tita Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 notośmy se "pośmigali" z Procem i niesamowicie szczęśliwą nabywczynią ECI.Jest plan, jak będzie sucho w sylwestra, to też se pośmigamy Kamieniu dzieki za narzędzia i cierpliwosc do Eci (no dobra, do mnie tez) w sylwestra bede w gorach ale po nowym roku chetnie sie gdzies z wami wybiorea przy okazji zycze wszystkim zdrowych wesołych, spokojnych, duzo prezentow od pana w czerwonym plaszczu a w nowym roku zawsze pelnego baku, pustych, suchych i bezpiecznych drog :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Wszystkiego NAJLEPSZEGO ;) zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy (na wache)... no i ogólnie czego sobie tam życzycie, czego chcecie i pragniecie ;) a ode mnie DLA WSZYSTKICH BIKERÓW: życze nam bezwypadkowego sezonu 2007 ;) na motocyklach o którch marzyliście...POZDRAWIAM ;) Dzisiaj jest Xmas Ride w wawie ;) i na moto mikołaje będą latać... szkoda, że nie mam mojej japoneczki tutaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja też bym z wami pośmigał niech tylko Procu wypuści moją niunie a tak apropo pod Tesko to byłeś ty Kamieniu? :rolleyes: podjechałem takim kolorowym pasatem / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja też bym z wami pośmigał niech tylko Procu wypuści moją niunie a tak apropo pod Tesko to byłeś ty Kamieniu? :) podjechałem takim kolorowym pasatem /to byłem ja, a co nie podobny do tego ze zdjęcia z mojej ikonki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Nie bardzo ikonka mała ale nic to nadrobimy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Nie bardzo ikonka mała ale nic to nadrobimy :biggrin:Co rozumiesz pod pojęciem "nadrobimy" :P :flesje: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 interesował się ktoś wyspą MAN i tamtejszą imprezą na 100-lecie w 2007? wybiera się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 interesował się ktoś wyspą MAN i tamtejszą imprezą na 100-lecie w 2007? wybiera się ktoś? no Dzulu powiem Ci szczerze że od pewnego (dłuższego zresztą) czasu ciągnie mnie w tamte okolice. Niestety w tym roku się nie pisze - w planie mam wycieczkę do Francji na którą i tak będą duże problemy z kasą :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 interesował się ktoś wyspą MAN i tamtejszą imprezą na 100-lecie w 2007? wybiera się ktoś?czytałem o tej wyspie w Świecie Motocykli, ciekawa impra, tylko trochę daleko.wybrał bym sie, ale nie wiem co na to moja Olcia, no i oczywiście czas.Ty Dzulu też studjując chyba nie wiele masz go w nadmiarze, a tam trzeba pare dni poświęćić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 z waszymi motocyklami to dzień jazdy :D Ale tak na spokojnie to 2 dni bardzo fajnej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ale może byc problem z wjazdem na wyspę. Ztego co czytałem już dość dawno to wszystkie miejscówki były wykupione już wiosną i prawdopodobnie nie wpuszczą już nikogo nawet na wyspę, a jechać na żywioł to chyba ciut daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 :bigrazz: to ja to tak skomentuje ----> :clap::(:clap::(:notworthy::(:biggrin::(a moze na nastepne by się jakos zorganizowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Tak tak nadrobimy :banghead: :P :bigrazz: też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Tak tak nadrobimy :) :crossy: :flesje: teżto może odrobimy to w ten sposób :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wszystkiego najlepszego w 2oo7, pełnych baków, stada wypasionych koni pod nimi, super dróg itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi