KingRider Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Świeta, świeta i po świętach...a ja dzisiaj dostałam dyspense :wink: na odwiedzenie bestii w garażu :icon_mrgreen: zrobiłam generalne mycie i czyszczenie, wymieniłam klocki... wkońcu założyłam paski (tu przy pomocy ojca). Usłyszeć dudnienie po długim czasie i jeszcze na nowych paskach- bezcenne :crossy: pozdrawiam P.S ja chce wiosne :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 W wigilię zaliczyłem 30km i to zdaje się na tyle, teraz tylko pucowanie w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 A my - tzn Edek, Rysiek i ja zalozylim dzisiaj do Ryskowego 999- przerobione przez Edka tłumiki do 999- i powiem Wam Edek jest the Best :notworthy: - warczą wydeszki aż miło- bójta się tera śpiące kapeluszniki w blaszankach! Pozdr. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 ja rownie jakos przetrwalem swieta :) w wiilie cos okolo 40 kilaskow i dzis rowniez troszeczke ale lod na asfalcie i nie da sie poszalec zawiele:(( jutro tez smigank i jak zdaze to rozkrece zawieszenie bo cos stuka delikatnie i nie wiem co to a przy okazji sprawdze i przesmaruje lozyska i olej w nich wymienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) A my - tzn Edek, Rysiek i ja zalozylim dzisiaj do Ryskowego 999- przerobione przez Edka tłumiki do 999- i powiem Wam Edek jest the Best - warczą wydeszki aż miło- bójta się tera śpiące kapeluszniki w blaszankach! Pozdr. Janek 748 S. A to link do filmika z akcji o której mowa : http://edzio35.wrzuta.pl/film/2tYV55csVK/ W tle Słychać Janka -kto go zna to wie o czym mówie.Założone tam zostały przeloty 2 X 45mm i najgorzej nie jest ale zawsze inaczej słuchać na postoju i tak jak w tym przypadku w kuchni a inne doznania są w czasie jazdy i myślę że Rysiek będzie jeszcze bardziej zadowolony po jeździe próbnej.Szkoda że mimo że się omarzliśmy zakładając kominy do 1098 :notworthy: nie było możliwości go złożyć ,odpalic i posłuchać bo tam miałem większe pole manewru ,założyłem 2 X 55mm no i pojemność silnika większa o 100cm ale podejżewam że Janek jeszcze w nadchodzącym tygodniu wpadnie do Ryśka i uruchomi sprzęta. Edytowane 28 Grudnia 2008 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Uuuu ale czad! A co do Janka- za to Go wlasnie z Kaska uwielbiamy! "Janek, uwaga- anegdotka!":flesje: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 wiecie co takie ladne filmy tu wrzucacie ze chyba po nowym roku tez cos takiego nagram z przerobionych moich tlumikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ducatista Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam, jest taka oferta Duka na sprzedaż zna może ktoś tego bajka? http://moto.allegro.pl/item513113152_ducat...50_ss_nuda.html http://www.bikepics.com/members/ljuk/00750ss/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 oczywiście znamy, sprzęcik kolegi z klubu Prezesa Nowaka :lalag: jak najbardziej godny polecenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ducatista Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dzięki ;-).Już mam pełen obraz sytuacji,choć chyba wybiorę tego z Motostodoły-tylko zostaje zorganizować finansowanie ;-). Szczęśliwego nowego roku życzę wszystkim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jka miałem dokładnie tyle lat co Ty też kupowałem pierwszego Dukata. Ale byłem podjarany ...:icon_mrgreen: Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 A do mojego garażu najprawdopodobniej wkrótce zawita kolejna Duca :wink: narzeczony zarażony no i drugi klekot musi być. Żeby nie zapeszyć, narazie nic wiecej nie zdradze. Trzymajcie kciuki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dzięki ;-).Już mam pełen obraz sytuacji,choć chyba wybiorę tego z Motostodoły-tylko zostaje zorganizować finansowanie ;-). Szczęśliwego nowego roku życzę wszystkim ! To się pospiesz bo w ubiegłą sobotę moja Basia dosiadała i przymierzała sie do tej 800-ki w Motostodole i wchodzi w rachubę sprzedaż Potwora M900 i zakup SS-a 800 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 A czemu chcecie zamieniać M900 na 800??? Choś 900 na gaźniku to ja bym nie zamienił :biggrin: Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) A czemu chcecie zamieniać M900 na 800??? Choś 900 na gaźniku to ja bym nie zamienił :biggrin: Z jednej strony Monster zawsze się jej podobał bo to jest jeden z niewielu motocykli Ducati który jest robiony od poczontku lat 90-tych w prawie niezmienionej formie co świadczy o jego pięknie i dużym zainteresowaniu klijentów.Ale z drugiej strony jak jeździmy na kilka motocykli to twierdzi że do nas nie pasuje bo Rysiek śmiga 999, Janek 748, ja na ST4S -wszystkie obudowane w plastikach no i inny kształt zadupków niż w Monsterze które często ogląda jeżdżąc z nami bo ona ma najsłabszą wersje 66 konną gaźnikową chociaż mam też BMW 71-konne i w porównaniu do jej Potwora to się ledwo turla ale już te nasze mają ponad 100 koni wiec ma czasm problem i mało odwagi nas dogonić. Ten SS to już nowsza konstrukcja,lepsze hamulce, sztywniejsza rama,itp wiec teoretycznie wolałbym żeby jeździła nowocześniejszym, bezpieczniejszym motocyklem ale SS nam się stylistycznie niestety nie podoba. Kurde Ekipa Motostodoły dziś odpaliła Aprillie RSV 1000 Michała Janka brata na moich kominach a mnie przy tym nie było i niestety nie dysponuje filmikiem,nie posłuchałem efektów swojej roboty-szkoda ale jeszcze będzie okazja. Edytowane 31 Grudnia 2008 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi