Blackrado Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ehhhh dopiero zauważyłam ten temat :/ Tyle ludków z Łodzi a jak pytałam o egz. na A w Łodzi to mi nikt nie odpowiedział :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 eloja zdawalem w zeszym roku w pazdzierniuku chociarz jezdze dluzej:Dale ogo;nie nie ma problemu jezeli potrafisz wykonac osemeczke :banghead: daj znac jak ci poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Yareck--> virażka pojechała do Krakowa niestety...a moja Xt jest do dopieszczenia...zdjąłem osłony na zbiorniku bo musze je tak dopieścić żeby się świeciły jak Virazka :banghead: i pare duperelek jeszcze zrobić i edzie jak ta lala :banghead: do zobaczyska w końcu na Placu.....już od następnego tygodnia smigam lub za dwa tygodnie juz na 100% pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Blackrado! Zdajesz w Łodzi czy może w Sieradzu? A może dopiero masz zamiar zdawać? Mam stały kontakt z kimś, kto będzie wlaczyć na egzaminie w okolicy przerwy wakacyjnej w nauce więc w razie pytań pisz. Zapewna chętnie podzieli się z Tobą swoimi uwagami.Motorbiker!Który rocznik twoje maszynki i jaki kolorek? U mnie jak sami widziecie różnie z tym placem wychodzi ale postaram się częściej móc przyjeżdżać.Proc!Jestem pełen podziwu dla Twojej konsekwencji i regularności. Chyba jako jedyny byłeś na wszystkich spotkaniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Proc!Jestem pełen podziwu dla Twojej konsekwencji i regularności. Chyba jako jedyny byłeś na wszystkich spotkaniach? Chyba na to wychodzi. :banghead: Kamieniu chyba też był na wszystkich? Niestety z resztą różnie bywa. A no i jedno ważne pytanie - jakie plany na weekend?W ten może mi się uda wyrwać na małą traske, ale długi weekend zupełnie odpada.Mam do zrobienia dużo zaległych zadań bojowych i to wszystko na własne życzenie :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 ja będe się stawiał na placu i nietylko ale za ok dwa tygodnie...zamknę sesje i git:) Yareck mam XT 600 SM z 98 roku kolor czerwony metalik albo coś koło tego...narazie jestem zadowolony ale nadal nie wiem ile pali bo do baku to wchodzi chyba z 15 litrów albo i lepiej:) do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jak dobrze pamiętam to do XT 16 literków wchodziło.W ten weekend ja odpadam bo w sobote pracuje 6-14 a niedziele jade na moment do szkoly w Wawie.Nad długim się nie zastanawialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Niestety z resztą różnie bywa. A no i jedno ważne pytanie - jakie plany na weekend?W ten może mi się uda wyrwać na małą traske, ale długi weekend zupełnie odpada. Mnie raptem 2 razy nie bylo bo bylem chory :buttrock: a tak to jestem na wszystkich bez wzgledu na pogode, podobnie jak Jarek :biggrin: Fakt ze najlepsza frekwencje ma Proc i Kamieniu :biggrin: A co do weekendu to wczoraj pod selgrosem ja, Kamieniu i Jarek wymyslilismy wypad nad zalew (ma byc ladnie wg prognoy ( http://pogoda.onet.pl/0,196,38,0,0,7,0,pogoda.html ) Co Wy na to ?? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 jestem za :buttrock: jeśli chodzi o sulejowski :biggrin: mam do niego hmn... jakieś 15 min :biggrin: Jakby co to ja na pewno bede... w środe mnie nie było bo właśnie dorwałem robote i nie mam w łodzi moto, ale przyszły tydzień planuje worka na wierzchu odwiedzać ....POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 no jak wypali wyjazd nad zalewik to podjedzcie do Tresty przynajmiej bym pstryknooł fote ekipie :buttrock: , ja jak wczesniej pisałem bede tam od piątku i napewno do soroty wieczorka, jak nie niedzieli. W tą srode jestem na pewno, pozdrawiam i pogody pieknej :biggrin: zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Niestety w ten weekend oraz w długi weekend odpadam :icon_question: Będzie to pierwszy raz w mojej motocyklowej historii kiedy to odpuszczam jazdę motocyklem na rzecz obowiązków i nauki :) W weekendy będę jedynie zwiedzał okoliczne drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Szkoda Procu ale coz czasami trzeba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 To jest za tym, aby jutro spotkać sie jutro (sobota 10.06.2006) na pl Dąbrowskiego o 11-12 i polecieć nad Zalew Sulejowski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Ja jestem jak najbardzdiej za :)tym bardziej ze pogoda na jutro jest obiecujaca :icon_question: Edytowane 9 Czerwca 2006 przez kacper_84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek kawasaki Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 to co jutro lecimy :) kacper bede z plecakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi