Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

No i Balistic zdobyl Superpole w Philip Island -bijac drugiego Corsera o ponad 0,5 sek...

sie bedzie dzialo na Eurosporcie ok 1 w nocy dzisiaj:-)))...

zajrzyjta na www.worldsbk.com tam jest 1 godzinne nagranie mozeta sobie poogladac.

Pozdr. Janek Klekotek 748 S.

Wydaje mi się że i tak w tym sezonie Stoner gdyby się dwoił i troił to i tak nie będzie mistrzem :biggrin: nie mam nic do Stonera :biggrin: nawet go lubie, ale japońskie machiny w tym roku nie dadzą się już raczej tak łatwo jak w ubiegłym :)

Wydaje mi się że i tak w tym sezonie Stoner gdyby się dwoił i troił to i tak nie będzie mistrzem :biggrin: nie mam nic do Stonera :biggrin: nawet go lubie, ale japońskie machiny w tym roku nie dadzą się już raczej tak łatwo jak w ubiegłym :)

To ciekawe. A co sie takiego zmienilo w ryzopedach?

Ciekawi mnie jedna rzecz, za każdym razem oglądając Ducaty na allegro od kilku m-cy cały czas ,, wisi " do sprzedaży to cudeńko http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M573090 co z nim jest nie tak??czy tylko ze wzgledu na kolor nikt nie chce kupić i pościerane boki czy ma jakieś poważne wady? Strasznie mnie to dręczy ;)

Edytowane przez KingRider

Nie wiem co się zmieniło :P a jeśli coś się zmieniło to zobaczymy co wszyscy znajomi mówią, że teraz tak łatwo się nie dadża japońce :P

Ciekawie ich nazywacie, ryżopedy he he :bigrazz:

A, to juz jasne- znow Stoner skopie tylki innym ;-]

Ciekawi mnie jedna rzecz, za każdym razem oglądając Ducaty na allegro od kilku m-cy cały czas ,, wisi " do sprzedaży to cudeńko http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M573090 co z nim jest nie tak??czy tylko ze wzgledu na kolor nikt nie chce kupić i pościerane boki czy ma jakieś poważne wady? Strasznie mnie to dręczy :)

Tak- juz byl kilka razy, jakas masakra mysi tam byc- zawsze boje sie gdy trzeba moto. przemieszczac na pasach...brrr.

Jak za tego żółtego potwora to cena nie jest wcale taka mała :P choć Ducaty nie są specjalnie tanie :P, jednak mają to coś przez co i tak mają branie :bigrazz:

Co do Stonera ciekawie jak w tym roku wyjdzie w konfrontacji z Rossim :P gdy Rossi będzie miał równie niezawodną maszynę jak Stoner w tamtym roku to pojedynek będzie ciekawy :)

Ciekawi mnie jedna rzecz, za każdym razem oglądając Ducaty na allegro od kilku m-cy cały czas ,, wisi " do sprzedaży to cudeńko http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M573090 co z nim jest nie tak??czy tylko ze wzgledu na kolor nikt nie chce kupić i pościerane boki czy ma jakieś poważne wady? Strasznie mnie to dręczy :biggrin:

King :biggrin: moto po "dachowaniu" na tyle co widac to poprzestawiane ma wszystko od zegarow po zadupek z ktorym cos juz wczesniej bylo robione bo nie ma wylotow z tylu i ma pomalowana obudowe airboxa na zolto ... tyle widac ... plus to ze golas,zero dodatkow i zolty,ale na to masz swoje zdanie jak wiem :cool:

King :) moto po "dachowaniu" na tyle co widac to poprzestawiane ma wszystko od zegarow po zadupek z ktorym cos juz wczesniej bylo robione bo nie ma wylotow z tylu i ma pomalowana obudowe airboxa na zolto ... tyle widac ... plus to ze golas,zero dodatkow i zolty,ale na to masz swoje zdanie jak wiem ;)

kolor wiadomo ;-) myślałam, że coś z nim nie tak, ale nie wiedziałam, że aż do tego stopnia ;)

Witam koledzy.

Czy ktoś nie potrzebowałby tłumików REMUSA do ducati z serii Performance z sterownikiem zapłonu Magneti Marelli ? Wygląda to tak : kliknij - fotka

Zamieściłem już aukcje na allegro - kliknij tutaj są w bdb stanie więc polecam.

Pozdrawiam

Juz zauwazylismy to kilka postow wyzej.