Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Września 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 kazde szklo w lusterku rizomy ma ten charakterystyczny nibieski odcien a jakosc szkla jest rowniez swietna W moich lustrach też były szkła niebieskie. To są szkła bezrefleksyjne - nie odbijają światła. Wadą u mnie było to, że były płaskie. Teraz, tak jak pisałem, zamieniłem na panoramiczne, czyli takie "wygięte" wkłady i widoczność znacznie się poprawiła (ale już nie są niebieskie :icon_mrgreen:)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) ...Ostatnio zdecydowałem się na zakup luster w kierownicę....A co Wy na taką koncepcję? zobacz powyzej na zdjecia lusterek CRG ...zamieniłem na panoramiczne, czyli takie "wygięte" wkłady i widoczność znacznie się poprawiła... tak, ale panoramiczne nie daja rzeczywistego odbicia zmieniajac dystans ...sposób jak zrobić przestrzenne pokrywy pasków - belts covers? Chcę to na dniach zrobić, ale musiałbym wiedzieć dokładnie jak, oraz jakich materiałów używać na wypełnienie wolnych przestrzeni. hey, dominik............a takie rozwiazanie ci sie podoba? wyglada super i chyba nie trudne (jak ktos umie) http://www.ducatimonster.org/smf/index.php...ic,57894.0.html .......i dlaczego ten cholerny komputer dodaje moje odpowiedzi zamiast czynic je indywidualne posts? :icon_mrgreen: Edytowane 24 Września 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) no chłopaki - odpuście juz mi :icon_mrgreen: z tymi podświetleniami - nie widziełem nigdzi ejak to się prezentuje to ciężko jest mi osądzać. A jeszcze co do lusterek - czy wiecie o mijsu lub firmie, która w Europie sprzedaje Rizome?pozdrawiamKrzysztof zobacz powyzej na zdjecia lusterek CRGtak, ale panoramiczne nie daja rzeczywistego odbicia zmieniajac dystanshey, dominik............a takie rozwiazanie ci sie podoba? wyglada super i chyba nie trudne (jak ktos umie) http://www.ducatimonster.org/smf/index.php...ic,57894.0.html.......i dlaczego ten cholerny komputer dodaje moje odpowiedzi zamiast czynic je indywidualne posts? :buttrock: Bardzo fajne są te osłony :buttrock: Jest, czy tez może być problem z jazdą w deszczu i w błocie, ale z tego co pamiętam z DML'a Dominik stara się omijac deszcz :lalag: pozdrawiam,krzysztof Edytowane 25 Września 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 A jeszcze co do lusterek - czy wiecie o mijsu lub firmie, która w Europie sprzedaje Rizome? co za roznica:europa czy usa? michael jest przesolidny; wal do niego jak w dymjesli chcesz cos kupic z rizoma, kup to od PJ's Parts facet o wiele tanszy, super solidny i tani w wysylcepoklikaj tam sobie teraz a ja w miedzyczasie powiesze kilka fotek :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 oki doki :icon_mrgreen: thx za info i przebierając nóżkami czekam na obrazki :buttrock: no mam jeszcze jeden problem - muszę się zabrać do pracy :buttrock: pozdrawiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 thx za info i przebierając nóżkami czekam na obrazki :buttrock: krzys, ty sie cudow nie spodziewaj bo to nie zadne artystyczne fotki z dupami rzuconymi na bak jak persy :icon_mrgreen: tylko na chybcika trzasnalem bo motorek poszedl do mechanika pracuj, pracuj bo przy moich radach to z kasa poplyniesz.........rizoma droga a to dopiero poczatek hihihi milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 dobra, dobra - jeśli robisz fotki tak jak mosz szprzęt - to jestem spokojny, że nawet dupcie nie przebiją ich :icon_mrgreen: pozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) ....Trzymam za słowo. Porób proszę zdjęcia szczegółów - np. półki, setów podnóżków, itd.... witambylem dzis zostawic motor u mojego mechanika; trzeba zalozyc tylne ohlins i crg lewarki sprzegla i hamulcaohlins byl w regulacji a crg wracaja z powrotem na miejsce brambo - fajniej sie czujano i zmiana oleju i filtra tez sie przyda bo kolejne 3 tys minelobedac tam nacykalem zdjec o ktore prosiles bez specjalnego porzadku, motor brudny bo ostatni dni jezdzilem w ulewie. ale niektore zdjecia wyszly ok to ci powinno wystarczyc na razie, w przyszlym tygodniu moze koze umyje i sie zabiore za artystyczne fotki w plenerze z laskami rozciagnietymi na siedzeniu :icon_mrgreen: ......fotki motorku pswiecej i lepszej jakosci zdjec w przyszlym tygodniu Edytowane 25 Września 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Melvinchłopie masz cacuszko :icon_mrgreen: Półka i kierownica, lusterka i ta osłona przedniej zębatki są dla mnie odjazdowe :buttrock: gratulacje :buttrock: To co teraz będziesz miał do roboty? Sama kosmetyka Ci zostanie - czyszczenie ramy?Pozdrawiam,krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Września 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Mniam mniam!! Uwielbiam Melvinie takie detale - sety podnżóków, osłona zębatki, cnc półka, osłona chłodnicy oleju, klamki, pojemniczki na płyny.... ajajaaajjjj - czeka mnie jeszcze trochę zabawy i wydatków :icon_mrgreen:A ta osłona CF łancucha też customowa? Nie chlapie smar z łańcucha na spodnie?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Mniam mniam!! Uwielbiam Melvinie takie detale....A ta osłona CF łancucha też customowa? Nie chlapie smar z łańcucha na spodnie? panowie.....rumienie sie; dziekuje i milo mi ze aprobujecie zmianydominik, ja tez jestem pies na detale. nastepnym razem zrobie ci zdjecie wloskich stalowych koreczkow na wentylki :icon_mrgreen: one nawet maja w srodku male czerwone uszczelki :buttrock: zwrociles uwage na aluminiowe korki w ramie? no i melvin na owiewce :buttrock: a cf oslony lancucha to z www.carbonworld.de i w odpowiedzi na twoje pytanie - nie, nic nie pryskado lancucha, tak jak i olej, uzywam szwajcarski motorex ktory po nalozeniu na goracy tuz po jezdzie lancuch (w kazdy pon co 2 tyg jak zegarek) zcierem szmata az nic na szmacie nie zostaniemotorek stoi sobie na podstawce a ja krece kolkiem az caly nadmiar zejdze. a przy tym lancuch nadal pozostaje zloty w kolorze - znak rozpoznawczy firmy DID ...cnc półka........klamki... ktore to sa te dwie wymienione przez ciebie czesci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Dominikowi chodziło (chyba) o: oil cooler billet alluminium cover (radiator cover) i o brake & clutch reservoirsTak mi sie wydaje :icon_mrgreen: pozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Dominikowi chodziło (chyba) o: oil cooler billet alluminium cover (radiator cover) i o brake & clutch reservoirs to rozumiem ale nie wiem ktora czesc nazywa sie cnc polka i klamka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 co do półki to: top triple clamp CNC-machined of solid billet 7075 aluminum with matching clip-onsco do klamki to być może 6-way on-the-fly adjustable brake & clutch levers :icon_mrgreen: pozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) to teraz juz wiem - dzieki co do półki to: top triple clamp CNC-machined of solid billet 7075 aluminum with matching clip-ons polka by Cycle Cat co do klamki to być może 6-way on-the-fly adjustable brake & clutch leversklamka by CRG acha! i juz mi sie polski poprawil Edytowane 25 Września 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi