diamono Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 czesc. w sumie chetnie bym sie spotkala z "bracmi" z Lodzi, poniewaz bede goscic w tym fajnym miescie prawie tydzien :) hehehe moze ktos nawet moglby mi pomoc z jedna rzecza ?? i OGROMNE pozdrowienie KOLUSZKAM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 czesc. w sumie chetnie bym sie spotkala z "bracmi" z Lodzi, poniewaz bede goscic w tym fajnym miescie prawie tydzien :) hehehe moze ktos nawet moglby mi pomoc z jedna rzecza ?? i OGROMNE pozdrowienie KOLUSZKAM :) Witam wpadnij w środe na pl.Dabrowskiego o 19 godz.Tam się spotykamy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 oj z mila checia :)tylko bede musiala odnalesc ten pl.Dabrowskiego.i niestety nie bede na moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 czesc. w sumie chetnie bym sie spotkala z "bracmi" z Lodzi, poniewaz bede goscic w tym fajnym miescie prawie tydzien :buttrock: hehehe moze ktos nawet moglby mi pomoc z jedna rzecza ?? i OGROMNE pozdrowienie KOLUSZKAM :biggrin: A w czym mielibysmy ci pomoc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 hmmm powiem ze w czyms baaaaaaaaaaaaaaardzo ciekawym i wystarczajaco ekstremalnym :D powiedzmy... motocykl+zdjecie+cialo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ok. Widze ze nie ma wiecej zawodnikow wiec podaje rozwiazanie zagadki. Rocznik '01. And the winner is Etita ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) hmmm powiem ze w czyms baaaaaaaaaaaaaaardzo ciekawym i wystarczajaco ekstremalnym :) powiedzmy... motocykl+zdjecie+cialo :D mogę zagwarantować motocykl, plener itp :D ale muszę znać to ciało wcześniej :D W środę mogę się spóźnić. Jutro startujemy z nowym serwisem Yamahy więc będę miał małą masakrę w najbliższych dniach co przełoży się na różne opóźnienia. Edytowane 7 Maja 2007 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) And the winner is Etita :) a co wygralam? Edytowane 7 Maja 2007 przez etita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 a co wygralam? Randke ze mna :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Randke ze mna :icon_mrgreen: nie wiem odwaznyś czy nierozsądny po prostu? Przemyśl to jeszcze raz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diamono Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 no to ok.. spotkamy sie w srode na placu.. mam pewiem pomysl.. zobaczymy czy mi sie uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 nie wiem odwaznyś czy nierozsądny po prostu? Przemyśl to jeszcze raz :icon_twisted: hahaha. Lubie ryzyko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Jery wpadasz jutro na plac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Jery wpadasz jutro na plac? Spoko. Ale niestety jeszcze bez moto. Rejestracja sie przeciaga. O ktorej i gdzie dokladnie sie zbieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Spoko. Ale niestety jeszcze bez moto. Rejestracja sie przeciaga. O ktorej i gdzie dokladnie sie zbieracie? gdzie i której? Witam wpadnij w środe na pl.Dabrowskiego o 19 godz.Tam się spotykamy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi