dominik.vx800 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 witam ;) cała moja glebowa "karjera" jest opisana tu: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=38842 jestem chyba najświeższym "glebowiczem"(niestety :D )POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ojjj biedactwo, jak poturbowana ;/ Znam to - moja Virażka też kiedyś podobnie wygladała. Wspólczuje, ale pociesz sie, że to sie nie stało w środku sezonu. Teraz jeszcze zdąrzysz ja zregenerować! 3maj się !!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyfuzor Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Gleb motorowerowych nie liczę, nie ma o czym mówić. a ja powiem bo nie mam motocykla :notworthy: (a moze i mam bo moj simson ma 60ccm czyli prawie motocykl :lol: )raz krecilem baczka na piachu i spadlem razem z moto na bok i sobie spodnieprzypalilem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 witam :notworthy: Wspólczuje, ale pociesz sie, że to sie nie stało w środku sezonu. Teraz jeszcze zdąrzysz ja zregenerować! 3maj się !!! Pozdrawiamdzięki Anioł :lapagora: będzie zrobiona(to nie podlega dyskusji), tym bardziej że mam wsparcie ze strony przyjaciół i przede wszystkim żony :notworthy: POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 oj tak, zgoda żony to podstawa :mrgreen: moja też przychylnie patrzy na remont mojej etz i dzięki jej za to :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ja leżałem kilkanaście razy, z czego siedem gleb z kursantami. Jednak opis najbardziej spektakularnej gleby przytoczę tutaj:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...highlight=glebaBrawo dla Bohatera! Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazivfr Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Simson- pada desz, górka, na zakręcie źle zaparkowane auto, próba zmieszczenia się miedzy owym autem a płotem... nie wyszło...bum...nie bolało :lol: (naprawa coś ok. 100zł za zbiornik)MZ ETZ 251- wracam do domu, został ze 150m, na zakręcie spotykam autobus, jestem na środku jego trajektorii, widze życie przed oczmi, unik w prawo...nie wyszło...liznołem płot...nie bolało :lol: (naprawa jakieś 70-80zł)Honda VFR RC24- jedziemy na zlot, kumpel miał wpadke i zapatkował we mnie...nie bolało...mnie...on dwie nogi polamane w mak...wczoraj dowiedziałem się że PZU odmawia mi wypłaty odszkodowania bo...nikt nie potrafi tego wyjaśnić...moto czwarty miesiąc stoi rozbite i nawet nie moge go naprawić bo na wypadek ewentualnego sądzenia się ktoś może chcieć go zobaczyć w stanie rozbitym :cry: :cry: :cry: WNIOSKI:1: kto jeździ ma wpadki(wypadki)2: żyjemy na planecie Ziemia, a na niej jest planeta Polska gdzie trzeba mieć oczy na około głowy bo:-albo na drodze ktoś Cie "zaskoczy"-albo po ewentualnej glebie wszyscy chcą Cie wykiwać...Życze szczęścia na drodze w nadchodzącym sezoniepzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 moto czwarty miesiąc stoi rozbite i nawet nie moge go naprawić bo na wypadek ewentualnego sądzenia się ktoś może chcieć go zobaczyć w staniewydaje mi się, że powinieneś poprosić o dokonanie oględzin, a jak nie będą chcieli, to obfotografować wszystkie uszkodzenia i najlepiej jeszcze zachowaj rachunki za naprawę (tak, tak, tu nie można naprawiać samemu :notworthy: ). wtedy to już pies im mordę lizał, nie mogą od ciebie oczekiwać, że będziesz czekał z naprawą moto jakiś kosmicznie długi czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 PM2Z FAjne fot............ 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazivfr Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 mazivfr napisał: moto czwarty miesiąc stoi rozbite i nawet nie moge go naprawić bo na wypadek ewentualnego sądzenia się ktoś może chcieć go zobaczyć w stanie wydaje mi się, że powinieneś poprosić o dokonanie oględzin, a jak nie będą chcieli, to obfotografować wszystkie uszkodzenia i najlepiej jeszcze zachowaj rachunki za naprawę (tak, tak, tu nie można naprawiać samemu Sad ). wtedy to już pies im mordę lizał, nie mogą od ciebie oczekiwać, że będziesz czekał z naprawą moto jakiś kosmicznie długi czas. Już tłumaczę: wszystko co napisałeś PM2Z już jest zrobione ale poinformowano mnie, że dokumentacja spożądzona przez PZU może nie być wiążąca dla innych firm, np.: zarząd dróg (bo to niby wina drogi Dodatkowo policja miesiąc czasu wystawia opinie w sprawie wypadku i wystawić nie może...Ta sprawa mnie przerasta i oddam ją chyba jakiemuś prawnikowi za procentowy udział w odszkodowaniu (suma sumarum akieś 5000zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 PM2Z FAjne fot............ 8Oto pod moim nickiem? to moja luba, w dodatku ślubna :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 I zaczyna mnie telepać jak pomyślę o takiej seksownej szynie w mojej nodze...czasami w sezonie jak jezdzimy wiekszymi grupami z Krakowa na Slowacje i po drodze zaczepiamy o rózne knajpy to czasem sie chwalą i pokazują co mają jeszcze swoje a co już nie :) nawet przez skóre widac sruby.Ale grunt to ,ze nażąd jest własny ;) pozatym jakas sruba w rece czy nodze to tak jak przyszlifowane slajdery na kolanach uszlachetnia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 hehe wiesz im wiecej masz blizn i bardziej ośrubowany jestes to bardziej podchodzisz pod obraz twardego motocyklisty ;) Nikogo nie krytykuje, bo sam mam blizne po glebie i wiem np jak to działa na kobiety :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 to jestem jednym z najtwardszych :) dobra blizna nie jest zła ;) pozdr. ps. to z laskami trzeba przećwiczyć w praktyce... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Wiec teraz ja poopowiadam ;) KOMAREK- na nim to bylo duzo wywrotek i duzo razy prostowalem podnozki :mrgreen: w koncu to byl 1 sprzet na ktorym zapoczatkowalem swoja kariere motocyklowa :mrgreen: SIMSON SR 50 - jakis dziadek wymusil mi pierszenstwo i ze 2 tygodnie bolala mnei kosc ogonowa ;) GSX750F i GSXR1100W TUTAJ BEZ WYWROTKI ;)SRAD 750- na nim cos mi nie szlo w tym sezonie, ale na szczescie mialem crasch pady i dwa moje male dzwony nie przyniosly szkod :lol: pierwsza wywrotka byla, kiedy chcialem pojehcac power slidem na trawie no i cos mi nie wyszlo hehehe, a druga wywrotka to uczylem sie palic gume podczas jazdy no i zaparkowalem miedzy 2 samochody, ale na szczescie bez zadnej szkody.No i koniec sezonu zaliczylem juz niestety powaznym dzwonem, gdzie nawet crasch pady sie polamaly i uszkodzilem owiewki. Wywrocilem sie jak maly dzieciak :? chcialem zaoszczedzic na oponie i wystarczylo 10 min aby przekonac sie ze na oponach nie warto oszczedzac.Mam nadzieje ze ten sezon bedzie bez uszkodzen co Wam i sobie tego zycze.Pozdrawiam wszystkich :buttrock:lewa w gorze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi