Skocz do zawartości

Wie ktos jak zrobic sobie interkom???

Gość Anonymous
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cze z przykroscia stwierdzamz enieposlalem hgo nikomu , poniewaz jeszcze przed zkaonczeniem sesji (ogloszeniem wynikow) wyjechalem do pracy.Bylo to z dnia na dzien i teraz pisze do was z za dalekiej i glebokiej wody :(. No i niestety predko go nieposle bo niemam tu do niego dostepu.

Najmocniej wszystkich PRZEPRASZAM !!!!!!!!

• 2 tygodnie później...
Interkom mozna kupic w louisie za 19.95 Euro.

Wydaje mi sie ze spelni Wasze wymagania.

obawiam się, że to nie takie proste, najtańsze wersje, jak ta z lousia, nie tłumią tła i słyszysz cały hałas zewnętrzny a nie mówiącego człowieka (sprawdzone!); sama szukam dobze działającego sprzętu od dłuższego czasu

• Administrator
Interkom mozna kupic w louisie za 19.95 Euro.

Wydaje mi sie ze spelni Wasze wymagania.

obawiam się, że to nie takie proste, najtańsze wersje, jak ta z lousia, nie tłumią tła i słyszysz cały hałas zewnętrzny a nie mówiącego człowieka (sprawdzone!); sama szukam dobze działającego sprzętu od dłuższego czasu

Testowałem teraz w Rapidzie taki zestaw, nie pamiętam teraz nazwy producenta. Sprawdzal się naprawdę OK - doskonała słyszalność głosu w słuchawkach, tylko nieznacze szumy, porządne i solidne wykonanie, niezłe słuchawki z dobrze pomyślanymi zaczepami. Niestety, jakość kosztuje - 520 zł....

Babajaga ma rację - za 20 eur. (100 zł) nie można spodziewać się cudów, ale jakby ktoś chciał za 80 zł plus koszty wysyłaki, to proszę bardzo:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14910098