franekfilm Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zmierz sobie średnicę rur ,jak masz 43mm to powinny pasować. Będę miał z zaprzyjaźnionego serwisu, gdzie oddaję motong na czas mojej podróży. Robię go na tip top przed Golubiem :crossy: PROŚBA do kolegów jadących na zlot z Wawy!!! Chce z nami jechać moja przyjaciółka, ja nie zabiorę, bo mam jednoosobowy pojazd :icon_rolleyes: Który z kolegów może ją zabrać na plecaczka??? Szczęśliwcowi funduję paliwo na cały okres zlotu - dojazd, rundki na miejscu, powrót :buttrock: Koleżanka drobna, zgrabna, sympatyczna, lubi szybką jazdę motocyklem :biggrin: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brandoo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Będę miał z zaprzyjaźnionego serwisu, gdzie oddaję motong na czas mojej podróży. Robię go na tip top przed Golubiem :crossy: PROŚBA do kolegów jadących na zlot z Wawy!!! Chce z nami jechać moja przyjaciółka, ja nie zabiorę, bo mam jednoosobowy pojazd :icon_rolleyes: Który z kolegów może ją zabrać na plecaczka??? Szczęśliwcowi funduję paliwo na cały okres zlotu - dojazd, rundki na miejscu, powrót :buttrock: Koleżanka drobna, zgrabna, sympatyczna, lubi szybką jazdę motocyklem :biggrin: Cholera, że tez ja na ten zlot nie jadę, a miejsca w ST2 całkiem sporo.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Cholera, że tez ja na ten zlot nie jadę, a miejsca w ST2 całkiem sporo.... :icon_mrgreen: hehe, to samo pomyslalem :biggrin: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Będę miał z zaprzyjaźnionego serwisu, gdzie oddaję motong na czas mojej podróży. Robię go na tip top przed Golubiem :crossy: PROŚBA do kolegów jadących na zlot z Wawy!!! Chce z nami jechać moja przyjaciółka, ja nie zabiorę, bo mam jednoosobowy pojazd :icon_rolleyes: Który z kolegów może ją zabrać na plecaczka??? Szczęśliwcowi funduję paliwo na cały okres zlotu - dojazd, rundki na miejscu, powrót :buttrock: Koleżanka drobna, zgrabna, sympatyczna, lubi szybką jazdę motocyklem :biggrin: Franek to co ty zrobiłeś że nie masz miejsca :) przecież 600 SS ma sporo miejsca :D A widzę że zainteresowanie spore :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Franek to co ty zrobiłeś że nie masz miejsca :) Sam looknij : http://picasaweb.google.pl/balzac100/Kleko...761064318530130 A widzę że zainteresowanie spore :) :biggrin: Koledzy..... :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Sam looknij : http://picasaweb.google.pl/balzac100/Kleko...761064318530130 :biggrin: Koledzy..... :icon_mrgreen: Tylko zapomniałeś o podnóżkach pasażera hehe :biggrin: no i sportowy zadupek, crash pady. I jak ogarniałeś temat Dynojeta i Filtrów :D?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Xxx, to nie kraszpady , tylko elementy mocowań kółek , takich jak przy dziecięcym rowerku, na sesje zdjęciową Balzac je zdemontował i nie widać... :icon_mrgreen: :icon_razz: :lalag: buahahahahaa... ale "Wdowa" robi wrażenie...taki kompaktowy, i naprawdę bardzo lekki sprzęt, jeszcze parę lat temu, gdy słabiejfinansowo stałem gdyby był do kupienia, już bym czekał w kolejce, bo lubię czarne motory, bo są najszybsze :buttrock: :notworthy: Pozdr Desmomaniaki. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 I jak ogarniałeś temat Dynojeta i Filtrów :D?? Jeszcze nie, na razie nie mam wolnej kasy na "tjuningi" :icon_mrgreen: Chyba, że jakieś promocje wyczaiłeś :buttrock: Xxx, to nie kraszpady , tylko elementy mocowań kółek , takich jak przy dziecięcym rowerku, na sesje zdjęciową Balzac je zdemontował i nie widać... :icon_mrgreen: :icon_razz: :lalag: buahahahahaa... :buttrock: :buttrock: :buttrock: Widać, że Klekotek to prawdziwy znawca Ducatów :icon_mrgreen: :notworthy: :clap: lubię czarne motory, bo są najszybsze :buttrock: :notworthy: :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 1) Mogę się popytać za ile by załatwili mi taki zestaw ( co ja mam ) 2) Oj łada to jest i tego nie od mówię :notworthy: 3) Ale z jednym się nie zgodzę to CZERWONE SĄ NAJSZYBSZE ! ! ! ! Zawsze można :crossy: test urządzić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brandoo Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 1) Mogę się popytać za ile by załatwili mi taki zestaw ( co ja mam ) 2) Oj łada to jest i tego nie od mówię :notworthy: 3) Ale z jednym się nie zgodzę to CZERWONE SĄ NAJSZYBSZE ! ! ! ! Zawsze można :crossy: test urządzić :P Jesli czerwone najszybsze, czarne również to jak jeździ granatowy? A może to już nie Ducati..? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 No doobra- Duka po Sławku tez jest w bandzie czerwonek i czarnuchow :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 1) Mogę się popytać za ile by załatwili mi taki zestaw ( co ja mam ) Pytaj, amigo! :buttrock: 3) Ale z jednym się nie zgodzę to CZERWONE SĄ NAJSZYBSZE ! ! ! ! Zawsze można :crossy: test urządzić :P Zaczyna się :icon_mrgreen: Ja się nie ścigam, Wdowa i tak wciąga nosem wszystkie motongi :crossy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jesli czerwone najszybsze, czarne również to jak jeździ granatowy? A może to już nie Ducati..? :smile: To też Ducati :) Pytaj, amigo! :buttrock: Zaczyna się :icon_mrgreen: Ja się nie ścigam, Wdowa i tak wciąga nosem wszystkie motongi :crossy: To chylę czoła i oddaje walkowerem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brandoo Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 No doobra- Duka po Sławku tez jest w bandzie czerwonek i czarnuchow :flesje: To też Ducati :) Dzięki chłopaki... od razu mi lepiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 PROŚBA do kolegów jadących na zlot z Wawy!!! Chce z nami jechać moja przyjaciółka, ja nie zabiorę, bo mam jednoosobowy pojazd :icon_rolleyes: Który z kolegów może ją zabrać na plecaczka??? Szczęśliwcowi funduję paliwo na cały okres zlotu - dojazd, rundki na miejscu, powrót :buttrock: Koleżanka drobna, zgrabna, sympatyczna, lubi szybką jazdę motocyklem :biggrin: Franek, ekipa od Korala też będzie jechać, więc na pewno znajdzie się miejsce na plecaczku... w ostatecznośći mogę założyć podnóżki i siedzonko i zabrać Twoją przyjaciółkę... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi