MOC Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 dokladnie o te, to co reflektujesz.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Wytłumacz mi to jaśniej :idea: To są takie gaźniki:" http://www.chang-jiang.com/bmw/carb.html " - te nie wygladają mi na K-37 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 ale kto napisal ze to sa K-37 ?? To sa jakies nowinki chinskie, ktore ponoc sa duzo lepsze od ruskich... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 moze i lepsze ale wygladaja jak kasztany :mrgreen: :mrgreen: z tego co kiedys mi china mau pisał to komplet niuśkich k37 kosztowały na pleny ze 180 + przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Jesli chodzi o ceny to jak na chiny malo nie jest, tam ludzie za miske ryzu pracuja :? Co do ich jakosci jak i wplywu na prace silnika trudno powiedziec, dopoki sie ich nie przetestuje 8) Tylko wez i ochotnika znajdz... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 te gaźniki są paskudne :)wole dalej jeździć na rosyjskich K-68 - ze spalaniem w nich lest całkiem dobrze. Może kiedyskupie chińskie K37 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 nie sadze zeby sie zeszło ponizej 5l na tych super kasztanach. a chinskie k37 dobrze wyregulowane beda tylko troche słabsze w zarciu paliwa.a jaka roznica w dynamice jazdy?? kij z tym...dla mnie to kasztany i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 ciekawe czy te chinskie wynalazki sa rzeczywiscie takie dobre czy tylko sie tak ladnie swieca ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 z wygladu sa paskudne, co innego K37 - te na wyglad to perełka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blucha Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 30mm Carburetor US$35.99/pair(Including the accessories) + Airmail US$35.00 = US$70.99 Tyle kosztują same gaźniki z przesyłką.Moim zdaniem taniocha. Ja tam biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimoll Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Witam, Z ciekawości - wyszło coś z tego? pozdrawiam,michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi