SEBOOL Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Dobra propozycja to Hyosung XRX 125 mam takiego i jest nei zawodny moze to nie zadna marka ale nawet nei mam co na niego narzekać. Może chcesz odemnie kumic :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 dobrym wyborem w stosunku do twoich potrzeb bedzie 4T (i po **** mu KDX do latania po miescie i do szkoly??) tanie w ekploatacji, niezawodne i co najwazniesze jezeli jz tak bardzo chcesz to mozesz jeżdzic na nich caly rok bez potrzeby wymiany dysz w gazniku zima. DR z lat 95-97 mozna juz dostac za 3000-4500PLN mozesz poszukac tez XR(chodzi mi o produkt Hondy, nie mylic z "hujsungiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Dobra propozycja to Hyosung XRX 125 mam takiego i jest nei zawodny moze to nie zadna marka A jak z częściami do tego??.Ja osobiście nigdy bym tego nie zakupił :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Hyosung-a se odpusc. Jak suzuki Dr 125 to zobacz(z rozrusznikiem) .Cena dobra,wiec warto zobaczyc http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=83626465 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Nie będe tu pisał nic innego jak koledzy , DT125 najleprza dla Twoich potrzeb, tania w utrzymaniu(wmiare) na szose i do lasu tez sie nada, czesci są, są wmiare tanie no i sprzecik sie nie wali jak jest zadbany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 no mi sie wydaje ze powinienes kupic 4T jakies bo z dt to prawda ze dobre moto ale niezbyt ekonomiczne bo spali ci ok 6l/100 + olej a tak 4t 125 jak na poczatek dla ciebie wystarczy lepsze mi sie wydaje od dr125 jest honda XL125R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Siema :notworthy: Moto_boY przecież hyosung ma rozrusznik i to jest 4T więc nei wiem o co ci chodzi moze ktos kupi hyosunga 1004 r. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 lepsze mi sie wydaje od dr125 jest honda XL125R ee Dr125 jest lepsza ,Xlr jest delikatniejsza od Drki 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Siema Very HappyMoto_boY przecież hyosung ma rozrusznik i to jest 4T więc nei wiem o co ci chodzi moze ktos kupi hyosunga 1004 r. Very Happy Chwalisz bo masz takiego ale normalnie to nikt by go nie kupił bo za ta kase dt lub dr jest o wiele lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Mi tez wydaje sie że 4T będzie lepszy. Odczułem to na własniej skórze z paliwem. Tyle że części do DT są bardzo łatwo dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Hyosung-a se odpusc. Jak suzuki Dr 125 to zobacz(z rozrusznikiem) .Cena dobra' date='wiec warto zobaczychttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=83626465[/quote'] Zeczywiscie dobra oferta. Nie wiem tylko czy juz zniesli karte pojazdu (500zł) :notworthy: i jak teraz wyglada sprawa pierwszej rejestracji motocykla w kraju. Musisz sie powaznie zastanowic czy chcesz 125 2t (mowie tutaj o jakims w miare "uniwersalnym" sprzecie np dt125 czy tez moze 4t moze moca nie powala (10-15km) bez szans na jakis efektywny tunning, co wypada dosc blado w stosunku do 2t (125 2t 15-30km). W 4t spalanie rzeczywiscie mniejsze o 25-40% a do 2t musisz doliczyc jeszcze olej do mieszanki... W takim 4t jak Dr125 wlasciwie zmieniasz olej i lejesz wache i to jest jedyny servis. A w Dt125 dobrze by bylo tlok wymienic przynajmniej co 25-30tys km. Rozwiazanie jest jedno: przejedz sie Dr125 i Dt125 i wtedy decyzja bedzie latwiejsza :notworthy: Pamietaj ze musisz zrobic Prawko A1 a to znowu kaska jest :buttrock: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Siema.Może chwale bo mam ale jest w takiej samej cenie ale 2004r. i jak bys pojezdził to sam bys sie przekonał. Moim zdaniem DR'ka jest słaba w *** (muł bagienny) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 W takim 4t jak Dr125 wlasciwie zmieniasz olej + filtr oleju. Koszt 17zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 z czesciami do dr nie bedzie problemu a co do XLR wydaje mi sie ładniejsza nie wiem jak sie tym pomyla bo nie jezdziłem ale w dr125 nie podoba mi sie jej tylni błotnik mocno w dół puszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Siema.Może chwale bo mam ale jest w takiej samej cenie ale 2004r. i jak bys pojezdził to sam bys sie przekonał. Moim zdaniem DR'ka jest słaba w *** (muł bagienny) :notworthy: Tak chwalisz a ciekawe gdybyś zaliczył dzwona albo coś innego sie stało i potrzebował części i szukał np lag tak jak ja ciekawe w jakim okresie czasu bys znalazł je do swojego sprzętu. Ja znalazłem części w około 2 tygodnie. No i pozostaje jeszcze kwestia ceny tych części. Wydaje mi sie że Dr byla by lepsza od Dt Bardziej elastyczny silnik, mocniejszy dół, a Dt więkasza moc, popularby motocykl co za tym idzie dużo części . Najlepiej przejedź się obydwoma sprzętami i sam wybiezesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi