Betsi Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Wielkie dzięki za dzisiejszy zmotoryzowany dzionek!!!:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 No i już jestes w domciu. Dzięki wielkie wszystkim, którzy dzisiaj oprowadzali mnie po Łodzi i okolicach :))Było super.A przede wszystkim bardzo miło było Was poznać osobiście a nie tylko na forum :() pozdro......................... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) A przede wszystkim bardzo miło było Was poznać osobiście a nie tylko na forum :crossy:) kto kogo poznal, ten poznal, na mnie nie zaczekaliscie... :buttrock:paskudy :clap: Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jak to nie zaczekaliśmy???? Czekałem, czekałem........ i się nie doczekałem :buttrock: Ale jeszcze będzie okazja.... BTW - jeśli ktoś chętny z Was jest na wrześniowy wyjazd do Pragi na 3 dni to zapraszam tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/PRAGA-Wrzesien-t78212.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dzięki wszystkim za wspólną przejażdżkę.Było fajnie.Specjalne podziękowania dla Przemka Vigi za dobrą radę.Tita,żałuj że Ciebie nie było.Mam nadzieję,że Aga z Asią zagadały o klubie ??Trza się poważnie nad nazwą zastanowić :buttrock: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 a gdzie dzisiaj smigaliscie? chyba was mijalem jak jechaliscie ekipa na wjezdzie do belchatowa ok godziny 18 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Tita,żałuj że Ciebie nie było.Mam nadzieję,że Aga z Asią zagadały o klubie ??Trza się poważnie nad nazwą zastanowić :wink: jasne malo ze czlowiek slaby, schorowany, nie zaczekali na niego to jeszcze mi napisza "zaluj" :P co do klubu to mowiac powaznie jestem dosc sceptycznie nastawiona. Wszelkie grupy, kluby i tym podobne sformalizowane historie buduja podzialy. Jestesmy "my" a reszta swiata to automatycznie jacys "oni", obcy, nie nalezacy do paczki. Chetnie sie spotkam, gdzies pojade, dlatego ze chce, nie dlatego ze musze. Zaraz pewnie trzeba bedzie wybrac przewodniczaca (czy jakkolwiek ja nazwiecie) bo formalnie ktos tym musi zarzadzac, ale tak naprawde do czego nam przewodniczaca potrzebna? Mnie dobrze jest jak jest, jezeli zalozymy jakas babska paczke dla jaj, to ja nawet koszulke moge taka nosic. Ale jesli zamierzacie to gdzies oficjalnie rejestrowac itp to ja wymiekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No i już jestes w domciu. Dzięki wielkie wszystkim, którzy dzisiaj oprowadzali mnie po Łodzi i okolicach :))Było super.A przede wszystkim bardzo miło było Was poznać osobiście a nie tylko na forum :)) pozdro......................... :biggrin: Było quuuullllll!!!!Fajowo, że wpadłeś.Do następnego razu! :) Wielkie dzięki za dzisiejszy zmotoryzowany dzionek!!!:) Betsi, cała przyjemność po naszej stronie :icon_razz: Załatw sobie wolne w piątek i sobotę, polecimy na moto party, sponiewieramy się troszkę, pośpiewamy, a co najważniejsze pościgamy się :biggrin: Dzięki wszystkim za wspólną przejażdżkę.Było fajnie.Specjalne podziękowania dla Przemka Vigi za dobrą radę.Tita,żałuj że Ciebie nie było.Mam nadzieję,że Aga z Asią zagadały o klubie ??Trza się poważnie nad nazwą zastanowić :biggrin: PzdrWiola& Wiesiek, było zajefajnie!!!!Oby tak dalej!!! Enenenenenen :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betsi Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Betsi, cała przyjemność po naszej stronie :banghead: Załatw sobie wolne w piątek i sobotę, polecimy na moto party, sponiewieramy się troszkę, pośpiewamy, a co najważniejsze pościgamy się :biggrin: Enenenenenen :wink: Ja jednak z Wami nie pojade...nie dostane urlopu ;)Ale jeszcze niejeden zlot przed nami! A co do scigania: nie mam z Toba szans...ale zawsze chetnie poganiam po miescie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ja jednak z Wami nie pojade...nie dostane urlopu ;)Ale jeszcze niejeden zlot przed nami! A co do scigania: nie mam z Toba szans...ale zawsze chetnie poganiam po miescie ;) Z tak uroczą damą, nawet do piekła pojadę :icon_mrgreen: Poganiać zawsze można, jestem do usług.Jak będziesz miała ochotę poganiać wieczorkiem, daj znać :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SV_Mario Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Tak czytam i czytam... To chyba jest kwintesencja stwierdzenia że "życie na forum kwitnie". Pozdrawiam serdecznieMario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Z tak uroczą damą, nawet do piekła pojadę ;) Poganiać zawsze można, jestem do usług.Jak będziesz miała ochotę poganiać wieczorkiem, daj znać :biggrin:Jaszczur, Ty miglańcie, widzę że spodobała Ci się urocza Betsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Kamieniu, ładnych dziewczyn nigdy za wiele :) Edi, gratuluję nowego motonga!Zajefajny :) :buttrock: :buttrock: Rozumiem, że w środę jesteś na placyku? Musisz pokazać nowy nabytek.No i wypadałoby go :flesje: :flesje: :flesje: Enenenenenenenen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betsi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jaszczur, Ty miglańcie, widzę że spodobała Ci się urocza Betsi O mnie beze mnie?Nieładnie Panowie, nieładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) siemka kto bedzie pod selgrosem w srode?? bo sie zastanawiam czy wpasc na ktm czy skucie( mam nadzieje ze ktos mi pokaze technike jazdy na gumie) bo jak nikogo z forum nie bedzie to przyjade na bzyku pozdro Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi