NEMO491 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 No chlopaki! Meldowac kto gdzie byl i co moczył :) Raporty do wgladu na jutro maja byc!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Tiaaa...Miałem jechać do Uniejowa nawet sobie sakwy zarzuciłem na motor co by z plecakiem nie wojować nawet pojechałem na BP zatankować... No i się skończyło że właściwie cały dzień spędziłem w domu.Dopiero po 23 wyjechałem pojeździć po Łodzi Cóż za wspaniały dzień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Ten pomysl z warta na srode bardzo mi sie podoba ;) Jestem za bo dawno sie w rzece nie kompalem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Trzeba bylo PROCu podjechac. Bylo kilku chlopakow ( ja tez). Ale bylo goraco, jak w piecu. Ale woda super, cieplutka, mimo ze to rzeka.Wyjechalem wczesniej z Mackiem na XJ 900 i pojechalismy tempem slimaczym przez Spicymierz nad tame w Jeziorsku a potem do Lodzi do domku.Jechalem w podkoszulku bez rekawow i krotkich gatkach.( wiem co powiecie-tak nie mozna! Ale bylo mi fajnie chlodno) Edytowane 10 Lipca 2006 przez NEMO491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Chociaz nad warta to nie ma takich dobrych nalesnikow <lol> hehe Ale zawsze mozna zlowic jakiegos szczupaka czy innego gada ;) Ciesze sie ze udalo mi sie szybklo uporac z klockami i dzisiaj juz docieralem moto wiec na srode szykuje sie ostra jazda... A wlasnie jade na weekend do gdanska moze sie ktosik wybiera? Fajnie by razem posmigac na moto.... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Tez fajna traska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 To jaki plan na jutro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazia Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 czolem bedzie ktos dzis na placy i jak cos to o ktorej moze instalacje w dnieprasie zrobie bo ostatsnio troche sie schajcowala gola miedz zostala ale do wieczora powinieniem sie uporac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Przyyyyjedźcie dzisiaj do BOREK.... :):D może wreszcie uda mi się z wami wybrać.... bo tu siedze i kwitne - nie mam z kim polatać, a papierków jeszcze nie ma (je*ane urzędasy) więc do łodzi nie skocze... dawać pany nad zalew póki pogoda łaskawa (no może troche przesadzam :flesje: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Chłopaki dzisiaj koniecznie nad wode ;) Ja bede dzis z plecaczkiem Do zobaczenia o 19 na placu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 kacper... namów ich na BOrki plissss... ;) ja z resztą też Was namawiam ;) albo na Treste - też nad zalewem tylko, że (jak dla mnie) leprze miejsce -> mniej ludu i można moto na plaży postawić prawie :flesje: drzewka też są i można wypożyczyć coś do pływania... jak coś zadzwoń 694855314 (ja dołączyłbym w ujeździe jak ktoś zadzwoni :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 No tosmy se kuzwa posmigali ,a kapiel byla ok ;) - dla motorkow ;) I po to bralem gacie na zmiane po kapieli :flesje: aby wozic je suche. Ale to nic, moze nastepnym razem uda sie wykapac w tym stawiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Siemano.czyżby nie udał się wczorajszy wypad ? Ja niestety nie mogłem dotrzeć na plac, bylem na wyjeździe w Gliwicach, w fabryce NGK, dopiero o 20:30 byłem w Łodzi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 NGK ?? tej od świec NGK? Zapodaj listę świec jakie wyniosłeś, masz może DR8ES ? ;) A ja się wczoraj jeszcze nie uporałem z tą skrzynią Junaka – jest cała do zdystansowania od nowa, wszystko jest tam nie tak jak trzeba :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Ty to PROC-u masz dylemat z ta skrzynia.Zdystansuj ja pod prasa, a wszystko bedzie ok. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi