mateuszm Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 w necie jest cały film gs vs cb Jeżeli myślimy o tym samym filmiku, to ja też go mam. Zassałem go z emula jakiś czas temu. Jego dokładna nazwa: DSF_SUZUKI_GS_500_vs_HONDA_CB_500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 tak dokładnie o ten film mi chodziło i tam są wszystki za i przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 GSa się kupuje najczęściej ze względów ekonomicznych - jest to najtańszy japoński motocykl na rynku w swojej klasie. To jest sprzęt do nauki - sprzedaje się go po roku lub dwóch i kupuje cos mocniejszego.Yyy... Mam niedparte wrażenie, że Kawasaki ER-5 osiąga znacząco niższe ceny niż GS. Może dlatego że patrzę na allegro i gratce. Inna sprawa, że ceny tam są często bardzo chore (np. obok siebie virago 91 i 96 w tej samej cenie). Jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi