Gość SirAdam Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 .....widac ze chlopak mlody jest, ale talent to ma............... http://www.superbike.co.uk/video/winterfun...news_72485.html SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Mam tylko tyle do powiedzenia :notworthy: :notworthy: :buttrock: :clap: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 wielki respekt z mojej strony dla niego :notworthy::):notworthy:pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Jeden z najlepszych filmików jakie widziałem 8O :notworthy: Co to za moto? Bo patrze patrze i nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Szczene z ziemi zbieralem :notworthy: Gosciu jezdzi niesamowicie, jest naprawde dobry :mrgreen: A te baczki na lodzie 8O :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Motorek to Honda CBR 600F4i Kolo jest młody(większosć stunterów jest... w każdym razie to nie dziciak, o ile pamięć mnie nie myli ma już na karku wiosen 20+...) a stuntem zajmuje sie też już sporo czasu i jest dosyć dobrze znany wszytsim którzy sie tą zabawa interesują... 8) Tak czy siak- gość jest BARDZO DOBRY, widziałem już nie jedną rzecz w jego wykonaniu(nie jeden film) ale ten rozbroił mnie bo jest naprawde zrobiony z wykopem, kupa dobrej jazdy, śmiechu i zabawy i pare naprawde cikawych numerów(jak zeskok z moto podczas gumy 8O )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 dobre jest bo skompensowane, krotkie i ciekawe.. a swoja droga czy myslicie ze nizsi maja latwiej czy wzrost i waga nie ma znaczenia dla robienia takich sztuczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 mi najbardziej sie podobalo proba slata w tyl z ladowaniem na glowe w siegu :) Koncowka daremna ale reszta super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Mnie się najbardziej podobają się cyrkle w jego wykonaniu. Ogólnie cały filmik jest fajny. P.S.: Wpadanie w śnieg jest po prostu kozackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 ale kozak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 ale kozakto kiedy wybierasz się na parking popróbowac na lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 gosc wymiata nie ma co :) ;) for him Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cassius33 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Filmik i koleś jest zajebisty :buttrock:. Coś nowego ze stuntu i dobry humorek.Zajebioza :mrgreen: Biję ukłony dla gościa :) ;) ;) POZDRAWIAM !!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 respect 8O :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi