PROC Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Rozkręciło się wszystko tak do 5 rano :icon_mrgreen: (Spałem dzisiaj niecałą godzinę) Za tydzień proponuję powtórkę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musiclove Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) oho, czyli Proc będzie za tydzień :)a to ja proponuje trochę dłużej, niż do 5, to prosto z Irona przeczołgam się na pierwszy dzień zajęć semestru "letniego" moich studiów :) i nalegam na pojawienie się Etity i Jagi :) KONIECZNIE, bo przekonamy się, jak dobrze trenowałam spożycie piwa przez ostatni miesiąc... Edytowane 22 Lutego 2007 przez musiclove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) tylko finał spotkania był w Kanzas :) Edytowane 22 Lutego 2007 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musiclove Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 dobra, to ja zostane do 9 rano gdziekolwiek w centrum, bo stamtąd bliżej mi na róg Kościuchy i Zamenhofa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) nie bylo mnie w srode, niestety nie moglam :bigrazz: ale moze opowiecie jak bylo? :)Jak już Proc wspominał zabawa była przednia cały Iron dla nas{no i dwóch nawalonych szwedów :icon_mrgreen: ......"to powinno stać".....{dla wtajemniczonych}buhahaha jak sobie przypomne.... :icon_razz: Edytowane 23 Lutego 2007 przez edison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 musi prosze prosze :clap: :) :clap: teraz będzie nas 4 CeBROWców :icon_twisted: :) ja niestety nie wpadne, a szkoda, bo widze, że coraz więcej motocyklistek się szykuje na sezon 2007 :) POZDRAWIAM... PS: wybiera sie ktoś do wawy na motor bike show? ja miałem iść, ale ogólnie wszyscy jadą po organizatorach jak się tylko da, więc raczej odpuszcze... no chyba że wpadnie większa ekipa to się przejdziemy - w kupie zawsze raźniej i nawet ponarzekać będzie można do kogo......i czemu te spotkania muszą być w środe, a nie np w piątek-sobote ? może coś na przyszły weekend sie zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Edison szkoda tylko, że tematy nam umykały - trochę za szybko przemijały :clap: "oooo stoi" - też było później więc brawa dla wiadomo kogo :clap: (nie dla mnie - info dla niewtajemniczonych :icon_twisted: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K_u_R_i_O_s Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 WitamJestem nowym uzytkownikiem forum :icon_mrgreen: rowniez z Łodzi, jakie ciekawe tematy mnie ominely? troche za duzo jest juz stronek zeby to wszystko czytac,wiec jak ktos moglby mi przyblizyc sprawe to bedzie super :crossy: pozdro 600gsx :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 WitamJestem nowym uzytkownikiem forum :rolleyes: rowniez z Łodzi, jakie ciekawe tematy mnie ominely? troche za W skrócie – oj, oj, ojej... Aż ciężko wszystko wypisać. Sezon 2006 był na pewno sezonem udanym, 2007 zaczął się również bardzo sympatycznie ale jak to będzie to tylko czas pokaże. Jedno jest pewne – byle do wiosny a póki co jakieś drobne spotkania przy bursztynowym płynie w Iron :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 czy grupa centrum:) w tym roku szykuje sie rowniez na bemowo?? 14-15 kwietnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) no właśnie grupa centrum... Grupa Centrum trochę ostatnio słabo działa, ale można to zmienić. Jest nas już sporo na forum, można by wznowić działanie www.centrum.pl.tc ? Bemowo 14 kwiecień będę się starał wyrobić z Kawą - podobnie jak w zeszłym roku :crossy: Edytowane 24 Lutego 2007 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K_u_R_i_O_s Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 yhy a jakies spotkania, wspólne wypady planujecie juz oprócz na Bemowo w kwietniu? bo nie wiem czy juz bede miał moto.. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Zasadniczo sprawa wygląda tak że jak ktoś ma jakąś propozycję to rzuca pomysł i kto chce to jedzie. Czasem są wypady bliższe a czasem dalsze, szykuje się też "mała" wyprawa na południe francjii Jak już zaczniemy regularnie śmigać to będziemy myśleć o miejscach wartych odwiedzenia - na razie zima za oknem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) wlasnie wrocilam z MBS, bez rewelacji, jak ktos planuje niedzielny wypad radze zmienic plany :) Edytowane 24 Lutego 2007 przez etita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 grupa Centrum? ojej, znowu sie bedziecie jakos zrzeszac, odcinac, nowe koszulki produkowac? Zupełnie nie rozumiesz idei "Centrum" - nie wiem skąd w ogóle pomysł koszulek itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi