PROC Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Jakie są plany na środę? Kto do Irona a kto na schabika, może jakaś woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Na razie to woda sam do nas przychodzi. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Gdzie mam być i o której zeby Was spotkac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Może spotkajmy się na placu a pózniej się zobaczy.Ja osobiście proponuje rybkę za pabianicami na łowisku,jest zajebiście smaczna i nie tak cenna jak ta ostatnia twoja Procu :D Ewentualnie może byc schabik,oby tylko pogoda się poprawiła. Kolego "kamil21" Plac Dąbrowskiego.Środa godz. 19:00.Pozdrawiam. Edytowane 30 Lipca 2007 przez edison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 po ostatnim weekendzie z Eci juz nie leci olej, on zaczal chlupotac... dopoki jakos sie z tym nie uporam to odpadam z jakichkolwiek wycieczek. A rybka na lowisku owszem smakowita, polecam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 A ja ciągle nie mogę trafić na "swoje" moto :biggrin: Mam nadzieję, że już niedługo. . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Wracam do gry... :) Ręka wyjęta z gipsu, jescze tylko trochę ją pogimnastykuję żeby nie było problemów i w następną środę melduję sie na placu. :biggrin: Wprawdzie już dosiadałem mojego sradzika (nawet z gipsikiem), ale dam jej jeszcze trochę odporu, a potemmmmm....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 i nie tak cenna jak ta ostatnia twoja Procu :) jeśli dobrze pójdzie to niebawem będę musiał bardzo mocno zacisnąć pasa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ja postaram się być na placu a co do jedzenia zostawiam ten problem większości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) ponawiam temat z przed paru tygodni sprzedam mój sprzętpodaje link do aukcji:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=221227804 w razie pytań proszę dzwonić lub pisać na gg pozdrawiam Edytowane 31 Lipca 2007 przez arturo1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 No panie i panowie pogoda nam sprzyja więc do zobaczenia na placu. :icon_evil: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zapowiada sie bardzo ładnie.Najprawdopodobniej będę na placu parę minut po 19. Czyli dzisiaj jedziemy na rybę ? Dopisane Ryba była całkiem smaczna, miejscówka też przyzwoita, ale że się najadłem to już napisać nie mogę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ryba była całkiem smaczna, miejscówka też przyzwoita, ale że się najadłem to już napisać nie mogę :icon_rolleyes: oj bo Ty zawsze taki marudny! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Siema! będzie ktoś w tą środę na placu ;) :) Czas się pojawić po dłuższej nieobecności na :cool: Proponuje jako że jeszcze za oknem widać nadal lato, pojechać do Bełchatowa i zamoczyć trzy litery na Wawrzkowiźnie :D Dla tych co nie wiedzą co to za ośrodek proponuję tym bardziej zabrać się na moto i się przekonać. pozdro Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez musi88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam.Czy jest jakiś plan na najbliższą środę?W sumie jest to dzień wolny od pracy, niektórzy mają pewnie długi weekend.Można by zebrać się na placu wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi