kamikazze Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 (edytowane) Dzięki, dzięki, wersja zwykła, zwykła, ale i tak niezwykła hahahahaaaa... Miałem pewien wybór: 1098 lub 999 no i padło na 999 tym bardziej że może w końcu zostanie trochę grosza na jednoczęściowe kombi..., a jak wziąłbym 1098, to latałbym dalej w podarciuchu, co ma już chyba 100 lat... Narazie Klekot 999 i tak stoi na podnośniku- bo czeka jeszcze na siedzonko pasażera, izolację wydechu i parę drobiazgów, takich jak zestaw zębatek, a może siedzenie monoposto(?)...ano zobaczymy- zima narazie zła, to jest czas... Pozdr. Trzymajcie się ciepło... P.S. 999 R to narazie Rysiek sobie zarezerwował i nie chce kuczę zrezygnować hahahaha śpi na nim hihihihihihi... Niech mi ktoś powie jak wyglądałoby porównanie RSV FACOTRY z Ducati 1098? Było porównanie w Motocyklu, RSV wygrała, ale szczerze mówiąc, nie chce mi się w to wierzyć... Różnica 20KM Z wersją "S" pewnie nie byłoby już tak łatwo... Edytowane 12 Listopada 2009 przez kamikazze Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Nooo jak w Motocyklu, to każdy motocykl wygra, byle nie Ducati, hahahahaha... Poważnie, to dlatego pewnie wygrała, bo lepiej Aprilka nadaje się do turystyki ( co potwierdza i mój brat właściciel RSV), na dodatek 1098 jest 1 osobowy, a Aprilką jeszcze pasażer pojedzie... To chyba tyle n/t...Pozdr. J-999. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Nooo jak w Motocyklu, to każdy motocykl wygra, byle nie Ducati, hahahahaha... Poważnie, to dlatego pewnie wygrała, bo lepiej Aprilka nadaje się do turystyki ( co potwierdza i mój brat właściciel RSV), na dodatek 1098 jest 1 osobowy, a Aprilką jeszcze pasażer pojedzie... To chyba tyle n/t...Pozdr. J-999. znajomy ma 999R do oddania w dobre ręce... Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 A co masz zamiar od niego odkupić... ciekawe jaki stan motocykla... Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 I ja też czekam z niecierpliwością na kolejne spotkanie Desmometeengowe... Tera to może już byc na krańcu świata, bo mam turystyka: 999 hahahahaha... Pozdr. Janek 999 - czas na zmiane ikonki... No spotkanie przydałoby się jakieś zimowe heheh :biggrin: :flesje: To i ja gratuluję szybkiej zamiany moto :icon_mrgreen: , czarny skurczybyk jest cudowny :buttrock: a i potrójna 9 też wspaniała. Qwa włączcie lato już.plz Vita nowy desmowariat i pozdrawia wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 (edytowane) A co masz zamiar od niego odkupić... ciekawe jaki stan motocykla... Pozdr. J-999 Jeszcze mnie nie stać :banghead: ...dopiero co nabyłem Factory Janek, dawaj FOTY!!! Edytowane 12 Listopada 2009 przez kamikazze Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Delta81 no to widzę, że już nie na kocie, ale na klekocie :biggrin: . Jak będziesz szykował wiosenny najazd na Motostodołę, to daj znać i po drodze zajeżdżaj. Trochę tego podlaskiego paliwa rakietowego trzeba w ducatowym towarzystwie wciągnąć. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Delta81 no to widzę, że już nie na kocie, ale na klekocie :biggrin: . Jak będziesz szykował wiosenny najazd na Motostodołę, to daj znać i po drodze zajeżdżaj. Trochę tego podlaskiego paliwa rakietowego trzeba w ducatowym towarzystwie wciągnąć. :icon_mrgreen: No, no! wreszcie na klekocie :buttrock: A na najazd się ustawimy, z przyjemnością :flesje: pozdrowiony :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 No oczywiście my ci Janku też z Basią gratulujemy w końcu masz L-Litra ,myślę że będzie ci się lepiej śmigać.Fotki twojego cacka mogłem porobić wczoraj ale nie poskładane jeszcze do kompletu bidactwo i jeszcze nie prezęntuje się w pełnej swojej Niklowej krasie :notworthy: :biggrin: ale grunt że nie stoi taki samotny na tym stojaku że ma fajne Ducatowe towarzystwo. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazze Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 to kiedy w końcu będą te foty??? :eek: Cytuj OSKAR #21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Szerokości życze na mowym Klekocie :crossy: a tak na marginesie kiedy oblewanie?? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Gratulacje Janku trzech 9 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Narazie fot nie ma- no co tam robić "...sama rama bez dynama..."hihihihihi, zresztą i tak nie wiem jak tu zamieścić... Trzeba nieco poczekać na parę dodatków, trochę zębatek, jakichś trybików i sprężynek... po pierwsze muszę Skurczybyka zarejestrować, a tu mi córeczka się pochorowała i narazie siedzę w domu... Dzięki Ludziska...oblewanie będzie przy najbliższej Desmostodole :-))))). Pozdr. J- 999. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Janek- nick zmieniony...Ty Stary Pierniku i oszuscie :biggrin: Ale nie wierzylem, ze prawde mowisz kumie :flesje: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 (edytowane) Dzięki Prezes, jak wygram monoposto, to na Twoją Cześć nakleję taki sam numerek- 21 :notworthy: :-))))... Trzymajta się .Janek-999 Edytowane 12 Listopada 2009 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi