Kamieniu Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 19-ta jest zarąbistą godziną, nie zmieniajmy tego.18-ta już była, nie przyjęła sie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Kamieniu, dobrze gada. 19.00 jest ok, a jak dla mnie nawet za wcześnie, bo nieraz i tak sie nie wyrabiam i szukam ekipy po mieście i okolicach. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jak 19.00 to 19.00.W sumie to co za różnica i tak pada deszcz. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 no to dzisiaj chyba lipa ze spotkania(a może ktoś się jednak wybiera?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Bedzie ktos dzisiaj w Ironie?? Jesli tak o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betsi Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Bedzie ktos dzisiaj w Ironie?? Jesli tak o ktorej?Ja i Tita będziemy na pewno; około 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Ja niestety zostałem zaplanowany na dzisiejszy wieczór :D Może za tydzień? Ale będe na MWB w sobote :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jakby co to będę Srebrnym Banditem 1200 na blachach EZG. Jak ktoś namierzy to niech podrzuci numerek na kartce gdzieś na wierzchu to przedzwonie i się stykniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Patrząc na to, co się dzieje za oknem, dochodzę do wniosku, że sezon piwny w Iron Horsie rozpocznie się w tym roku wyjątkowo szybko. Kto się wybiera w najbliższą środę? ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Patrząc na to, co się dzieje za oknem, dochodzę do wniosku, że sezon piwny w Iron Horsie rozpocznie się w tym roku wyjątkowo szybko. Kto się wybiera w najbliższą środę? :bigrazz: :icon_razz:nie zrzędź, jeszcze będzie pięknie, słyszałeś kiedyś o "polskiej złotej jesieni"? :) Edytowane 9 Września 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 nie zrzędź, jeszcze będzie pięknie, słyszałeś kiedyś o "polskiej złotej jesieni"? :D słyszeć słyszałem, tak samo o wielu innych rzeczach których nigdy nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 nie zrzędź, jeszcze będzie pięknie, słyszałeś kiedyś o "polskiej złotej jesieni"? :clap: :buttrock: :wink: :icon_mrgreen: :biggrin: :wink: :lalag: :buttrock: słyszeć słyszałem, tak samo o wielu innych rzeczach których nigdy nie widziałem. Ehhh, czlowieku malej wiary :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Można się podłączyć świeży jestem w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Mateusz. Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witam, jestem nowy i bardzo chetnie posmigalbym z forumowiczami. Słyszalem ze spotykacie sie co sroda, ale nie wiem gdzie i o ktorej.Czy jest taka mozliwosc, abym sie do was dolaczyl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) co taka cisza będzie kto jutro na placu? :icon_rolleyes: Witaj plac dąbrowskiego h 19 :biggrin: Edytowane 11 Września 2007 przez korn39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi