jannikiel Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 No Edek jak tam Michalowa RSV-ka:-)))... ale się nie spieszy, bo kluczyk jeszcze do Polski nie dotarł...aha dałem Twój telefon temu płetwonurkowi co pracował u nas... Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) No Edek jak tam Michalowa RSV-ka:-)))... ale się nie spieszy, bo kluczyk jeszcze do Polski nie dotarł...aha dałem Twój telefon temu płetwonurkowi co pracował u nas... Pozdr. Janek. Od RSV-ki kominy wczoraj rozebrałem i wypatroszyłem jeden z katalizatora ,dopasowałe już do niego rure,dzś jade po nity nierdzewne i jak dobrze pójdzie to je dziś skończę aaa naprawiłem kosmetycznie ten jeden po ślizgu myślę że będzie zadowolony.Ponadto rozebrałem i wypatroszyłem ten drugi od 999-aż mi się niechce za nigo zabierać-upierdliwy :banghead: :banghead: :banghead: Edytowane 3 Grudnia 2008 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 a ja panowie dziś bawiłem się z lampą tylna w monsterku i jestem zły bo gdzieś ma jakieś przebicie i caly czas się światło pali:( gdzieś jest jakieś przebicie:( podobno we włoszczyźnie naszej kochanej to norma:( też macie takie problemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ejjj, Andrys. A ladnie tak sie zakopac pod ziemie? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Andrys moze masz problem z czujnikiem hamulca- przedniego lub tylnego... nacisnij po hamowni- swieci sie, jak nie to masz odpowiedz... Ostatnio w moim Klekotku sie tak zdarzylo- z powodu nieuzywania przedniego hamulca- zastal sie czujnik, ale "podybalem" nieco i zaczal dzialac... Edek ,cholerka wydech dla brata prawie zrobiles, a brat Aprilke chce sprzedac:-((( ...ale ma inne priorytety ( wyskokomleczne polskie rasy)... Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Pięknie witam szanownych kolegów jako niedawno upieczony włąsciciel Ducata :wink: Od jakieś czasu prubuję zgłębic ten temat , ale ta rzeka jest dla mnie nie do przepłynięcia w całości :) Bebeszenie tłumika multistrady to pewnie nie jest prosta sprawa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Juz sie pewnie domyslasz z kim gadac na w/w temat :icon_mrgreen: Pozdr. Janek Ducatek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Pięknie witam szanownych kolegów jako niedawno upieczony włąsciciel Ducata :wink: Od jakieś czasu prubuję zgłębic ten temat , ale ta rzeka jest dla mnie nie do przepłynięcia w całości :) Bebeszenie tłumika multistrady to pewnie nie jest prosta sprawa?? Zapodaj swój to ci powiem jak to jest.fotostory dołożę. Dziś skończyłem drugi komin od Ryśka od 999 ufff cieszę się że mam już to za sobą, chociaż może najgorsze jeszcze przede mną -jeszcze nie było odbioru technicznego no i niewiadomo jak to chodzi, a w czwartek Aprilia RSV 1000 a najlepsze zostawie sobie na koniec "1098" w przyszłym tygodniu. Andrys moze masz problem z czujnikiem hamulca- przedniego lub tylnego... nacisnij po hamowni- swieci sie, jak nie to masz odpowiedz... Ostatnio w moim Klekotku sie tak zdarzylo- z powodu nieuzywania przedniego hamulca- zastal sie czujnik, ale "podybalem" nieco i zaczal dzialac... Edek ,cholerka wydech dla brata prawie zrobiles, a brat Aprilke chce sprzedac:-((( ...ale ma inne priorytety ( wyskokomleczne polskie rasy)... Pozdr. Janek. Z moimi kominami będzie mu łatwiej sprzedać.Bo już nie mogę wrócić do stanu pierwotnego, za daleko to zabrneło. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 jacku przepraszam cie ale raz mam zapierdziel ostatnio a pozatym ja uzywam maczka i na niego nie mam exela ale zmobilizuje sie i w tygodniu ci wysle wszystko. jacku tylny czujnik nie dziala wcale a przedni odpiolem i zamknolem obwod i nadal cos sie swieci jak by prebicie bylo:( ostatnio ukladalem instalacje i pewnie cos sie przerwalo albo przegielo :( a teraz bede do tego powoli dochodzil:))) bacacyl witaj:) ja tez ducatowy świeżak jestem:))) i też przez forum nie przebrnłem jeszcze:)) ale to kopalnia ducatowej wiedzy:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zapodaj swój to ci powiem jak to jest.fotostory dołożę. D Dzięki! Podejżewam że podobna zabawa jak z kominem do 999, widziałem Twoje f.story :lalag: :notworthy: Witam z rana :wink: Pytanie do kolegów głównie z Krakowa o namiary na fachowca od naszych sprzętów z Krakowa lub okolicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupin99 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Dzięki! Podejżewam że podobna zabawa jak z kominem do 999, widziałem Twoje f.story :lalag: :notworthy: Witam z rana :wink: Pytanie do kolegów głównie z Krakowa o namiary na fachowca od naszych sprzętów z Krakowa lub okolicy?? Witam Chcialem sie przywitac na tym forum. Posiadam MTS 1000 z 2004 od 2006roku. Troche musiałem się z nią pomęczyć mechanicznie i elektroniczie także poznałem ją dość dobrze. Mam na zbyciu tłumik do multistrady 1000. Na forum multistrada.net jest opisane jak go modyfikować. Nie wiem czy do 620 jest taki sam czy podobny. Jak nie chcesz ruszac oryginalnego moge ci okazyjnie sprzedac ten od 1000. Posiadam również interfejs diagnostyczny technoresearch do ukladów wtryskowych Magneti Marelli IAW 59M więc jakby ktoś mial jakis problem to może będe coś wstanie pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam Chcialem sie przywitac na tym forum. Posiadam MTS 1000 z 2004 od 2006roku. Troche musiałem się z nią pomęczyć mechanicznie i elektroniczie także poznałem ją dość dobrze. Mam na zbyciu tłumik do multistrady 1000. Na forum multistrada.net jest opisane jak go modyfikować. Nie wiem czy do 620 jest taki sam czy podobny. Jak nie chcesz ruszac oryginalnego moge ci okazyjnie sprzedac ten od 1000. Posiadam również interfejs diagnostyczny technoresearch do ukladów wtryskowych Magneti Marelli IAW 59M więc jakby ktoś mial jakis problem to może będe coś wstanie pomóc Witam ! Miło poznać kolegę z Krakowa. Co do serwisu to pytam sie na zaś kiedy będę musiał zrobic jakiś przegląd wymienić paski(za ok. 6 tys.km)Ale dobrze wiedzieć że jest ktoś kto moze zdiagnozowac machinę. Tłumiki wydaje mi się że są takie same,przynajmniej zewnętrznie. Masz moze jakiś akcesoryjny u siebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupin99 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) Witam ! Miło poznać kolegę z Krakowa. Co do serwisu to pytam sie na zaś kiedy będę musiał zrobic jakiś przegląd wymienić paski(za ok. 6 tys.km)Ale dobrze wiedzieć że jest ktoś kto moze zdiagnozowac machinę. Tłumiki wydaje mi się że są takie same,przynajmniej zewnętrznie. Masz moze jakiś akcesoryjny u siebie?? Wtej chwili mam założone LeoVince. Przymierzałem się do bebeszenia oryginała bo mi się najbardziej podoba ale kupilem LeoVince. Wcześniej kupilem oryginalny na ebay-u. Teraz dwa oryginalne leżą w garażu. Edytowane 3 Grudnia 2008 przez krupin99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 witamy! kolejne multi w stadzie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Teraz dwa oryginalne leżą w garażu. Się zastanowię nad nabyciem drogą kupna jednego z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi