adu Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Wiecie, najbardziej sympatycznym akcentem jest to, że w tym roku będzie można pośmigać, tzn. chodzić sobie po ogrzewanej hali. Rewelacja! Przynajmniej tyłeczki nie będą marzły przy przymierzaniu np. spodni. I oczywiście spokojnie będzie można wszystko pooglądać, a nie uciekać, bo zimnoDo zobaczycha w niedzielę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Tak Adu... :D tak jak w zeszłym roku,oprócz hali..powiedzmy,że ogrzewanej reszta jest w namiotach obok hali ;) w tym ciuchy :Djuż się nie mogę doczekać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 reszta jest w namiotach obok hali w tym ciuchy to nam 4litery zmarzną jak ciuchy w namiotach - a ja za spodniami będe chodził :) powiedzmy,że ogrzewanejciepło było nie gadaj - a szczególnie jak stanęło sie przy nagrzewnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 szczególnie jak stanęło sie przy nagrzewnicy To jak będziesz mierzył spodnie, to zrobimy Ci przy niej obstawę. Wtedy na pewno nie zmarzniesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 To jak będziesz mierzył spodnie, to zrobimy Ci przy niej obstawę. Wtedy na pewno nie zmarzniesz Z taką obstawą to napewno nie zmarzne, ale warunkiem jest żebyście miały spudniczki mini :lol: jakiś dużyyy dekoldzik coby poza ciałem oczka tyż mogły się zagrzać -miłym widokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 ale warunkiem jest żebyście miały spudniczki mini Laughing jakiś dużyyy dekoldzikW takie mrozy??? To istne szaleństwo! :P coby poza ciałem oczka tyż mogły się zagrzaćChyba te w rajstopach :mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Tym razem nie planuję grypy żołądkowej, wobec tego planuję przybycie na bajzel :P Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 A możecie mi powiedzieć gdzie dokładnie będzie ten motobazar w warszawie?? Jak byłem rok temu w lato jakos to na służewcu pod chmurką a w zime też pod chmurką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Jak byłem rok temu w lato jakos to na służewcu pod chmurką a w zime też pod chmurką?? część pod zadaszeniem reszta jest w namiotach obok hali w tamtym roku jeszcze pod chmurką było troche sprzetów, części i butów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 No dobra ale chodzi mi o to czy te namioty będą stały w tym samym miejscu,gdzie się odbywał letni motobazar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 No dobra ale chodzi mi o to czy te namioty będą stały w tym samym miejscu,gdzie się odbywał letni motobazar Podejżewam, że będą stały podobnie jak w tamtym roku a więc z tyłu hali w której bedzie część bazaru- tuż przy torze, który będzie odgrodzony siatką :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Dokładnie tak jak napisał swiruradomW lato inaczej w zime inaczej. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 mam nadzieje że bedzie można wjechać od ulicy poleczki, tak jak poprzednio. na 99% przyjeżdżam. ten 1% to ewentualny zgon motocykla. do zobaczenia :P [ Dopisane: 04-02-2006, 17:24 ]BTW: na która mniej wiecej przyjeżdzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 ale warunkiem jest żebyście miały spudniczki mini Laughing jakiś dużyyy dekoldzikW takie mrozy??? To istne szaleństwo! :P coby poza ciałem oczka tyż mogły się zagrzaćChyba te w rajstopach :mrgreen: :) Wyciąg z regulaminu Mototargu:1. Warszawski Bazar Motocyklowy otwarty jest dla zwiedzających w sobotę w godz. 8.00 - 18.00 oraz niedzielę w godz. 8.00 - 16.002. Aby wejść na teren bazaru należy zakupić biletu w kasie. 3. Cennik umieszczony jest w widocznym miejscu w kasie biletowej. 4. Dzieci do lat 7 wchodzą na teren bezpłatnie.5. W celu wielokrotnego przekraczania bramki wejściowej' date=' wchodząc na bazar, trzeba uzyskać u pracownika obsługi stempel na [u']przedramieniu[/u], będący podstawą do ponownego wejścia na teren Mototargu. 6. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za:- mienie zwiedzających,- jakość i cenę oferowanego towaru na terenie Mototargu,- pojazdy zaparkowane wewnątrz oraz poza terenem Mototargu.7. Na terenie Mototargu obowiązują przepisy ruchu drogowego np. (jazda w kaskach, zakaz jazdy po spożyciu alkoholu).8. Organizator może odmówić wpuszczenia na teren Mototargu bez określenia konkretnej przyczyny, a także usunąć z terenu osoby nie przestrzegające regulaminu. :P To napewno regulamin w wersji wiosenno-letniej....... Przy okazji - mało znam tamte tereny - czy da się zaparkować od strony ulicy Puławskiej? Czy może z innej strony Wyścigów jest dogodniejsze miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Był ktoś dzisiaj opłaca sie jechać,bo sie zastanawiam POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi