Adam Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 E tam :P Wydaje Ci sie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Widać że po sezonie, zero postów, wszyscy zimują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 W Ironie też bida... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 a wlasnie byl ktos w ogole w ironie? bo wczoraj zamierzalem sie wybrac ale obowiazki przeszkodzily. zapewne w przyszlym tyg bede.. ktos tez wpadnie na rundke w billarda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 a wlasnie byl ktos w ogole w ironie? bo wczoraj zamierzalem sie wybrac ale obowiazki przeszkodzily. zapewne w przyszlym tyg bede.. ktos tez wpadnie na rundke w billarda? Ja i Wojteck byliśmy w Ironie standardowo.Apropo zimowania tu u mnie sezon nadal w pełni hehe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Widać że po sezonie, zero postów, wszyscy zimują Narty trza szykować i jechac w góry :D Zaczyna się inny sezon ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Narty trza szykować i jechac w góry ;) Zaczyna się inny sezon :) inny się już zaczął :) :D PS.Widzę edison że masz nowe foty na bikepicsie. To w około to twoja działka?? To ty ziemianin jesteś :( Edytowane 29 Listopada 2007 przez musi88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 inny się już zaczął :D :)PS.Widzę edison że masz nowe foty na bikepicsie. To w około to twoja działka?? To ty ziemianin jesteś :notworthy: He He ziemianin ziemianin.To na zdjęciach to moje okolice,niestety nie całość należy do mła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja w ironie pojawiam się w każdą środę o 20:40, jednak albo nie znam ludzi, albo nikogo nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja w ironie pojawiam się w każdą środę o 20:40, jednak albo nie znam ludzi, albo nikogo nie ma :wink:Jeżeli byłeś wczoraj to siedzieliśmy po prawej stronie {od wejścia}na sofach.Chyba że akurat sprawdzaliśmy czy rowery stoją hehe{dla wtajemniczonych}Następnym razem proponuje ustalić jakiś "znak sygnał" rozpoznawczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Widziałem was. Przyszedłem w zimowej kurtce, czapce z daszkiem i plecakiem i rozmawiałem z gościem siedzącym z jakąś panną na wprost od wejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Znak rozpoznawczy? Nic prostrzego. Stajesz w drzwiach i na caly glos krzyczysz " EN ENN ENNNNN " :lalag: Edytowane 29 Listopada 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Stajesz w drzwiach i na caly glos krzyczysz " EN ENN ENNNNN " :P :wink: :P Dobre :icon_razz: I będzie pan zadowoloooonyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 No dobra to do zobaczenia jutro w Ironie kolo 19.00-19.30 :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ktoś się jutro pisze na browarek i kulki? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi