jannikiel Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) Dajze spokoj- zartowalem z tym opoznieniem...A i Rycho dzwonil i podziwial Was za hardosc du.... y i twardosc charakteru- ze zimno Was nie zmoglo- Franek w tych skorzankach to nie robiloby Ci roznicy na biegun jechac hahahahahaha :) Dobrze ze szczesliwie dotarlista...Pozdr. Janek 748 S. Edytowane 26 Października 2008 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Franek w tych skorzankach to nie robiloby Ci roznicy na biegun jechac hahahahahaha :icon_mrgreen:Nie znasz się. Mam w środku taką dużą grzałkę, uruchamia się, kiedy wsiadam na Duka :) Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Chyba wsie Ducatisty maja takie grzaleczki :-))) ... Ale generalnie jadac z duza szybkoscia po sliskich zakretach tez mozna sie podgrzac:-))), ewentualnie jadac bezposrednio za Ducatistka :icon_mrgreen: :) POzdr. Janek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ale generalnie jadac z duza szybkoscia po sliskich zakretach tez mozna sie podgrzac:-)))Skoro już o tym mowa, powrót był ciekawy, Balzac świadkiem :flesje: Więc, Janku, wrzuć namiary na amor skrętu, o którym rozmawialiśmy, bardzo się przyda :crossy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Informacja z naszego wyjazdu do Moto-Stodoły już jest....Aczkolwiek nauczony pewnym doświadczeniem i pouczeniem administratora wrzuciłem info tam gdzie "maniacy" się w sieci spotykająCzyli tutaj :-) Pozdrawiambalzac PS:franekfilm, jannikiel, gomez, jeżeli prześlecie mi swoje maile wyśle Wam zdjęcia w większej rozdzielczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Informacja z naszego wyjazdu do Moto-Stodoły już jest....Aczkolwiek nauczony pewnym doświadczeniem i pouczeniem administratora wrzuciłem info tam gdzie "maniacy" się w sieci spotykająCzyli tutaj :-) Pozdrawiambalzac PS:franekfilm, jannikiel, gomez, jeżeli prześlecie mi swoje maile wyśle Wam zdjęcia w większej rozdzielczości Hahahaha, super opisy pod fotkami :wink: P.S. To, że Janek przerzuca się na HD miało pozostać tajemnicą, nie pamiętasz???[email protected] Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) Hahahahaha...opisy extra...Dobra chlopaki ide spac/ albo babe klepac:-)))Pozdr. [email protected] Edytowane 26 Października 2008 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 A ja poprosze na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Hahahahaha...opisy extra...Dobra chlopaki ide spac/ albo babe klepac:-)))Pozdr. [email protected] Heh, jak zwykle ProfiBalzac wie co fotografowac ;-]. Opisy ekstra...ale chyba zabraklo przy jednej Twojej fotce z Harley'em " Janek haftuje', hahahaha. Fajnie jest chlopaki- trzeba sie pocieszac lokalnymi poki co wypadzikami i spotkankami. Forza Kuzyni! :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 a gdyby któryś z kolegów widział gdzieś (w realu czy na aukcji) zbiornik do 848/1098 to niech mi da znać...szukuję moją piękność na tor w malowaniu Xeroxa (pozazdrościłem Prezesowi) i nie chciałbym szpecić oryginału...kolor obojętny - i tak idzie do malowania... wczoraj przelicytowali mnie na jebaju... a zbiorniczek poszedł za 350 EUR... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basix Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Dzisiaj w Powsinie pod hotelem Mrówka widziałem czerwone 999, a kilometr dalej czarny monster s4 chyba. Ktoś z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Czy ktoś z szanownych kolegów może się wypowiedzieć nt. tego amora skrętu:http://cgi.ebay.pl/Wilbers-Lenkungsdaempfe...id=p3286.c0.m14 :icon_razz: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dzisiaj w Powsinie pod hotelem Mrówka widziałem czerwone 999, a kilometr dalej czarny monster s4 chyba. Ktoś z forum? Jak nie jak tak :icon_eek: Potem dobił do nas jeszcze jeden monsterek (czerwony) i zrobiliśmy szybką przelotówkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Potem dobił do nas jeszcze jeden monsterek (czerwony) i zrobiliśmy szybką przelotówkę :)Widziałem go na ul.Rosoła, z plecaczkiem jechał.Dajcie znak kiedyś, to razem pośmigamy :icon_eek: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Jak nie jak tak :icon_eek: Potem dobił do nas jeszcze jeden monsterek (czerwony) i zrobiliśmy szybką przelotówkę :) Sorry Jacek za brak logosika pod avatarem...jakos ucieklo ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi