majkelpl Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ja w klubie jestem caly czas bo to jedyny liczacy sie klub :smile: :crossy: A Ty chyba jakas lampe chciales a nie fork'a ??? ;) Pasic !!!!! :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ja w klubie jestem caly czas bo to jedyny liczacy sie klub :buttrock: :biggrin: A Ty chyba jakas lampe chciales a nie fork'a ??? ;) Pasic !!!!! :smile: Lampe też. Lagi musze wymienic, bo ciekna jak tam u ciebie z nieba :notworthy: Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem DUCATI 600 SS. Jak potrzebujesz plastiki to mam, pozdejmowałem wszystko co się dało :crossy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witaj XXX w naszym gronie. Zaraz "lecę" Twoją maszynę obejrzeć, bo chyba wiem gdzie stoi :icon_mrgreen: I co balzaku, byłeś obejrzeć XXX maszynę? ...byłem, byłem :banghead: foto 1foto 2 Ładnie wygląda, widać że motocykl bardzo zadbany i na pewno nie jest do sprzedania :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Wow 9 latek a taki stan!XXX gratulacje za trafienie sprzęta. A tak z innej beczki jakieś Ducato spotkanko/pojeżdżanko w ten weekend? PSWidzieli 696 w motocyklicznym programie?Damian jak obiecał tak nachwalił młodego monsterka.Dobry z niego chłopak pomoże wypromować młodzika. :) Edytowane 20 Czerwca 2008 przez rafi-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 foto 2 Co to za plamka pod lewą lagą? Wygląda na świeżą. Proszę wybaczyć, że pytam, ale jestem wyczulony na to :) .P.S.Moto wizualnie super :) Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Co to za plamka pod lewą lagą? Wygląda na świeżą. Proszę wybaczyć, że pytam, ale jestem wyczulony na to :) .P.S.Moto wizualnie super :PJak co za plama? Oleju!Znaczy, że ma jeszcze olej skoro plami.Gdyby plamy nie było wtedy trzeba by się martwić. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 A tak z innej beczki jakieś Ducato spotkanko/pojeżdżanko w ten weekend? Mogę? Mogę??? :) :) :P Trza się poznać z ekipą z wawy :) Może w Desmo na Kabatach w sobotę?? Jak co za plama? Oleju!Znaczy, że ma jeszcze olej skoro plami.Gdyby plamy nie było wtedy trzeba by się martwić. :) Wielkie dzięki "PRZYJACIELU". Pocieszyłeś mnie :evil: Znaczy, że nie mam się co martwić, szkoda tylko, że lewa u mnie cieknie, tam gdzie hamulator ;) Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Mogę? Mogę??? :) :) :P Trza się poznać z ekipą z wawy :evil: Może w Desmo na Kabatach w sobotę?? Proponuje Poznan- Malta o 14:00 przy knajpie w ktorej siedzielismy, he he he. Tam sie jutro spotykamy...to przeciez tylko trzy paczki w jedna... :) Do tych, ktorzy maja najblizej- jutro tam czekam na Was ;-] +++++++++++++++++++++++++++++++++++ Spotkanie z przyczyn obiektywnych moze sie odbyc jedynie w barze od strony ZOO- od jakiegos czasu jest zakaz wjazdu motocyklistom przez glowny szlaban ;-[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jacek w drugą stronę ta sama droga, a wręcz szybsza bo dochodzi ruch obrotowy Ziemi hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 jakby nie było 2,5 godz nawet z tankowaniami... :biggrin: niestety ja jeszcze odpadam... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jacek w drugą stronę ta sama droga, a wręcz szybsza bo dochodzi ruch obrotowy Ziemi hehehe Pzrekonales mnie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 jakby nie było 2,5 godz nawet z tankowaniami... :wink: niestety ja jeszcze odpadam... :bigrazz:Jeszcze nie zrobiony?Długo coś. Szkoda bo pogoda fajna.Ale na MotoGP do DSW wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ducatista Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Hehe fajna ciekawostka -Wymiana oleju w silniku to nonsens i mit, który od lat rozpowszechniają firmy naftowe i motoryzacyjne, twierdzi Henk de Groot, były prezes Castrol Nederland. De Groot twierdzi, że aby właściwie dbać o silnik wymagane jest jedynie regularne uzupełnianie oleju. Trzeba jednak sprawdzać nie tylko jego poziom, ale i jakość. Nie wystarczy do tego zwykły „bagnet”, w który wyposażony jest silnik, ale specjalny, który - szczęśliwie dla nas - wynalazł właśnie de Groot. Były szef Castrol Nederland twierdzi, że z powodu zmowy branży naftowej i motoryzacyjnej właściciele aut wydają co roku olbrzymie sumy na zbędną wymianę oleju. Tylko w Holandii jest to kwota ok. 600 mln EUR rocznie. - Macki przemysłu naftowego sięgają daleko. Dlatego mnie uciszyli, bo to za duży interes – oświadczył de Groot. Podaje za Pulsem Biznesu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jacek, chętnie bym wpadł (jeśli byście się zgodzili), chociażby pooglądać wasze "kochanki" i się poślinić, przecież póki jeszcze prawko nie zrobione, to też pomykam na włoskim, jednocylindrowym, wysokoobrotowym silniku... (Piaggio Zip :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ). Ale kurna, akurat jutro jadę robić zdjęcia na ślub :evil: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jacek, chętnie bym wpadł (jeśli byście się zgodzili), chociażby pooglądać wasze "kochanki" i się poślinić, przecież póki jeszcze prawko nie zrobione, to też pomykam na włoskim, jednocylindrowym, wysokoobrotowym silniku... (Piaggio Zip :) ;) :icon_mrgreen: ). Ale kurna, akurat jutro jadę robić zdjęcia na ślub :evil: No, wielka szkoda- pogadalibysmy sobie. Nastepnym razem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi