YARECK Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 No cóż mnie również dziś nie będxzie bo pracuje 16-22, także ani placu ani meczu.Co do weekendu nie moge sie na razie wypowiedziec. Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jeśli już mowa o frekwencji to czy twórca tego tematu zjawił się przynajmniej raz ... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 sorry chlopaki mnie tez dzisiaj nie bedzie a to z powodu dzisiejszego meczuja nadal wierze :wink: ale juz za tydzien nie odpuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 to ja wyjeżdżam... ciekawe czy ktoś bedzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 No to dzisiaj poszaleliśmy i kilometrów nabiliśmy ;) Pierwsza połowa zobaczona w Manufakturze – było całkiem nieźle. A teraz nawet nie wiem jak to się skończyło, ale nie chce pisać „a nie mówiłem” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 ja i tak jestem patriotawygramy w finale :banghead: nawet nie wiecie jak sie wku.......ja pierd.......do srody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) W ten weekend odbywa się zlot w Ozorkowie. Razem z Rofem wykombinowaliśmy, że można by wybrać się tam w sobotę na paradę – około 13:30 się zaczyna.Po paradzie jest też opcja wybrania się na paradę ślubną – 20km od ozorkowa. Jakby ktoś się jednak pisał to z Rofem spotykamy sie o 12:30 przed MacDonaldem w Zgierzu Edytowane 16 Czerwca 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Procu dzięki za wiadomość ale ja niestety dzisiaj mam weselicho :banghead: ( nie moje ) :banghead: i mam troszke obowiązków......do zobaczyska i miłego śmigania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 zlot w ozorkowie nie jest 23-25? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 zlot w ozorkowie nie jest 23-25?Jest dziś i jutro. Dzisiejsza parada była strasznie powolna silniki się grzały, wentylatory szumiały a na budziku nie dało się zobaczyć więcej niż 25 km/h :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 jesli chodzi o zlot w ozorkowie to jak dla mnie byla to totalna porazka- ani nie moglem wejsc na teren- musialbym zaplacic 50 zl, poza tym nie moglem doczekac sie wyjazdu na rynek i w ogole jakos malo ludzi bylo. jedyne co mi sie podobalo to droga- ktokolwiek jechal zawsze pomachal/odmachal:P:P:P do tego malo aut... tyle ze pogoda niezbnyt zdecydowana byla... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 to ktoś Cie chyba zrobił w bambuko.Wejście na zlot w sobotę 5zł bez maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 a wybieracie sie gdzies na jakiś zlocik , ja myslałem ze ozorków bedzie 23-25 i miałem zamiar jechac..:/ jakies fałszywe info miałem Ja napewno jeszcze do Nieborowa pojade ale to w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 A ja z Jarkiem (od kawy ZXR 6) miałem zajebisty weekend w Karwi (oczywiście były z nami nasze kobiety) :buttrock: . Tośmy sobie pośmigali, coś koło 1 000 km zrobiliśmy :bigrazz: , prędkości zawrotne (180-200 km/H). Jazda w deszcz i w nocy, duuuuuuużo winkli, browarów, słońca nad morzem itp.Uważam że mieliśmy najlepszy wypad za miasto :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 no to pogratulować, będzieci musieli zdać relację w środe :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi