enduroguy Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 no o prace też ale najważniejsze żeby sie nie psóły ja chce mieć twarde amorkiA po co Ci twarde? Uwielbiam po prostu jak ktos siada na motocykl pobuja nim i po chwili stwierdzenie: "eeee spoko zawieszenie na tor - masz twarde amory" ;) . Stary uwierz mi ze twardosc nie ma duzo do rzeczy! Zawieszenie w wyczynach niby chodzi mieciutko a mimo to na hopach ciezko je dobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 ja bede nim jeździł tylko po mieście i bede jeździł czasami sportowo a żeby wchodzić w zakręty z dużą szybkością nie można mieć miekkiego zawieszenia przynajmniej tak słyszałem ale zawieszenie jakie bedzie takie bedzie podoba mi sie ten motocykl i chce go mieć A czy ma blokade na gaźniku albo zapłonie w silniku lub na membranie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Heh Ja to Bym polecal wogole dyskutowac o tym jak sprzedasz simsona i bedziesz mial hajs :roll: Bo kazdy sobie moze zalozyc temat nawt o Exc 450 i czy to dobry wybor jak w kielki kiero siana 8) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Sianko bedzie na 100% tylko właśnie wybrałem ten moto i ktoś mi powiedział ze sie psóje itp. i dlatego sie spytałem czy warto brać [ Dopisane: 20-01-2006, 23:13 ]z tego co mi mówią ludzie często sie zaciera czy to prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 z tego co mi mówią ludzie często sie zaciera czy to prawda??wszystko się moze często zacieraćPoprostu przesiadają się z simsonów czy jawek i nie wiedza ze o ten sprzet trzeba naprawde dbac, jezdzic na dobrym oleju, czesto patrzeć na filtr powietrza. A oni leją mixola, wrzucają stożek i mówią że się im zaciera...nic dziwnego... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Poprostu przesiadają się z simsonów czy jawek i nie wiedza ze o ten sprzet trzeba naprawde dbac, jezdzic na dobrym oleju, czesto patrzeć na filtr powietrza. A oni leją mixola, wrzucają stożek i mówią że się im zaciera...nic dziwnego... Jasne Majster Jasne:)Rozumiem Cię 8) HEh Sendy nie tak czesto ulegają zatarcią jak porysowaniem cylindra od nadmiernego uzytkowania silnika na maxymalnych obrotach 8) No ja spotkalem sie z 2 przypadkami Pękniecia Gornego pierscienia(Jest To pierscien Typu,,L") odwrucony ku komory sprezania (glowicy) Mialem 2 przypadki gdy pekl i porysowalo cylinder...Jednak znam Goscia co Zrobil juz 15 tys sendą i nie dotknol przy niej nic:p a ma ją rok czasu:PTo zalezy jak sie trafi i jak sie uzytkuje moto;]Oczywiscie Tak jak Majster Wspomnial wczesniej nie jezdzijcie na Mixolach czy innych Gadach ;]Pozdrawiam;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Wiesz co nie wierzysz to nie....przyjedź do mnie to wyłoże ci pare przypadków takiego debilnego zachowania! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 A po co Ci twarde? Uwielbiam po prostu jak ktos siada na motocykl pobuja nim i po chwili stwierdzenie: "eeee spoko zawieszenie na tor - masz twarde amory" nie ma sie co spinać nauczy sie troche jeździć, pojeździ innymi sprzetami, to doreguluje w końcu prawidłowo zawias do swoich możliwosci i stylu jazdy bo tak to można gadać i gadać, nawet jak by miał 1000 stopniową regulacje to i tak nic z tego by nie było bo by nie wiedział czego chce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi