Piort Opublikowano 15 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2003 Witam Morze mi ktoś wysłać meilem ten schemat z tych osób co już go dostały :?: (żeby już nie fatygować bronx’a z wysyłaniem pocztą)[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 15 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2003 Cze z przykroscia stwierdzamz enieposlalem hgo nikomu , poniewaz jeszcze przed zkaonczeniem sesji (ogloszeniem wynikow) wyjechalem do pracy.Bylo to z dnia na dzien i teraz pisze do was z za dalekiej i glebokiej wody :(. No i niestety predko go nieposle bo niemam tu do niego dostepu.Najmocniej wszystkich PRZEPRASZAM !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Interkom mozna kupic w louisie za 19.95 Euro.Wydaje mi sie ze spelni Wasze wymagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Interkom mozna kupic w louisie za 19.95 Euro.Wydaje mi sie ze spelni Wasze wymagania.obawiam się, że to nie takie proste, najtańsze wersje, jak ta z lousia, nie tłumią tła i słyszysz cały hałas zewnętrzny a nie mówiącego człowieka (sprawdzone!); sama szukam dobze działającego sprzętu od dłuższego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Interkom mozna kupic w louisie za 19.95 Euro.Wydaje mi sie ze spelni Wasze wymagania.obawiam się, że to nie takie proste, najtańsze wersje, jak ta z lousia, nie tłumią tła i słyszysz cały hałas zewnętrzny a nie mówiącego człowieka (sprawdzone!); sama szukam dobze działającego sprzętu od dłuższego czasuTestowałem teraz w Rapidzie taki zestaw, nie pamiętam teraz nazwy producenta. Sprawdzal się naprawdę OK - doskonała słyszalność głosu w słuchawkach, tylko nieznacze szumy, porządne i solidne wykonanie, niezłe słuchawki z dobrze pomyślanymi zaczepami. Niestety, jakość kosztuje - 520 zł.... Babajaga ma rację - za 20 eur. (100 zł) nie można spodziewać się cudów, ale jakby ktoś chciał za 80 zł plus koszty wysyłaki, to proszę bardzo:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14910098 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi