Rof Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 to gdzie Wy dzieci drogie tak lataliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Hej Rof. No szkoda że cie nie było. Bylylymy w Uniejowie, a poza tym miasto i okolice jego. Fajnie było, na początku troche pizgało ale z czasem robiło sie coraz cieplej... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 no nie było mnie bo nawiedziły mnie 2 kuzynki i nie zabralibyśmy się na SV :biggrin: a co do pizgania to pełen szacun dla 240 w iście jesiennych temperaturach :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betsi Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Dzięki Chłopaki...bosko było... :icon_mrgreen: Co za noc.... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SV_Mario Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Przyznam szczerze że wczorajszy wieczór był dość chłodny. Wybrałem się poszukać wolności na asfalcie i jakoś tak dość szybko zacząłem analizować w głowie jak by wyglądał kombinezon nie skórzany, ale futrzany... No ale widzę że mili Państwo znacznie więcej km ujeździli niż ja. Wniosek prosty. Trzeba podciągnąć śrubę i chyba następnym razem grzecznie Was poproszę o możliwość towarzyszenia. Pozdrawiam Mario P.S. A tak naprawdę to wcale nie było zimno. A poza tym to ponoć w tym roku zimy nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Wyjazd do Borek. Zbiorka godz 17 na placu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Wyjazd do Borek. Zbiorka godz 17 na placu. Jaki dzień? Piątek? Sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 dupa dupa dupa ze tak brzydko powiem:/ wszystko naszykowane, kasa jest, wolne w pracy zalatwilem, a honda sie zatarła:( czyli z borek nici...:/ pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Oczywiscie piatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 No to.... do zobaczenia w Borkach Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 No to szerokiej drogi łagodnych zakrętów i pogody.Ja niestety zostaje (praca)ale prawdopodobnie pare osób spotka się na dniach otwartych ja prawdopodobnie będę w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Będzie dobrze, damy radę! :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 No to szerokiej drogi łagodnych zakrętów i pogody.Ja niestety zostaje (praca)ale prawdopodobnie pare osób spotka się na dniach otwartych ja prawdopodobnie będę w niedziele. Ja również podjadę tam w niedzielę :lalag: mam zaklepane dwie jazdy próbne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 no to panowie ugadamy sie jakoś konkretnie w niedziele w liberty, a po tym całym show możemy gdzieś polatać. zapowiadają piękną pogodę. do zobaczyska w niedziele :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoldar Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) O której koledzy mają jazdy w Liberty ? Ja w niedzielę zaczynam o 10 ...zapis był na BMW GS ADV .... jeśli jeszcze nie rozbity to wziiiuuuu.... Pytanie co potem ? Borki ? Edytowane 21 Września 2007 przez stoldar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi