zajc Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 ale browar maja dobryTaa-po wypiciu "sztuk wielu" rano wstaje jak nowonarodzony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Browar w smaku dobry ale siakis taki slaby "damage" 8) Poza tym spotkania mogly by sie odbywac w lokalu gdzie sa lawy i stoly prostokatne. Sprzyjaloby to szeroko pojetej integracji :twisted: Pozdrawiam, malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 spotkania mogly by sie odbywac w lokalu gdzie sa lawy i stoly prostokatne. Sprzyjaloby to szeroko pojetej integracji POPIERAM W 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Browar w smaku dobry ale siakis taki slaby "damage"a ja popieram to. jasnego nie da się pić a ciemnych wypiłem 6 i jakoś nie czułem "tego" klimatu :D pozdro. ekipa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 eee tam!! wy sie chyba na piwie nie znacie....co do stołow to faktycznie mogly byc proste a nie okragle, niemniej jednak uwazam ze tragedii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Browar w smaku dobry ale siakis taki slaby "damage" 8) Poza tym spotkania mogly by sie odbywac w lokalu gdzie sa lawy i stoly prostokatne. Sprzyjaloby to szeroko pojetej integracji :twisted: Pozdrawiam' date=' malina[/quote']Możnaby ale znajdzcie coś z rezerwacją za free ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Mam coś bez rezerwacji. Wlatujesz i siadasz - o nic nie pytasz.Jest to jednak miejsce na spotkanie na maszynach - za Poznaniem.1. DZIUPLA - duży parking w Golęczewie (5 km za Suchym Lasem) ODLOTOWY KLIMAT (najlepiej gdy jest ciepło i można siedzieć na dworze.)2. STAJENKA Biedrusko - bar przy drodze - dużo miejsca na dworze a w środku prostokątne stoły przed kominkiem.Miejsca fajne, ale... tylko na PEPSI z racji moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 będzie wiosna, będą motory i spotkania na dworze !! a teraz porą zimową trzeba siedzieć w ciepłej knajpie!! A że w knajpie bez browara usiedzieć nie sposób to już inna sprawa ;) :banghead: pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastema Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Miejsca fajne' date=' ale... tylko na PEPSI z racji moto.[/quote'] hmm a jaki to ma zwiazek ?? ;) [oops, to ja 505iK, pojebalem login] :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 STAJENKA Biedrusko - bar przy drodze - dużo miejsca na dworze a w środku prostokątne stoły przed kominkiem. POLECAM fajny klimat:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 1. DZIUPLA - duży parking w Golęczewie (5 km za Suchym Lasem) ODLOTOWY KLIMAT (najlepiej gdy jest ciepło i można siedzieć na dworze.) Witam. Potwierdzam, nieraz już tam byłem:) klimat super i żarełoko również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 No to kiedy?Kiedy??? :twisted: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 i znowu tylko na chwile wpadniesz/wpadniecie ?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 znowu tylko na chwile wpadniesz/wpadniecie ?? Wink A wiesz Joe ze miales racje ,trzeba bylo ostatnio wrocic do Proletaryatu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ja wrocilem.... spotkalem tylko kelnerki i szefa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi