzbudza absolutny podziw u osób postronnych. Jeździ jak marzenie! wygląda jak marzenie! zresztą.. co ja WAM będę pisać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikos Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Gratulacje!! zapewniam, że wspomniany banan długo nie będzie schodził z buźki. pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Gratulacje Madi! ja banana mam za każdym razem jak wsiądę na Dukę :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 GRATUUUUUUULACJEEEE!!!!! :buttrock: Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 od wczoraj jestem prze-szczęśliwą posiadaczka Duka!!!!!! Monsterek 696 doprowadza do pełnego banana na buźce, uczucia szczenięcego zakochania i wzbudza absolutny podziw u osób postronnych. Jeździ jak marzenie! wygląda jak marzenie! zresztą.. co ja WAM będę pisać :biggrin: No, tak myslalem :flesje: Gratulacje i zapraszam do naszego grona :lalag: , jest caaala kuuupa fajnych ludzi no i dziewczyny potrzebuja wsparcia, hi hi.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 od wczoraj jestem prze-szczęśliwą posiadaczka Duka!!!!!! Monsterek 696 doprowadza do pełnego banana na buźce Madi, wiem co czujesz :) Gratulacje, cieszę się razem z Tobą. Ale nie podałaś jednej, kluczowej informacji - w jakim jest kolorze ???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Ale nie podałaś jednej, kluczowej informacji - w jakim jest kolorze ???? :) hehehe kobiety :biggrin: Facet by się zapytał jakie wydechy itp... Gratuluję :clap: Rozumiem, że to nowa sztuka. Zwróć tylko uwagę na wiązkę elektryczną po prawej stronie motocykla. Nie wiem czy już to poprawili bo przechodziła zbyt blisko cylindra i przecierała się. Trytytka załatwia sprawę. Generalnie jako posiadaczka Ducati musisz zaopatrzyć się w trytytki. Theodor może coś więcej na ten temat powiedzieć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi