kudłatyKutno Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Prosze bardzo Cytryna to byłem ja polecam se na przyszłość ;)) na Bułgarskiej było zje***cie Pozdro ps jak wyremontujesz sprzeta może jakiś sprincik ? :]] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 tor musi spelnic kilka kryteriow:po 1: scigamy sie na 100 mpo 2: dlugosc ponad 2 km ( zebym wychamowal ) ;ppo 3: zadnych kraweznikowpo 4: zadnych malowanych pasow jak to bedzie spelnione to pomyslimy :icon_eek: dzieki za podwozke pod stadion ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 po 5 i tak ja będe i was porobie ;) pozdro chłopaki było miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Wiarra, Wiarra..prosze o przeslanie fotek z Bulgarskiej w duzych rozmiarach. Cyfrowka mi 'klekla' i nie moglem nic zrobic. Z gory dziekuje i jak to bylo w zeszlym sezonie-potrafie sie odwdzieczyc...np. fotami na torze ;) :D (Luzer- popieraj Starego! :icon_eek: ). Ale bylo goraco- a juz mialem przeblyski czy nie wracac gdy zaczelo lac w drodze nad Malte!!!!!!!!!!! Pzdr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudłatyKutno Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ok to kiedy sie ustawiamy :PP jasne że było miło szkoda tylko że tak krótko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 jak ktoś zainteresowany to dziś na ESSO Śródka o g13.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 kilka osbo spotkanych na rozpoczeciu sezonu wspominalo cos o tym aby zorganizowac nastepne spotkanie forumowiczow ?wiec wychodze z propozycja ( jako zalozciel tematu :biggrin: ) aby zorganizowac takie spotkanie po dlugim weekendzie np. 5 maja czyli w piatek ? co Wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 spotkanie przy pifku czy jakies objazdowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 tego nie wiem ale jak objazdowe to ja odpadam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudłatyKutno Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Może po następnym weekendzie czyli po 7 maja bo znowu mnie nie bedzie :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 spotkanie przy pifku czy jakies objazdoweBiorąc pod uwagę warunki atmosferyczne to może jednak przy piFku??? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 kurde ale sie tu pozmieniało!!! dopiero piwerwszy raz wpadłem na forum po zmianie :D kiedy znów jakieś spotkanie w Prolertariacie ????????? albo gdzieś na moto ?????pozdrawiam wszystkich !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 raczej za jakis dluzszy czas bo nie ma chetnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 jesli chodzi o spotkanie sie by polatac razem to zapraszam na : http://forum.motocyklistow.pl/Poznan-Bulga...itp-t45332.html :icon_razz: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 kurde ale sie tu pozmieniało!!! dopiero piwerwszy raz wpadłem na forum po zmianie :buttrock: kiedy znów jakieś spotkanie w Prolertariacie ????????? albo gdzieś na moto ?????pozdrawiam wszystkich !!Hmmm,ja tam jestem za :banghead: Rzucac jakies propozycje, to sie cos wymysli :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi