Joe Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 ej Romualdo ja cię nie podpuszczam ale lacza w środku knajpy nie przyjarasz... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 No w koncu i mnie pasuje i stawie sie w skladzie jednoosobowym. Wreszcie poznam Poznańską ekipe :twisted: Do zobaczenia :P :twisted: pozdrawiam, malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SartaB Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja również bardzo chciałbym się pojawić... Ale jeszcze zobaczę. Niestety "znowu" będę w pracy, a w garniaku w knajpie to kijowo się siedzi. Tak więc jeśli mój stan psychiczny na to pozwoli to się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Godzina i knajpa ta sama co ostatnio :?: Czyli moge załatwiać zamiane w pracy. Jakby zaszły jakieś zmiany to informujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Heh, chyba wpadłem w dobry wątek, na tą chwilę jakby można się mnie spodziewać tego 3 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 nie spodziewałem sie ze 2 spotkanie tak szybko wypali :P ja nie moge obiecac ze bede ale bede staral sie przyjsc ;) wiec w razie czego do zobaczenia :P 3 marca godzina 20 klub ploretariat P.S te same osoby zalatwia miejsce do siedzenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Może sie pojawie zobaczymy jak z pracą;) - potwierdze koło 1 marca :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Cholera! Prąd wyłączyli. Nie mogę pracować. Słoneczko na dworze, ani jednej chmurki, temperatura +3... Wrruuummm.......... i pojechałem, a co tam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam, my tu nowi jesteśmy ;) , ale tez bardzo chetnie sie zjawimy tego trzeciego... ale mam pytanko, czy była by mozliwość przełożenia tego na sobote :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witaj. Wpadnij, ale niestety - PIĄTEK - bez zmian. [ Dopisane: 24-02-2006, 12:01 ]Na sobotę nie załatwiłem ciepłej pogody ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 ok, nie wiem ja bedzie z dojazdem, ale bardzo byśmy chcieli być tam z Wami, jednak bedziemy cały tydzień w Warszawie, i w piątek, bysmy zladowali na 22 :? i czy to w ogóle ma sens :?: :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Ostatnio siedzieliśmy do 23.00, ale kilku niezniszczalnych siedziało jeszcze dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 hmmm... szkoda, jeszcze zobaczymy jak to bedzie, damy znać :mrgreen: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 wpadaj!!! ja z paroma osobami siedziałem do po 1! i brakowało nam damskiego towarzystwa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 no to bedziemy ;) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi