edison Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ja odpadam lece na działeczke pomoczyć się w jeziorku,ma być wreszczcie ładna pogoda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ja pewnie tez na dzialke wyskoczę, jak bedzie pogoda to będę pucował kominy w moto bo po ostatnich pogodach wygladają fatalnie. I trochę z innej beki: czy ma ktoś udostępnić kanał na jakies pół godzinki? Chcę w matizku zmienić olej ale nie mam gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ja pewnie tez na dzialke wyskoczę, jak bedzie pogoda to będę pucował kominy w moto bo po ostatnich pogodach wygladają fatalnie. I trochę z innej beki: czy ma ktoś udostępnić kanał na jakies pół godzinki? Chcę w matizku zmienić olej ale nie mam gdzie. jak chcesz to mogę ci pomoc. mam w Konstantynowie kanał u dziadków ale byśmy musieli się teraz jakoś zgadać póki jestem wolny. może na gadulcu? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam.Czy jest jakiś plan na najbliższą środę?W sumie jest to dzień wolny od pracy, niektórzy mają pewnie długi weekend.Można by zebrać się na placu wcześniej. Procu, bardzo chętnie!Możemy się spotkać wcześniej na placu (mam już motonga :notworthy: :notworthy: :eek: )Jak cuś, to daj znaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 to zarzuc jakies foty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Rof, jeszcze nie zrobiłem. Odebrałem ją w sobotę i cały dzień zapier******m :icon_rolleyes: Jazda fantastyczna!!!Jak trochę ochłonę, to wrzucę jakieś fotki. Wpadnij na plac w środę, polatamy trochę.Procu słusznie zauważył, że w środe jest dzień wolny od pracy (święto). Może spotkamy sie trochę wcześniej niż o 19.00 i polecimy gdzieś dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 chętnie bym polatał, ale póki nie mam lag do SV to jestem uziemiony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 chętnie bym polatał, ale póki nie mam lag do SV to jestem uziemiony :icon_rolleyes: a ty od Artura kupiles SVke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Musi, będziesz w środę na placu?Procu, o której się spotykamy w środę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Musi, będziesz w środę na placu?Procu, o której się spotykamy w środę? powinienem być. Jeśli mamy się spotkać to proponuje godzine o wiele wczesniejsza typu 15-16 ?? chyba ze od rana gdzies wyskoczyc :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Musi, mówisz i masz!!!Ja bardzo chętnie, z taką ekipą na koniec świata :icon_rolleyes: Może być o 15.00 na placu. A może faktycznie spotkać się o 12.00 np. i polecieć na cały dzień np. do ośrodka Wawrzkowizna (podobno ma być ładna pogoda).Musi, mieszkasz na Teofce, możemy wystartować razem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) a ty od Artura kupiles SVke? tak, będę teraz wam warczał wydechem :) Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez Rof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betsi Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Musi, mówisz i masz!!!Ja bardzo chętnie, z taką ekipą na koniec świata :) Może być o 15.00 na placu. A może faktycznie spotkać się o 12.00 np. i polecieć na cały dzień np. do ośrodka Wawrzkowizna (podobno ma być ładna pogoda).Musi, mieszkasz na Teofce, możemy wystartować razem ;) Hej Ridersi:) Ja też jestem "za" jeśli chodzi o wyjazd na cały dzień z Łodzi! Zabierzecie świeżaka? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 to może by tak na żwirownie byśmy wyskoczyli na cały dzień, ma być ładna pogoda.Woda jest tam zajebista (niektórzy byli w tamtym roku)Zgłaszajcie propozycje, środa już niedługo !!! JASZCZUR, widzę że masz podobne moto do mojego i na dodatek wiek taki sam, nie będę już najstarszym marudą (prucz dziadka-Sławka) Jędrek 342, a Ty widze mieszkasz obok mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Musi, mówisz i masz!!!Ja bardzo chętnie, z taką ekipą na koniec świata :) Może być o 15.00 na placu. A może faktycznie spotkać się o 12.00 np. i polecieć na cały dzień np. do ośrodka Wawrzkowizna (podobno ma być ładna pogoda).Musi, mieszkasz na Teofce, możemy wystartować razem :flesje: Jaszczur,my bardzo chętnie gdzieś wyskoczymy.Tylko czemu wy macie ścigacze a my choppery??!!Bardzo trudno będzie nam jeździć razem.... :bigrazz: Kuba Instruktor kupił dziś nowy (drugi!!!)sprzęt.Nazywa się Zuzia i jest rasowym DragStarem 1100!!!!Darek Elci też zakupił w piątek żóółciusieńką pszczółkę Hondę Magna 750.Ale maszyna... :biggrin: En en en...jest nas coraz więcej.....jupi!!!!! :flesje: :crossy: Hej Ridersi:) Ja też jestem "za" jeśli chodzi o wyjazd na cały dzień z Łodzi! Zabierzecie świeżaka? ;) Jeszcze się pytasz??Chętnie Cię poznamy :crossy: My(wszyscy wiedzą kogo mam na myśli)zjawimy się na Placu pod warunkiem,że Darek zdąży zarejestrować motocykl,bo bez blach jeździć się nie da :crossy: Możemy na dłużej gdzieś wyskoczyć.Mam nadzieję,że jutro,a najpóźniej w środę raniutko zdążymy się jakoś umówić co do godziny i miejsca docelowego....Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi