szymon651 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Opracowałem deszczówke ze specjalnej tkaniny zawierającej techniczny suplement "SPEED-G"- wyjątkowo wytrzymała na rozdarcia,ścieranie i zabrudzenia.Wysokie parametry ochronne -wiatr, deszcz, zimno. Po złożeniu malutka torebka i znikoma waga. Idealna propozycja (nie dla niedzielnych motocyklistów) ale dla tych co wyruszają w trase wszędzie kiedy chcą niezaleznie od pogody.Szukam odbiorców w całej Polsce myśle że ponad tysiąc sztuk jestem wstanie zaproponować za połowe ceny produkcji-w ramach promocji.Za każdy kontakt lub zamówienie dziekuje i obiecuję gratis-ochronne rękawice z tej samej tkaniny.Jestem przekonany że będziecie bardzo zadowoleni.http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83461273 KontaktSzymonemail: [email protected]698-030-498 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 No ciekawy tylko mam pytanie dlaczego męski jest do 140cm w klacie a żeński do 120?? hehehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanche_z Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Masz w planie jakis inny kolor? Ten jest taki sobie.. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Mam 1.93 cm wzrostu, znów czuje sie dyskryminowany :evil2: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon651 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 co do koloru to poszukuje jakiejs alternatywy. z tym wzrostem i klatka piersiowa :) cos mozemy poradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 chyba się skuszę, tylko skonsultuję to z moim ślubnym plecaczkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 tylko skonsultuję to z moim ślubnym plecaczkiem No już nie przesadzaj to tylko 80 PLN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z tym wzrostem i klatka piersiowa cos mozemy poradzic.Jeżeli tak to ja chętnie zakupie jeden egzemplarz :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 zdjęcia fatalne, praktycznie nic nie widaćkolor olać, ale zamek kończący się na wysokości mostka (tak widać na zdjęciu #2, gdzie jest rozpięty) czynią kombinezon mocno kłopotliwym do założeniaBTW ciekawe ile ma długości, tak nie po wzroście licząc, ale zawieszony na wieszaku... odpowiednie propozycje np. model louisa w którym sam jeździłem (przed zakupem tekstylu) są w zbliżonej cenie (a można trafić taniej w wyprzedaży), zapięcie schodzi do połowy uda jednej nogawki, żeby łatwo było zakładać jak człowiek jest w pełnym rynsztunku, i dla wygody "pozwijania" się w odpowiednich miejscach są dłuże o dobre 20cm od wzrostu. proponuję oglądnąć jeszcze konkurencję 8) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 tylko skonsultuję to z moim ślubnym plecaczkiem No już nie przesadzaj to tylko 80 PLN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rzecz gustu, wszak chciałbym byśmy oboje w czymś takim jeździli, a jak kolor do ulubionej szminki nie przypasuje, to tego nie założy :mrgreen: masz swoje lata, więc wiesz jak jest :) [ Dopisane: 28-01-2006, 17:14 ]zdjęcia fatalne, praktycznie nic nie widaćprawda odpowiednie propozycje np. model louisa w którym sam jeździłem (przed zakupem tekstylu) są w zbliżonej cenie (a można trafić taniej w wyprzedaży)widziałem coś takiego na moto-bazarze w łodzi, ale nie mieli właściwego rozmiaru. facet dał mi namiar mailowy, ale nie odpowiada :-(czy zatem mógłbyś podać jakiś namiar na kogoś kto czymś takim handluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi