Muminek Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) krzys, to super wyglada, wszystko czarne i cf - podoba mi sietak sobie mysle, ze ja na twoim miejscu bym sobie pier**lnal bialy szlaczek przez srodek - co o tym myslisz?szeroki bialy pas przez srodek a dwoma waskimi po bokach; przedni blotnik, bak i "zadupek"mysle ze by bylo ok......mozna pomyslec moze jutro sie "photoshop" pobawie to ci pokaze pi razy oko jak by to wygladalo dzięki Melvin za fany pomysł - te pasy moga być w kolorze napisu -to jest coś pomiędzy białym a srebrnym kolorem - podoba mi się ten pomysł. Ja myślałem o dodaniu jakiś dodatków w kolorach, jakie mam na kasku, ale ten z paskiem jest chyba fajniejszy - pokombinuję jeszczę :banghead: i poszykam miejsca, gdzie mogą mi tak pomalować. co do coringu - to jak opisałeś jest to opróżnienie wydechów - postaram się poszukać jakiś linków na DML, bo widziałęm kilka opisów jak to zrobić. Na razie coś do poczytania: http://www.ducatimonster.org/smf/index.php?topic=60542.0, http://www.ducatimonster.org/smf/index.php?topic=60856.0, http://www.ducatimonster.org/smf/index.php?topic=59764.0 pozdrawiam,Krzysztof Edytowane 8 Października 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 no to i ja się przyznam, że miałem w swoim życiu przygodę (2 letnią) z Cytryną. Mieliśmy Xsarę Picasso, którym jeździła moja żonka. Co do jazdy z plecakiem - zostaje tylko opcja:- kupić turystyka :banghead: - wybić z głowy plecaczkowi jazdę :banghead: Pozdrawiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Ja bym brał SS, nie ST. Jest bardziej "miejskie". bliżej mu do Monstera, ale nada sie tez domniejszej podrozy. ST to ju klofty...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 jeśli SS'owi bliżej do monstera, to nie ma co się zastanawiać - trzeba brać co najmnie S2R a najlepiej S4R i już - nawet plecak nie będzie wtedy przeszkadzał :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 ....te pasy moga być w kolorze napisu -to jest coś pomiędzy białym a srebrnym kolorem... tak ma pawel na swoim S4Rs: czarny se srebrnym pasem. z tym ze on ma CF przedni blotnik, ale ty mozesz przez swoj przeciagnac srebrny pas, tylko go proporcjonalnie zwez; popatrz, pomysl - masz cala zime przed soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 tak ma pawel na swoim S4Rs: czarny se srebrnym pasem. z tym ze on ma CF przedni blotnik, ale ty mozesz przez swoj przeciagnac srebrny pas, tylko go proporcjonalnie zwez; popatrz, pomysl - masz cala zime przed soba Extra malowanie, coś jak u mnie!! Bardzo polecam, ten wzór to synonim sportu. Jest trudny do wykonania, środkowy pas się maluje, wąskie paseczki są wycinan z folii i naklejane. Jednak warto. U mnie taki pas idzie przez całe moto - przedni błotnik, zbiornik, zadupek oraz świętek pamięci tył motocykla: ale do tego zloty racing DID lancuch to by ci sie przydal To jest tak oczywiste, że po raz pierwszy w życiu z utęsknieniem czeka, aż mi się skończy obecny szary RK :banghead: A DIDa złotego mam już praktycznie u siebie :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) tak ma pawel na swoim S4Rs: czarny se srebrnym pasem. z tym ze on ma CF przedni blotnik, ale ty mozesz przez swoj przeciagnac srebrny pas, tylko go proporcjonalnie zwez; popatrz, pomysl - masz cala zime przed soba dzięki za info i obrazkija myślałem o zestawie gruba i 1 lub 2 cienkie kreski, ale z lekkim przesunięciem - żeby było asymetrycznie. Dziś dorzuciłem pług pod silnik. Zdjęcia można zobaczyć pod adresem: http://www.bikepics.com/members/Muminek/03...sp?i=695333&s=0Muszę jednak jeszcze poprawić mocowanie z lewej strony - nie podoba mi się, że szynę mocującą widać - ale to będzie trochę dłużej trwało i dlatego zrobię to przy najbliśzej okaczji. Jeszcze i w tym miejscu powiem - jak chcecie zobaczyć moją pierwszą owdowiałą żonę to zapraszam pod adres http://www.bikepics.com/members/muminek/01vt7500/ pozdrawiam,Krzysztof Edytowane 8 Października 2006 przez Dominik Szymański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 jeśli SS'owi bliżej do monstera, to nie ma co się zastanawiać - trzeba brać co najmnie S2R a najlepiej S4R i już - nawet plecak nie będzie wtedy przeszkadzał :banghead: ja o chlebie Wy o niebie, dewianci jestescie i tyle :biggrin:. Co to "mniejsza" podróż? oraz "st to ju klofty" tys prosze pieriewiedzic.Caly ten Wasz watek przeczytalem i trace nadzieje, na porozumienie z Wami. Zejdzcie na ziemie na chwile :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Jeszcze i w tym miejscu powiem - jak chcecie zobaczyć moją pierwszą owdowiałą żonę to zapraszam pod adres http://www.bikepics.com/members/muminek/01vt7500/ :banghead: :banghead: ale dukat lepszy :biggrin:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Co to "mniejsza" podróż? oraz "st to ju klofty" tys prosze pieriewiedzic. hyhyyy pisze z dzidzia na reku :banghead:"st to ju klofty" - miało być - ST juz duze jest, klofta znaczy sie :banghead: Jesli juz kupujesz ST bierz tylko ST4, st2 nie ma sensu, jest zbyt nijakie. Nie, nie, jak chcesz latac z zona nie bierz monster, kup ss, małe ss750 - idealne na szybji wypad 1500 km w dwie strony. Zadnego wielkiego podrozowania, po prostu szalony wyjazd we dwoje. Radosc jak z monstera, a komfort o wiele wyzszy!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 kmcTy się kolego nie unoś i daj sobie lekko na wstrzumanie :banghead: My tu z dobrego serca staramy się jak możemy, a że czasami wychodzą nasze Duci, to cóż, taki lajf. A poważnie - czy przymierzałeś się do jakiegoś motoru, czy siedziałeś lub jeździłeś na którmymś z Ducati. Postaraj się przymierzyć - to wiele Ci powie, w którą stronę pość. Ja przymierzałem się do 749 - nawet się bryknąłem, ale jakoś na Monsterku było mi inaczej :biggrin: - czyli wygodniej. Może to wynikać z tego, że ja wcześniej przez jakieś czas jeździłęm z nogami do przodu :banghead: Dlatego, jeśli wiesz jak chcesz jeździć, a tak rozumiem z Twoich wcześniejszych informacji, teraz sugeruję zrób sobie kilka przymiarek- np w BolDorze (niestety wymagałoby to wizyty w Warszawie) stoi parę typów, począwszy od Multistrady - dlaczego o niej nie myślałeś, jako do jazdy we dwoje taka 100 jeszt chyba całkim, całkiem, przez 749 do prawdziwych Monsterków M800, S2R i S4R. Pozdrawiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 :biggrin: :banghead: ale dukat lepszy :flesje:pzdr oj inny, wdówka też była fajna, przeżyłem z nią wiele :biggrin: fajnego Ale Ducat - to jest coś co zaczynam dopiero i liczę na wiele miłości :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 począwszy od Multistrady - dlaczego o niej nie myślałeś, jako do jazdy we dwoje taka 100 jeszt chyba całkim, całkiem, dokładnie!! tylko trzeba pokochac tego potworka :banghead:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 oj inny, wdówka też była fajna, przeżyłem z nią wiele fajnego Ale Ducat - to jest coś co zaczynam dopiero i liczę na wiele miłości Pamiętaj, ta niunia to nie japońska gejsza, to prawdziwa włoszka. Jeśli o nią nie zadbasz, i to na najwyzszym pozimie, da Ci ostro popalic:) Za to moją kocham. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 hyhyyy pisze z dzidzia na reku :eek:"st to ju klofty" - miało być - ST juz duze jest, klofta znaczy sie :biggrin: Jesli juz kupujesz ST bierz tylko ST4, st2 nie ma sensu, jest zbyt nijakie. Nie, nie, jak chcesz latac z zona nie bierz monster, kup ss, małe ss750 - idealne na szybji wypad 1500 km w dwie strony. Zadnego wielkiego podrozowania, po prostu szalony wyjazd we dwoje. Radosc jak z monstera, a komfort o wiele wyzszy!!pzdr rozumiem, ze zabieramy tylko stringi i szczoteczki? nic wiecej nie wejdzie :flesje: Tak serio, moto ladne, ale takie.... plastikowe mocno. kmcTy się kolego nie unoś i daj sobie lekko na wstrzumanie :banghead: My tu z dobrego serca staramy się jak możemy, a że czasami wychodzą nasze Duci, to cóż, taki lajf. TAK JEST! A poważnie - czy przymierzałeś się do jakiegoś motoru, czy siedziałeś lub jeździłeś na którmymś z Ducati. Postaraj się przymierzyć - to wiele Ci powie, w którą stronę pość. Ja przymierzałem się do 749 - nawet się bryknąłem, ale jakoś na Monsterku było mi inaczej :biggrin: - czyli wygodniej. Może to wynikać z tego, że ja wcześniej przez jakieś czas jeździłęm z nogami do przodu :banghead: NIE bo i mnie na wsi tylko ja taki chce. Jedyny serwis jak uslyszal do czego sie przymierzam to mechanicy mnie wybrechtali :) ale jeden ma sie nayczyc tych zaworkow ;) Dlatego, jeśli wiesz jak chcesz jeździć, a tak rozumiem z Twoich wcześniejszych informacji, teraz sugeruję zrób sobie kilka przymiarek- np w BolDorze (niestety wymagałoby to wizyty w Warszawie) stoi parę typów, począwszy od Multistrady - dlaczego o niej nie myślałeś, jako do jazdy we dwoje taka 100 jeszt chyba całkim, całkiem, przez 749 do prawdziwych Monsterków M800, S2R i S4R. Pojade, a dadza usiasc :eek:? nie ma multistrady na alledrogo, za nowe widocznie i za drogie. rozumiem, ze zabieramy tylko stringi i szczoteczki? nic wiecej nie wejdzie :eek: Tak serio, moto ladne, ale takie.... plastikowe mocno.Pojade, a dadza usiasc :P? nie ma multistrady na alledrogo, za nowe widocznie i za drogie. BTW jak Wam sie TO podobadla mnie malowanie bomba, choc widzialem lepszeDzieki za rady i CIERPLIWOSCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi