Frencci Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 To Kris, będziesz miejscowym guru w produkcji samogonu. Jescze tylko mały sad owocowy, kilka krzaków porzeczki i jazda. Moze wreszcie ;-] :?http://www.allegro.pl/show_item.php?item=321028595 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Moze wreszcie ;-] :?http://www.allegro.pl/show_item.php?item=321028595 OOO ma wydechy na zdjeciu... moze by sprzedal za cwierc darmo to moglbym troche z przerobkami poeksperymentowac... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 OOO ma wydechy na zdjeciu... moze by sprzedal za cwierc darmo to moglbym troche z przerobkami poeksperymentowac... :lalag:Panie Gomez niestety nie beda pasowac do ss-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No i Balistic zdobyl Superpole w Philip Island -bijac drugiego Corsera o ponad 0,5 sek...sie bedzie dzialo na Eurosporcie ok 1 w nocy dzisiaj:-)))...zajrzyjta na www.worldsbk.com tam jest 1 godzinne nagranie mozeta sobie poogladac.Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Wydaje mi się że i tak w tym sezonie Stoner gdyby się dwoił i troił to i tak nie będzie mistrzem :biggrin: nie mam nic do Stonera :biggrin: nawet go lubie, ale japońskie machiny w tym roku nie dadzą się już raczej tak łatwo jak w ubiegłym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Wydaje mi się że i tak w tym sezonie Stoner gdyby się dwoił i troił to i tak nie będzie mistrzem :biggrin: nie mam nic do Stonera :biggrin: nawet go lubie, ale japońskie machiny w tym roku nie dadzą się już raczej tak łatwo jak w ubiegłym :) To ciekawe. A co sie takiego zmienilo w ryzopedach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Nie wiem co się zmieniło :bigrazz: a jeśli coś się zmieniło to zobaczymy co wszyscy znajomi mówią, że teraz tak łatwo się nie dadża japońce :P Ciekawie ich nazywacie, ryżopedy he he ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Ciekawi mnie jedna rzecz, za każdym razem oglądając Ducaty na allegro od kilku m-cy cały czas ,, wisi " do sprzedaży to cudeńko http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M573090 co z nim jest nie tak??czy tylko ze wzgledu na kolor nikt nie chce kupić i pościerane boki czy ma jakieś poważne wady? Strasznie mnie to dręczy ;) Edytowane 1 Marca 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Nie wiem co się zmieniło :P a jeśli coś się zmieniło to zobaczymy co wszyscy znajomi mówią, że teraz tak łatwo się nie dadża japońce :P Ciekawie ich nazywacie, ryżopedy he he :bigrazz: A, to juz jasne- znow Stoner skopie tylki innym ;-] Ciekawi mnie jedna rzecz, za każdym razem oglądając Ducaty na allegro od kilku m-cy cały czas ,, wisi " do sprzedaży to cudeńko http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M573090 co z nim jest nie tak??czy tylko ze wzgledu na kolor nikt nie chce kupić i pościerane boki czy ma jakieś poważne wady? Strasznie mnie to dręczy :) Tak- juz byl kilka razy, jakas masakra mysi tam byc- zawsze boje sie gdy trzeba moto. przemieszczac na pasach...brrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Jak za tego żółtego potwora to cena nie jest wcale taka mała :P choć Ducaty nie są specjalnie tanie :P, jednak mają to coś przez co i tak mają branie :bigrazz: Co do Stonera ciekawie jak w tym roku wyjdzie w konfrontacji z Rossim :P gdy Rossi będzie miał równie niezawodną maszynę jak Stoner w tamtym roku to pojedynek będzie ciekawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duca Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ciekawi mnie jedna rzecz, za każdym razem oglądając Ducaty na allegro od kilku m-cy cały czas ,, wisi " do sprzedaży to cudeńko http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M573090 co z nim jest nie tak??czy tylko ze wzgledu na kolor nikt nie chce kupić i pościerane boki czy ma jakieś poważne wady? Strasznie mnie to dręczy :biggrin:King :biggrin: moto po "dachowaniu" na tyle co widac to poprzestawiane ma wszystko od zegarow po zadupek z ktorym cos juz wczesniej bylo robione bo nie ma wylotow z tylu i ma pomalowana obudowe airboxa na zolto ... tyle widac ... plus to ze golas,zero dodatkow i zolty,ale na to masz swoje zdanie jak wiem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Troszke poszperalem ... i prosze co znalazlem, nasz "okazja" ;) Okazja Dosc dziwne. Edytowane 1 Marca 2008 przez Prezes_Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 King :) moto po "dachowaniu" na tyle co widac to poprzestawiane ma wszystko od zegarow po zadupek z ktorym cos juz wczesniej bylo robione bo nie ma wylotow z tylu i ma pomalowana obudowe airboxa na zolto ... tyle widac ... plus to ze golas,zero dodatkow i zolty,ale na to masz swoje zdanie jak wiem ;) kolor wiadomo ;-) myślałam, że coś z nim nie tak, ale nie wiedziałam, że aż do tego stopnia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejw Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witam koledzy. Czy ktoś nie potrzebowałby tłumików REMUSA do ducati z serii Performance z sterownikiem zapłonu Magneti Marelli ? Wygląda to tak : kliknij - fotka Zamieściłem już aukcje na allegro - kliknij tutaj są w bdb stanie więc polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witam koledzy. Czy ktoś nie potrzebowałby tłumików REMUSA do ducati z serii Performance z sterownikiem zapłonu Magneti Marelli ? Wygląda to tak : kliknij - fotka Zamieściłem już aukcje na allegro - kliknij tutaj są w bdb stanie więc polecam. Pozdrawiam Juz zauwazylismy to kilka postow wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi