balzac Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 balzac działa...czyli zdjęcia do "picasaweb" wybiera. Może jakieś pomysł macie na tytuł do galerii z dzisiejszego dnia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Kolejny super wypad z udziałem klekotów i dudniącej frędzloteki :flesje: Dzięki wszystkim. Szacun ...Szacun ....Szacun ...P.S. To gdzie jutro??? A gdzie szacun dla armatury ze wytrzymala z Wami ten wypad ??? :icon_mrgreen: Jutro mozemy smignac w strone Tomaszowa do Borek ... tam jest fajny osrodek, jakis zamecek czy cus :crossy: i jeziorko :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Może jakieś pomysł macie na tytuł do galerii z dzisiejszego dnia :lalag:Może nawiązać do cotygodniowych poszukiwań Duka? Taka nowa klekocąca tradycja :crossy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 A gdzie szacun dla armatury ze wytrzymala z Wami ten wypad ??? :banghead: Jutro mozemy smignac w strone Tomaszowa do Borek ... tam jest fajny osrodek, jakis zamecek czy cus :eek: i jeziorko :crossy: drogi kolego majkelpl,Twoja piękna "armatura" wytrzymała, szacun :clap: Ja jednak prawie cała drogę na hamulcu jechałem :crossy: PS:fajny tył do galerii zapodajta, bo już nie wiem jak to wydarzenie nazwać :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 A gdzie szacun dla armatury ze wytrzymala z Wami ten wypad ??? :lalag: A co, miała się rozlecieć, wybuchnąć, skończyć w rowie??? Dudniła jak trza i o to chodzi :crossy: Tylko jej kierownik jak zwykle mało kumaty :banghead: :crossy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 a propos jutra, możemy nad morze skoczyć....oczywiście myślę o Bałtyku a nie Adriatyku :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 fajny tył do galerii zapodajta, bo już nie wiem jak to wydarzenie nazwać :lalag:Niech polski hydraulik wymyśli, będzie wtedy szacun :crossy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Tylko jej kierownik jak zwykle mało kumaty :clap: :lalag: Ja na kierownik zwany w szerszych kregach jako KIEROWNICA nie narzekam, jest OK :banghead: Ja jednak prawie cała drogę na hamulcu jechałem :crossy: To trzeba bylo mowic !!!!Bysmi Ci go naprawili !!! :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 jak pojutrze spadnie śnieg, będziecie żałować że znad Bałtyku zdjęcia w tym roku nie macie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Niech polski hydraulik wymyśli, będzie wtedy szacun :crossy: " Jak francio wodnik poszukiwal klekota na pociecie ... " Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 PS:fajny tył do galerii zapodajta, bo już nie wiem jak to wydarzenie nazwać :lalag: Moze cos z rymem np.Klekocina z Garwolina :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Kurcze, szkoda że nikt z ducatistów nie zajrzał do wątku w "zlotach, imprezach....--> Warszawa", bo w piątek było całkiem miłe i zabawne lansowanie się po mieście ze świecącymi dyniami przymocowanymi do maszyn :crossy:Pech chiał, że ja też nie byłem na swym klekocie (bo w Wawie miałem tylko poczciwą Cagivke) i jakoś tak za cicho mi to pracowało... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 a propos jutra, możemy nad morze skoczyć.... a "morze" poszli do lasu .... :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 To trzeba bylo mowic !!!!Bysmi Ci go naprawili !!! :lalag: fajna riposta duży plus dla Ciebie (nieźle się uśmiałem) :crossy: Kurcze, szkoda że nikt z ducatistów nie zajrzał do wątku w "zlotach, imprezach....--> Warszawa", bo w piątek było całkiem miłe i zabawne lansowanie się po mieście ze świecącymi dyniami przymocowanymi do maszyn :clap:Pech chiał, że ja też nie byłem na swym klekocie (bo w Wawie miałem tylko poczciwą Cagivke) i jakoś tak za cicho mi to pracowało... witaj jurjuszi ja bardzo lubię dynie........, ale jeść :crossy: Po za tym w piątek było zimno. A dziś miód i śmietana :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 a propos jutra, możemy nad morze skoczyć....oczywiście myślę o Bałtyku a nie Adriatyku :clap:O której i gdzie zbiórka??? :banghead: Może ekipa poznańsko- gnieźnieńsko- toruńska dołączy??? :lalag: Prezesie, montuj ekipę! Klekocina z Garwolina :crossy: :crossy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi