Skocz do zawartości

Kto z Łodzi ??

CbR600f
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pewnie tez na dzialke wyskoczę, jak bedzie pogoda to będę pucował kominy w moto bo po ostatnich pogodach wygladają fatalnie.

I trochę z innej beki: czy ma ktoś udostępnić kanał na jakies pół godzinki? Chcę w matizku zmienić olej ale nie mam gdzie.

Ja pewnie tez na dzialke wyskoczę, jak bedzie pogoda to będę pucował kominy w moto bo po ostatnich pogodach wygladają fatalnie.

I trochę z innej beki: czy ma ktoś udostępnić kanał na jakies pół godzinki? Chcę w matizku zmienić olej ale nie mam gdzie.

jak chcesz to mogę ci pomoc. mam w Konstantynowie kanał u dziadków ale byśmy musieli się teraz jakoś zgadać póki jestem wolny. może na gadulcu? pozdro

Witam.

Czy jest jakiś plan na najbliższą środę?

W sumie jest to dzień wolny od pracy, niektórzy mają pewnie długi weekend.

Można by zebrać się na placu wcześniej.

Procu, bardzo chętnie!

Możemy się spotkać wcześniej na placu (mam już motonga :notworthy: :notworthy: :eek: )

Jak cuś, to daj znaka.

Rof, jeszcze nie zrobiłem.

Odebrałem ją w sobotę i cały dzień zapier******m :icon_rolleyes:

Jazda fantastyczna!!!

Jak trochę ochłonę, to wrzucę jakieś fotki. Wpadnij na plac w środę, polatamy trochę.

Procu słusznie zauważył, że w środe jest dzień wolny od pracy (święto).

Może spotkamy sie trochę wcześniej niż o 19.00 i polecimy gdzieś dalej?

Musi, mówisz i masz!!!

Ja bardzo chętnie, z taką ekipą na koniec świata :icon_rolleyes:

Może być o 15.00 na placu.

A może faktycznie spotkać się o 12.00 np. i polecieć na cały dzień np. do ośrodka Wawrzkowizna (podobno ma być ładna pogoda).

Musi, mieszkasz na Teofce, możemy wystartować razem :clap:

Musi, mówisz i masz!!!

Ja bardzo chętnie, z taką ekipą na koniec świata :)

A może faktycznie spotkać się o 12.00 np. i polecieć na cały dzień np. do ośrodka Wawrzkowizna (podobno ma być ładna pogoda).

Musi, mieszkasz na Teofce, możemy wystartować razem ;)

Hej Ridersi:)

Ja też jestem "za" jeśli chodzi o wyjazd na cały dzień z Łodzi!

Zabierzecie świeżaka? :banghead:

to może by tak na żwirownie byśmy wyskoczyli na cały dzień, ma być ładna pogoda.

Woda jest tam zajebista (niektórzy byli w tamtym roku)

Zgłaszajcie propozycje, środa już niedługo !!!

JASZCZUR, widzę że masz podobne moto do mojego i na dodatek wiek taki sam, nie będę już najstarszym marudą (prucz dziadka-Sławka)

Jędrek 342, a Ty widze mieszkasz obok mnie

Musi, mówisz i masz!!!

Ja bardzo chętnie, z taką ekipą na koniec świata :)

Musi, mieszkasz na Teofce, możemy wystartować razem :flesje:

Jaszczur,my bardzo chętnie gdzieś wyskoczymy.Tylko czemu wy macie ścigacze a my choppery??!!Bardzo trudno będzie nam jeździć razem.... :bigrazz:

Kuba Instruktor kupił dziś nowy (drugi!!!)sprzęt.Nazywa się Zuzia i jest rasowym DragStarem 1100!!!!

Darek Elci też zakupił w piątek żóółciusieńką pszczółkę Hondę Magna 750.Ale maszyna... :biggrin:

En en en...jest nas coraz więcej.....jupi!!!!! :flesje: :crossy:

Hej Ridersi:)

Ja też jestem "za" jeśli chodzi o wyjazd na cały dzień z Łodzi!

Zabierzecie świeżaka? ;)

Jeszcze się pytasz??Chętnie Cię poznamy :crossy:

My(wszyscy wiedzą kogo mam na myśli)zjawimy się na Placu pod warunkiem,że Darek zdąży zarejestrować motocykl,bo bez blach jeździć się nie da :crossy: Możemy na dłużej gdzieś wyskoczyć.Mam nadzieję,że jutro,a najpóźniej w środę raniutko zdążymy się jakoś umówić co do godziny i miejsca docelowego....

Pzdr