Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów z Krakowa i zapraszam do klubu Desmobsession ( www.desmobsession.org )

Jesli chodzi o mechanika to nie znam godnego polecenia oprócz jednego Macieja, który mieszka jakieś 480km od Krakowa czyli w Poznaniu. W Krakowe żadnego nie polecam a najbliżej to Bielska Biała - Sikora.

Edytowane przez duke75

DESMOBSESSION DOC POLSKA

www.ducati-klub.pl

Witam kolegów z Krakowa i zapraszam do klubu Desmobsession ( www.desmobsession.org )

A dzięki ,dzięki zaraz tam wlezę :icon_biggrin: W Tommargu jeden mechanik ma Paso 750 ,może wie co i jak z desmo sie robi?? :rolleyes:

Na szczescie Polska pn-wsch. jest "bogata" w "kumatych od desmo" :icon_razz: - co prawda kompa serwisowego narazie brak, ale myśle że sie to niedługo zmieni...

A mój brat chyba jednak nie przeda Aprilki- z Ryskiem go przekonalim:-)))

Pozdr. Janek.

Ten co ma Paso (które należało to Szoguna-mechanika Ducati pełna gębą) to "Resor", którego Ci nie polecam. Lubię go jako człowieka ale nawet skutera mu nie pozwalam dotknąć. Tego paso odkupił od Tommargu pare tygodni temu więc niech się z nim zapozna mechanicznie. Jak koniecznie chcesz do Tommargu ti zgłos się do Adama-szefa serwisu. On ma nawet pojęcie. Niech to zostanie między nami na tym forum bo z chłopkami z Tommargu sie lubimy ale Ducati serwisuję gdzie indziej.

Jak Ci sie nie śpieszy to poczekaj kilka tygodni. Wtedy powinna sie wyklarowac sprawa ściagniecia dobrego fachowca od Ducati do Krakowa- negocjacje trwają... Otwiera sie nowy salon Ducati na Łużyckiej i pomagam im w rozmowach z gościem z pierwszej ligi mechaników w Polsce. :buttrock:

DESMOBSESSION DOC POLSKA

www.ducati-klub.pl

niewiem jak wy ale ja dzis pojezdzilem sobie troszeczke ducacikiem jakies 20-30 kilaskow zrobilem:)i geba strasznie mi sie cieszyla bo wydeszki super mrucza moze nawet troszeczke zaglosno ale przyzwyczaje sie do tego:)))

co do tego przebicia to dzis doszedlem ze padl czujnik rezerwy paliwa jak wepne kostke to sie stop pali a jak odetne to nie:) wiec odpiolem i jezdze:))) wiecie ile to kosztuje (gdzies chyba czytalem ze calkiem sporo:( ) da sie to jakos zregenerowac??

No i jak planowałem udało mi się dziś skończyć kominy do Michałowej Janka bratowej RSV-ki 1000 ,założyłem przeloty 2 X 53mm i strasznie jestem zły :banghead: że odrazu nie mogę tego posłuchać bo moto u Ryśka w Jedwabnem.Kurde ale poskładanie tych kominów do kupy na 28 nitów nierdzewnych trzeba mieć krzepe :banghead: chooolernie ciężko-to nie aluminiowe. Od wtorku startuje z 1098

EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737

Edek Ty się nie booojjj... zdążysz- ja zawsze zdanżam :icon_mrgreen: , zanim Nikle( znaczy cyt:"...te Niklowe dziki...") Aprilkie przetestują, wiosna już przybędzie...

A ja był wczoraj u Rycha i jak się do chałupy wchodzi- pikny widok zaiste człeka poraża- w kuchni lsniący czerwienią 999 i obok błyszczący - przerażający czernią 748 S...

Pozdr. Janek.

jannikiel moze jakies fotki wrzucisz?? ducat w kuchni super to musi wyglondac i jakie mile mielenie kawki z rana w sprzegiełku:))) znajomy kumpla trzyma w salonie sokola 1000 to musi byc widoczek:)

Wreszcie jestem, patrzę a tu koledzy już od mojej ostatnie wizyty 3 stronki nastukaji - brawo, i nawet nowi ludzie się pojawili. Powitać nowych zakręconych. Kolego z Krakowa na MTS 1000 jak u ciebie wyląda spalanie, bo ja w swojej nie mogę się jeszcze ogarnąć.

Rubenn tzn. tak mało pali czy tak dużo??

Ja na przykład jadąc Klekotkiem spokojnie i bezpośpiechowo spalałem ok. 5,2, ale jazda typu manetka-hamulec to juz było ok. 7,5 , ale dla mnie to norma, zawsze jest coś za coś...

Mam pytanie - kurde ktoś z Krk handlował motociuchami- bo szukam rękawic- te moje już troszkę stargane są... Proszę o odzew... a tak w ogóle to Wszystkiego Mikołajkowego:-)...Pozdr. Janek 748 S.

Witajcie,

stoi facet na rogu ulicy i Ducaty rozdaje. W lewej ręce ma 996 a w prawej 916 ?

Lewa czy prawa ?

PS:

Oczywiście jak lewa to nie prawa i odwrotnie :biggrin:

Edytowane przez balzac