Muminek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 tanszy sie okazal :) hmm... moze dlatego, ze poprodukcyjny... a co do zmian wydechow to ktos jeszcze zmienil na otwarte :biggrin: hehe, Wilu przyznaj sie :banghead: czy numer, który podałeś jest prawidłowy? nie mogę zlokalizować nic o taki numerze w LeoVince? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo- korek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Yasec, ja u siebie zmienilem wydechy na otwarte w Mosterze 600. Wydechy sa wlasna robota ale efekt super. Bardzo ciekawie moto brzmi przy chamowaniu silnikiem po redukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 czy numer, który podałeś jest prawidłowy? nie mogę zlokalizować nic o taki numerze w LeoVince? nr prawidlowy,tyle, ze to stara produkcja, trafilem na wyprzedaz,5790 - aluminiowe5791 - karbonowe5792 - tytanowe obecna produkcja, dostepna w sprzedazy 7180 - aluminiowe7181 - karbonowe7182 - tytanowe oczywiscie chodzi o racing oval slip-one Muminek, dostales linka na pw?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Muminek, dostales linka na pw?? dzięi za info - może w wekend sobie popatrzę po stronach (maila też dostałem) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 tanszy sie okazal :lalag: hmm... moze dlatego, ze poprodukcyjny... a co do zmian wydechow to ktos jeszcze zmienil na otwarte :buttrock: hehe, Wilu przyznaj sie :flesje: witamja mam wydechy przelotowe od yaseca :flesje: zajebiaszcze brzmienie mają, no i lżejsze są od oryginałów :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 witamja mam wydechy przelotowe od yaseca :buttrock: zajebiaszcze brzmienie mają, no i lżejsze są od oryginałów :flesje: a masz może jakieś fotki tych kominów? Czy możesz napisać jakie one są (producent,typ, itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 witamja mam wydechy przelotowe od yaseca :buttrock: zajebiaszcze brzmienie mają, no i lżejsze są od oryginałów :lalag: Chlopy- nagrywajcie jak chodza, wrzucajcie gdzies i dawajcie linki ;-] Wszyscy chca posluchac :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) a masz może jakieś fotki tych kominów? Czy możesz napisać jakie one są (producent,typ, itp) Moje są dorabiane ze stali nierdzewnej, ale o szczegóły pytaj yaseca.zdjęcia są w sygnaturze Edytowane 23 Października 2007 przez wilust4s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 yasec - gdzie dorabiałeś swoje poprzednie kominy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 yasec - gdzie dorabiałeś swoje poprzednie kominy? Kominy, ktore ma teraz Wilu, trafily do mnie od kolegi, ktory wyjechal do Londynui potrzebowal homologowane ;) wiec po prostu sie zamienilismy,on mi "hand made" a ja mu serie :crossy:niestety akcja z dorobieniem takich juz nie do powtorzenia :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Cytat: niestety akcja z dorobieniem takich juz nie do powtorzenia Chyba, że sobie zamówisz u Sebka :icon_mrgreen: :biggrin: Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Cytat: niestety akcja z dorobieniem takich juz nie do powtorzenia Chyba, że sobie zamówisz u Sebka ;) :icon_twisted: Pozdr no to wal chłopie ile to by kosztowało? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Słuchajta chłopy i dziołchy!Rozmawiałem dziś z człowiekiem z Probike'u i wyszedł temat zorganizowania na torze kartingowym w Lublinie imprezy podobnej do DRE (Ducati Riding Expirience). Tor nie jest szybki, więc nie ma mowy o jakimś pałowaniu, ale chodzi o spotkanie się :cool: i doskonalenie techniki jazdy. Co myślicie o tego typu imprezie i czy macie jakieś opinie na temat toru w Lublinie?PozdrawiamIl Prezeso Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Chlopy- nagrywajcie jak chodza, wrzucajcie gdzies i dawajcie linki ;-] Wszyscy chca posluchac :clap: :icon_mrgreen: No wlasnie. Dawajcie dzwieki do posluchania. A jako, ze zrobilo sie cieplej tez cos nagram i wrzuce do odsluchania. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ja jadę, :biggrin: nie ma to jak spotkać stare znajome "mordy" i o układzikach porozmawiać...hehehe...Duke, przyjedź no do Seba w sobotę albo niedzielę pokazać tego nowego "brzydala" :biggrin: Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi