Adam Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) prosze oHonda VF750 C Magna 88 Owners Manual ENG By Mosuez gory dzieki http://www.blackbears.ru/manual/files/Hond...ners_Manual.zip pomoc monsue, Monsue hehe... Ty to masz z tym nickiem Mouse :banghead: Edytowane 20 Lipca 2006 przez ojro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk73 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Poszukuje serwisówki do Hondy CR 250 96 rok po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Poszukuje serwisówki do Hondy CR 250 96 rok po angielsku.Ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 :biggrin: a ja nie mogę znaleźć serwis. do aprilii rx50 silnik am6 :clap: można? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Mam tylko Aprilia RX50 02 Owners Manual ITA tyle ze pewnie nie bedziesz chcial instrukcji uzytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Siemka, mialbys moze servisowke do Hondy Crm 80, 1995 rok??Z gory dzieki za odp. i pozdrawiam :clap: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peyter Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 :clap: WitamMam ogromna prosbe, co prawda dopiero teraz znalazlem sie na forum motocyklowym i zobaczylem ze ktos sie dzieli serwisowkami, wiec jesli znalazloby sie cos na temat Yamahy XJ650 (4K0) to bym byl bardzo wdzieczny ([email protected]), lup pdac jakas strone na www, i mniejwiecej powiedziec jak na nia wejs i sciagnac, bo gdzieniegdzie probowalem i nic nie znalazlem.Wielkie pozdrowienia... :clap: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobikF Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Jak w temacie, jestem szczesliwym posiadaczem wielu instrukcji servisowych. Lista tych instrukcji znajduje sie na www.outriders.prv.pl w dziale "Instrukcje Serwisowe" Z racji tego iz posidam dosc kiepskie lacze nie bede mogl wyslac wszystkiego na server w krotkim czasie. Prosby o instrukcje bede staral sie spelniac najszybciej jak sie da.BTW Wszystkie te instrukcje udostepniam w Emule. P.S. Przy okazji zapraszam do udzielania sie na forum OutRiders Jak w temacie, jestem szczesliwym posiadaczem wielu instrukcji servisowych. Lista tych instrukcji znajduje sie na www.outriders.prv.pl w dziale "Instrukcje Serwisowe" Z racji tego iz posidam dosc kiepskie lacze nie bede mogl wyslac wszystkiego na server w krotkim czasie. Prosby o instrukcje bede staral sie spelniac najszybciej jak sie da.BTW Wszystkie te instrukcje udostepniam w Emule. P.S. Przy okazji zapraszam do udzielania sie na forum OutRiders Witam !!!! Poszukuję serwisówki do Honda XL200 ,rocznik 86 jeżeli byłoby to możliwe to prosiłbym bardzo o jakiś link.Dzieki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 23 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Siemka, mialbys moze servisowke do Hondy Crm 80, 1995 rok??Z gory dzieki za odp. i pozdrawiam A czy mam to na liscie ? ehhhWitamMam ogromna prosbe, co prawda dopiero teraz znalazlem sie na forum motocyklowym i zobaczylem ze ktos sie dzieli serwisowkami, wiec jesli znalazloby sie cos na temat Yamahy XJ650 (4K0) to bym byl bardzo wdzieczny ([email protected]), lup pdac jakas strone na www, i mniejwiecej powiedziec jak na nia wejs i sciagnac, bo gdzieniegdzie probowalem i nic nie znalazlem.Wielkie pozdrowienia...Czy ja mam sobie dodac do podpisu stronke na ktorej mam liste manuali zebyscie pisali do mnie konkretniej ? Ludzie pracuje jako mechanik ale to nie znaczy ze znam kazy motocykl po symbolach typu 4K0.... nei wiem jaki to rocznik itd napisz konkretna pozycje z mojej listy ktora jest na 25 stronie tego tematu i bedzie fajnie. Szkoda ze ja sie wysilam i daje z siebie ile moge a Wy nawet nie czytacie tematu od poczatku do konca.Witam !!!! Poszukuję serwisówki do Honda XL200 ,rocznik 86 jeżeli byłoby to możliwe to prosiłbym bardzo o jakiś link.Dzieki z góry.Wrzuce jutro bo dzisiaj mi sie nie chce i ide spac :icon_exclaim: Honda XL,XR,TLR125,200,200 R 79-87 Clymer Service Manual ENG http://www.megaupload.com/?d=5DYRQW65 Edytowane 23 Lipca 2006 przez Mosue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 To ja pokornie poproszę o manual / serwisówkę do XVS650A.Na liście jest, linki wcześniejsze nie działają albo coś pochrzaniłem :)Pięknie proszą a Bozia w dzieciach wynagrodzi ;) Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Ale ja mam tylko Owners Manual....jezeli chcesz to nie ma problemu tylko skopiuj mi nazwe manuala z listy zebym wiedzial co dokladnie potrzebujesz. PozdroMos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ale ja mam tylko Owners Manual....Mówisz i masz... Owners Manual takoż będzie wypasem :icon_rolleyes: Yamaha XVS650 (A)L© Drag Star Owners Manual ENG By Mosue Dziekuję. Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siepek3 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 witam a czy dla mnie tez by sie znalazla jakas serwisówka?? tzn do BMW F650GS DAKAR 2000rok w góre (ten nowszy bo w tym rocziku chyba zmiana modelu byla) najlepiej jakby polskojezyczna ale jak nie ma to z inna jakos tez se poradze z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) witam a czy dla mnie tez by sie znalazla jakas serwisówka?? tzn do BMW F650GS DAKAR 2000rok w góre (ten nowszy bo w tym rocziku chyba zmiana modelu byla) najlepiej jakby polskojezyczna ale jak nie ma to z inna jakos tez se poradze http://www.blackbears.ru/manual/files/BMW_...al_(German).zip Po niemiecku. Zobacz sobie czy pasuje. Edytowane 26 Lipca 2006 przez ojro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Yamaha XVS650 (A)L© Drag Star Owners Manual ENG http://www.megaupload.com/?d=8960CU0P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi