lisek1221 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 21 kwietnia jest ślub Liska! Nooooooooo :P - FAT dzięki za pamięć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 szkoda ze nie dotarłem ;) a jakies nowe terminy co do spotkania ?? bo na slub liska raczej nie wpadne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Popieram Kuznie w 100% nie dosc ze dojazd ciekawy (jak ktos juz wspominal nowy asfalt) to miejscowka calkiem calkiem. A w ogóle to pisze sie na wszystko w promieniu 100km od Poznania ;) Tylko keidy wreszcie ta pogoda sie poprawi :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Jak tak dalej będzie z tą pogodą, to Liska eskortować bedziemy saniami, a nie sprzetami !!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawca Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Dobra dawno mnie tu nie bylo pogubilem sie troszke... wczoraj odpalilem sprezta zrobilem kontrolnie paredziesiat kilometrow czy jeszcze umiem jezdzic ( okazalo sie ze wspaniale mi to wychodzi :P )... hmm ale dzis siedzac na necie szukalem jakiejkolwiek informacji na temat rozpoczecia sezonu w poznaniu i coo...???? NIC apropo tzw popularnych spotow to jestem do dyspozycji hehe no i cos gdzies na poczatku czytale o blizniaczkach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 najlepiej spotkanie, lub poczatek sezony ( jesli oczuwiscie nie bedzie organizowany przez Dominika bo narazie o tym Cicho ) mozemy sami zorganizowac jakos w srodku kwietnia :P sprowadze wtedy motocykl i bede mogl wpasc na mej suzi, sadze ze wiekszosc osob tez zacznie juz sezon wiec bedzie pare ladnych motocykli przez pubem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawca Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Jaki PUB gdzie co i jak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 widzisz poczytaj wszystkie strony a dowiesz sie ze juz 2 spotkania byly i sadze ze plany na 3 tez sa :P tylko jeszcze nie wiadomo co i jak :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawca Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Dobra dawno mnie tu nie bylo pogubilem sie troszke... wiec pisze ze nie wiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSX-R Forever Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Wie ktoś może którego jest rozpoczęcie sezonu w Poznaniu i czy będzie na malcie czy na bułgarskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Byłem w niedzielęw Kuźni na moto.Był tam już jeden maniak na Virago.Zatem zaczęło się.A w piątek śmigałem ulicami Poznania z ogromnym kartonem na moto.Tak, tak to byłem ja- tez MANIAK :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 wlasnie pojawilo sie slonce, dla wszystkich majacych motocykl przy sobie ( ja mam daleko od Poznia, ale juz niedlugo :twisted: ) wyp!@##lac na miasto i pokazac ze powracamy po snie zimowym !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 No to co Panie i Panowie, dzisiaj środa. Ciepło, sucho, słonecznie - nie ma innej opcji, jak tylko rozpocząć sezon stajenkowy :-) Jeśli się, tfutfu, nie rozpada i będzie nadal tak jak teraz, to będe w Stajni ok. 20 - do zrobaczenia. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 a nie jezdziles wczoraj w poblizu zamku ?? bo masza kolezanka ze spotkan dosiadala wczoraj obok zamku jakiegos H-D :) pewlno wiary smiga po ulicach a ja mam swoj motocykl tak daleko :bigrazz: gdybym mial go w Poznaniu to wpadłbym napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 a nie jezdziles wczoraj w poblizu zamku ?? bo masza kolezanka ze spotkan dosiadala wczoraj obok zamku jakiegos H-D :) pewlno wiary smiga po ulicach a ja mam swoj motocykl tak daleko :bigrazz: gdybym mial go w Poznaniu to wpadłbym napewnoHehe, jaki ten Poznan maly :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi