gazia Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 chlopaki za tydzien jest ekstra zlot w strobinie organizuje huzaria wielun impreza jest pierwsza klasa wjazd w ludzkiej kwocie zakwaterowanie w przyjemnym zagajniku obok rzeczka aby sie pomoczyc i poplywac a organizacja jak dotad niezawiodla serdecznie polecam ja wyjezdzam kolo poludnia w piatek 21 lipca . od lodzi jest jakies 70km moze blizej moze ciut dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Ty to PROC-u masz dylemat z ta skrzynia.Zdystansuj ja pod prasa, a wszystko bedzie ok. :icon_mrgreen: No jutro się za to będę zabierał :buttrock:A dzisiaj robiłem CB750 - gaźniki i hamulce nie trzeba było niczego dystansować :banghead: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Bo do CB750 sam sie zdystansowales i dlatego dobrze Ci wyszlo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Bo do CB750 sam sie zdystansowales i dlatego dobrze Ci wyszlo :icon_mrgreen: Być może :icon_eek:Dzisiaj już pracuje przy Kawie tzn. rano ją rozebrałem przejrzałem gaźniki itd. a teraz zabrałem się za zawory.Już mi się odechciewa. Dopisane 20:28 Już po pierwszym pomiarze.Aż osiem zaworów trzymało luz jak po regulacji. Całe reszta się zacieśniła ale i tak są dalekie od minimalnego zalecanego luzu.Teraz ustawie go ciaśniej niż ostatnio, powinien ciszej chodzić. Jednocześnie łańcuszek rozrządu w bardzo dyskretny sposób dał mi do zrozumienia że będzie chciał pójść na emeryturą przy okazji następnej regulacji zaworówDziarsko się trzyma ale obserwując go co przegląd silnika wiem ze będzie mu trzeba pójść na rękę. Edytowane 14 Lipca 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Widocznie ten lancuszek chce na wczesniejsza emeryture isc. Pomoz mu w tym :icon_mrgreen:.A z kawa tak jest -potrzebuje dokladnej regulacji inaczej DB. Edytowane 14 Lipca 2006 przez NEMO491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Czy ja wiem czy na wcześniejszą Przy następnej regulacji zaworów będzie miał już praktycznie przebieg przy którym producent zaleca wymianę. teraz krótka przerwa na posiłek i jeszcze 3 zawory do ustawienia :biggrin: Edytowane 14 Lipca 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Witam wszystkich moto-maniaków z Łodzi!!!! Czy mogę się przyłączyć?Zacząłem czytać ten post i czytałem ,czytałem teraz prawie was znam .Nie pojadę narazie na plac bo moto w rozsypce ale jak tylko wyleczę uczynię to z pewnością .Pozdrawiam wszystkich :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Witam wszystkich moto-maniaków z Łodzi!!!! a witam, witam Czy mogę się przyłączyć? no ba! składaj maszynę i wpadaj na plac. Korzystając z okazji - niewątpliwie pisanie postu jest swego rodzaju okazją - chcę zakomunikować, że Kawa po regulacjach działa prawidłowo i cel został osiągnięty, jeszcze tylko wymienić olej o świece :biggrin: Druga sprawa, to w przyszłą sobotę chce jechać do Muzeum Motoryzacji w Otrębusach (pod Warszawą obok Pruszkowa) Kto by chciał się zabrać? Jeśli będzie dużo osób to dzielimy się na dwie grupy - szybkich i wolniejszych Edytowane 15 Lipca 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazia Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 procu w przyszly weekned jest ekstra zlocik nie lepiej sie wybrac na naprawde fajna impreze to co wydasz na oterbusy na paliwko to masz wjazd i 3 dni ekstra zabawy w strobinie pisalem kilka postow wczesniej ale kazdy robi to co lubi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 procu w przyszly weekned jest ekstra zlocik nie lepiej sie wybrac na naprawde fajna impreze to co wydasz na oterbusy na paliwko to masz wjazd i 3 dni ekstra zabawy w strobinie pisalem kilka postow wczesniej ale kazdy robi to co lubi pozdrawiamJa tam jadę „w interesach” :biggrin:A skoro jadę motocyklem to pytam czy ktoś by chciał jechać ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 a wiecie moze cos o zlocie w Nieborowie ktorego dokładnie jest?? nie chciałbym zeby był na poczatku sierpnia bo musze na zlocik jechac jak co roku , a wyjezdzam na wakacje w przyszły wekend i chce byc juz w polsce gdy zlot bedzie i smignąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Zlot w Nieborowie 18-20 sierpnia kontakt z org 668393602 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 11-13 sierpien zlot w rawie mazowieckiej POLECAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Witam ponownie czy ktoś wie gdzie w Łodzi mogę wyregulować gazniki? Pomóżcie bo jestem w depresji!!!Moja YAMAHAchce mnie powalić na kolana pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 synchronizację mogę zrobić od ręki. pełną regulacje z dokładnym składem mieszanki we wrześniu jak sprzęt przywiozę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi