zbyhu Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Czolem! 8O A skad wiesz? Jakis nieoryginalny lakier, czy cus?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Czolem! 8O A skad wiesz? Jakis nieoryginalny lakier, czy cus?? Pozdrawiammalowany jest, widac, bo nie ma naklejek. ale moze to wcale nie kwestia dzwona...pozdro dubps. chcialem kiedys kupic freewinda - przejechalem sie na egzemplazu z 98 roku i o przebiegu 17 tys. km. i nie spodobalo mi sie - bmw f650 (czyli cos bardzo zblizonego do pegaso - ten sam silnik z austrii i ta sama reszta z wloch, tylko f650 skladali w niemczech. dopiero 650 gs sa naprawde z niemiec), z rocznika 96 i o znacznie wiekszym przebiegu bardziej podeszla. latwiejsze prowadzenie, "aksamitniej" chodzacy silnik, design. ale wiem, ze to kwestia gustu. no i na wielu zachodnich forach polecaja freewinda jako sprzet dla kobietek i nizszych facetow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Motocykl wygląda faktycznie dość atrakcyjnie. Gratuluję i życze, aby dobrze służył (-a). Mimo wszystko spytam, dlaczego taki wybór Aprilki (prócz tego, że kobieta)? I czy miałeś okazję wypróbować i suzi i aprilkę w siodle i porównać bezpośrednio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M. Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Lakier raczej orginał. naklejek brak, bo w tym roczniku były wybitnie paskudne (w swojej sam je zdjąłem). W dolnej częsci owiewek i obok kranika naklejki orginalne (tzn w tym miejscu orginalnie są :) ). Kufer jest nieorginalny, nie ma też mocowania do kufra - krótko mówiąc w tym setupie co na zdjęciu moto jest jednoosobowe. Nie wiem czemu Ryży na podstawie kiepskiego zdjęcie stwierdził tak autorytatywnie, że dzwon był :D ale ja to nowy jestem i sie nie znam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka1987 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 A czy pegaso ma cos wspolnego z tuaregiem 600 pod wzgledem technicznym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 ... I czy miałeś okazję wypróbować i suzi i aprilkę w siodle i porównać bezpośrednio? Witam!Niestety, ze względu na warunki pogodowe, nie miałem okazji odbyć jazdy próbnej na żadnym z powyższych motocykli.Dlaczego Pegaso wypadła w moich oczach lepiej niż Freewind?Pod uwagę wziąłem opinię osób z tego 4UM, testy w ŚM, artykuły znalezione na necie, oraz własne odczucia, gdy oglądałem te motocykle.Muszę jeszcze dodać, że do końca nie jest jeszcze pewne, czy kupię Pegaso, bo poważnie zastanawiam się nad TDM'ką Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Muszę jeszcze dodać' date=' że do końca nie jest jeszcze pewne, czy kupię Pegaso, bo poważnie zastanawiam się nad TDM'ką[/quote'] To wyskoczysz z większej kasy. Patrzyłem kiedyś dla siebie za TDM, ale ceny mnie trochę ostudziły. Do tego zwykle trafiają sie sprzęty z dużymi przebiegami - w końcu to maszyna turystyczna. No i nie za bardzo da się chyba wjechać w teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Muszę jeszcze dodać' date=' że do końca nie jest jeszcze pewne' date=' czy kupię Pegaso, bo poważnie zastanawiam się nad TDM'ką[/quote''] To wyskoczysz z większej kasy. Patrzyłem kiedyś dla siebie za TDM, ale ceny mnie trochę ostudziły... Masz rację. Jeśli chciałbym kupić TDM w tej cenie jak Pegaso, to musiał bym szukać rocznika '91-93. A z kolei te roczniki to już przebiegi 80.000 km i więcej.TDM waży chyba koło 230 kg, więc jazda w terenie faktycznie odpada, no chyba że jakieś dobrze utwardzone leśne dróżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Siemasz Draco :banghead: A nie myslales nad Suzuki DR650 wersja RSE?Tez bardzo fajny sprzecik :) Sam sie nad takim zastanawiam :roll: Choc z drugiej strony gdybym mial wiecej kasy szukalbym TDMki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Siemasz Draco :banghead: A nie myslales nad Suzuki DR650 wersja RSE?Tez bardzo fajny sprzecik :) Sam sie nad takim zastanawiam :roll: Choc z drugiej strony gdybym mial wiecej kasy szukalbym TDMki Pozdro Czołem Zomb :!: :D XJ'tkę chcesz zamienić na DR650 :?: Nie miałem okazji przyjrzeć się bliżej temu motocyklowi. Klamka już zapadła i będzie Pegaso :P A jak nazbieram kasy to pomyślę o TDM albo nawet i o Varadero ;) Pozdrawiam, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Czolem! Hehe, skoro Zomb chce zmieniac motocykl, to moze Ty Draco od niego XJote odkupisz :banghead:? Bo w koncu to przez Zombasowa maszyne XJty Ci sie zaczely podobac :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Czolem! Hehe' date=' skoro Zomb chce zmieniac motocykl, to moze Ty Draco od niego XJote odkupisz :banghead:? Bo w koncu to przez Zombasowa maszyne XJty Ci sie zaczely podobac :). Pozdrawiam[/quote'] Nie da rady, bo moje serce bije już dla pewnej Włoszki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Czolem! Wszystko powiem Netuli :)Strzez sie!!To kiedy mi maszyne pokazesz, co :banghead:? Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Wszystko powiem Netuli :PStrzez sie!! Nie ma problemu' date=' już nie jesteśmy razem :) To kiedy mi maszyne pokazesz' date=' co :banghead:? [/quote'] Koło środy (22.02) moto chcę odebrać, ale to zależy od pogody, bo chcę na niej przyjechać jak asfalt bedzie czarny. Nie ma sensu busa kombinować jak sprzedający mieszka 2 km ode mnie. W najgorszym wypadku dopcham ją do domu :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Witam No ja tez zachorowalem na enduraki i musze przyznac ze nad Pegaso tez sie zastanawialem,ba nawet BIG mi chodzil po glowie,ale to juz chyba za duzy sprzet jak na mnie :banghead: Poczekam do wiosny w xjcie musze zrobic gazniki i wtedy bede chcial ja pogonic.W Drce jest jeszcze jeden problem,obawiam sie ze przy moim wzroscie 175 moge nie siegac nogami ziemi :lol: ,niestety nie mialem okazji posiedziec na sprzecie. Draco a na Pegaso spokojnie siegasz nogami ziemi?Aha i oczywiscie jak zakupisz sprzeciora,odrazu zapodaj fotki na forum :!: Zbyhu a moze Ty pojdziesz ze mna na wymiane Sevenki na Xjte :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi