Strzalek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Strzalku w sumie to jedno sie lonczy z drugim :DJa sobie nie wyobrazam zycie bez kobiet a szczegolnosci mojej:D Ale chyba bardziej sobie nie wyobrazam Bez moto Wiem i rozumiem ale nasze to raczej temat na przy piwie. Np Na Zlocie Maniow Byla Dziewczyna 16 lat NA Aprili SR Ktora picoo bello Jezdzila No Gumie:D< w sensie na Tylej W Skuterze>hehe U mnie koleżanka lata na af1 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Np Na Zlocie Maniow Byla Dziewczyna 16 lat NA Aprili SR Ktora picoo bello Jezdzila No Gumie:DNo a czemu by niby nie... u mnie jedna jeździ na simsonie s53 :) a wcześniej miała ogara 205 ;)w sensie na Tylej W Skuterze>hehe :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 u mnie jedna jezdzila wpierw kadetem potem jawką skuter :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ta teraz wszyscy beda wymieniac na czym jezdza dziewczyny :P Moja siostra jezdzi na hulajnodze elektrycznej :lol: Moze zalozyc osobny temat o kobietach :) Bo tu chyba chodzilo o opinie o filmie :) Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Qurde mi sie film bardzo podobal . Klimat jest na 6+ naprawde wielkie :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Bo tu chyba chodzilo o opinie o filmie Czy będę niedyskretny jak się spytam, czy twoja dziewczyna jest na tym filmie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Tak :) ale troche stare zdiecie i brzydkie :roll: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 :P :D filmik spoko :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi